טהורה

צודק ! אכן טיעון זה שטותי...

...אילו יצא מפי הללו הדוחים טיעון זה בבוא מעשה לידם. וגם אני אצדד עם הצד הנגדי ואדחה על הסף את הטיעון של "כל המשנה ידו על התחתונה" ולו רק מטעם שהם אישית דחו בעבר טיעון זה. גם לי אין כוח להסביר ולנמק. את הנימוקים יתן כל אחד בתורו בבוא מעשה לידו. ומסתמא יהיו שלל תירוצים שטותיים כדי להימנע מחלוקת רכוש, או כדי להפחית את דמי המזונות. אגב גררא הרשה נא לי לשאול שאלה אישית. כיצד היית מגיב אילו אתה היית הבעל דבר ?

משהו מוזר קורה כאן

כנראה נתקע לו בראש איזה סיפור על אשה שחזרה בשאלה כדי לסחוט ותמיד הוא חוזר לאותו סיפור באופן אובססיבי

בערך

נתקלתי לא אחת כאן בפורום ובפורום יוצאים בשאלה בגברים המתמודדים עם תשלומי דמי המזונות. וכשהיצצתי בסירטה של שרה שינפלד ביוטיוב שהיגישה תביעת גירושין דווקא בבית המשפט, הספקתי לעשות 1 + 1. כל הכבוד לה שהיא מפתחת קריירה על חשבון דמי מזונות של איזה אברך עלוב.

בסדר

אבל למה נדמה לי שבעיניך זה כל הסיפור של האנוסים וכי אין עוד אלפי סיבות לעזוב את הכזבים שחונכנו עליהם?

אתה מפספס את הנקודה

כל עוד אתה חיי לעצמך, זכותך המלאה לעזוב את אותם הכזבים שחונכת עליהם. וגם אני עזבתי ושיניתי מקצה לקצה את אורחות חיי שחונכתי עליהם. אולם, משבאת בברית הנישואין והצגת את עצמך מסיבות שונות כמשתייך לזרם זה או אחר, במצב שכזה ידך על התחתונה. ואין זה משנה אם השינויי בכיוון חזרה בתשוקה או בשאלה.

והאם את היית מוכנה לתשלום שכזה ?

שבעלך לעתיד יחזור בתשוקה. והילדים יהיו בחזקתו ותתגרשו. ואת תיאלצי לשלם לו דמי מזונות ולו מחצית מהסכום ?

האם החינוך החילוני עד כדי כך גרוע ?

הלוא לדברייך במידה ובעלך יחזור בתשוקה ואת תיאלצי להתגרש. והילדים יעברו למשמרתו בזמן שאת תיאלצי לשלם לו דמי מזונות ולו במחצית מהסכום שבקושי מכסה את עלויות המעון. ועכ"ז את מוכנה למצב שכזה. מטעם, שאת מעוניינת שלילדייך יהיה את החינוך הכי טוב שניתן. קרי = החינוך החרדי הינו לדבריך החינוך הכי טוב שניתן. אם עד כדי כך את שונאת את בנייך. עד לכדי וויתור עליהם. אז למה בכלל הבאת אותם ?

איך הצלחת להבין מדברי שהחינוך החרדי הוא טוב?

הוא גרוע, מחנך לבערות. כולה אמרתי שאני רוצה שלילדי יהיה הכי טוב שניתן, שאם יהיה מצב (שאין לי מושג איך לדמיין אותו בכלל, אבל זרמתי איתך) שב"ז יחזור בתשובה (אין סיכוי) והילדים יהיו אצלו (למה?) אז כמובן שאהיה מוכנה לשלם מזונות כדי שלילדים יהיה טוב (לא כדי שהוא יפתח קריירה, כמובן).

אכל, לקה, ושילם.

למרות שלדברייך החינוך החרדי מחנך לפגרות, עכ"ז במקום לעגן שכל המשנה ידו תהיה על התחתונה, את עוד מוכנה לתרום לבערות ילדייך. אשרי המאמין שב"ז לא יחזור אי פעם בתשוקה. הכל יכול להיות נתון לשינויים. כולל זה שבד"כ הילדים נמצאים בחזקת האם. כך שאיני שואל "למה"? חשבתי לתומי שבמצב שכזה היית נלחמת בעור שינייך. ולו רק מטעם שנישאתם בתור חילונים. ובמטרה, לבנות את ביתכם על ערכים שונים. והוא זה שהשתנה לרעה. אולם התבדיתי.

עם בלי

New member
ביקור תמיכה

אני לא מפה, ובבקשה אל תתרגזו אני כבר נעלמת.... בזרם מאמי, עזבי אותך מלהילחם על הצדק ועל הזכות להביע רגשות. את יודעת שמותר לך ואת יודעת מה את שווה, ואת ההפך מהכל (אני יודעת שתתרגזי עלי ותכתבי לי שזה היה מיותר, אבל לא יכולתי להתאפק). קבלי
ממני ומאלו שלידי עכשיו

למעלה