טהוניה , לא ?

טהוניה , לא ?

כמה יפה היא

Dark Light7

New member
בזיון לחברה שלנו

אם מי שצועק ומקלל זוכה, המצב שלנו עגום.

פ נ ט i ם

New member
כל התוכנית הזו זה ביזיון לחברה שלנו

כולם יודעים מי זו טאהוניה או כל אחד מהטמבלים האחרים שהפכו להיות סלבס אבל כמה הם מיודעים מי זה דוד בן גוריון או מנחם בגין ?

בטח בקרוב טהוניה תבחר למפלגה של יאיר

כנציגת האתיופים, ואז, אז נראה שינוי אמיתי...
החלקת שיער חינם לכל אתיופית מקורזלת...

פ נ ט i ם

New member
היא יכולה להביא איתה עוד מועמדים

אלוף ישראל ב-100 מטר - ברי צקלה
הטייסת האתיופית הראשונה - בטי סקלה
וכמובן את הירקן האתיופי - נגסת בגמבה

כל התוכנית הזאת

זה ביזיון
לא ראיתי 10 דק' מצטברות
לא סובל את הפורמט
את המהות
את הפירסומות
את התוכן
לא מבין איך זה תפס ככה

אבל כשראיתי אותה , ככה איך שהיא
ידעתי שהיא תזכה
יש בה משהו שונה

Dark Light7

New member
ויכוח עקר מתוכן

על אדם מתבכיין, קורבן שחושב שמגיע לו את כל העולם.
קללות, גידופים ודברים שהעין לא סבלה לראות. ראיתי קצת בהתחלה וזהו, לא בשבילי הרמה שהגיעו השנה.

רווח נקי

שלא ראיתי

גם לא ריאליטי אחר
לא מתחבר לזה בכלל
על כל חמש דקות שידור שמונה דקות פירסומות - טימטום

1precious1

New member
מי העדפת שייזכה בדיוק?

לבנה עם הסטיגמה של הלסבית הגברית?
לאון עם הסטיגמה של "תהיה יפה ותשאר שוביניסט"?
דור עם הסטיגמה של "אני יענו ילד טוב ירושלים, ילד טבע, מדריך גלישה.... אבל גם הייתי בדייט בחשכה וחשוב לי נורא שייראו אותי"?
איתי? - טוב נו, נגדו אין לי הרבה מה לומר, אבל אין מצב שדייר חדש ייזכה וגם זה אולי "לא ראוי"
אבי לוי? - חוצמזה שהוא היה המבוגר ואולי בגלל זה המתון שבחבורה, איזה תכונה או אופי או התנהגות הוא נתן בכדי שזה ייזכה אותו במליון שקל?
ירדן? - חדשה
דורין סגול - עם הסטיגמה של האהבלה?
ביז'ו? - שוב, אין לי הרבה נגדו אבל גם הוא לא העיפרון החד בקלמר ולא הביא שום ערך מוסף
יניב? - כבר היה לנו אחד כזה בעונה הקודמת שהגיע למקום השני, נמאס.
אור דניאל? - נובאמת...

זהו, אני לא אלך עוד אחורה.

קיצר, בהנחת העובדה שאלו הם האנשים שהיו שם, ממש לא משנה מי זכה, אף אחד מהם לא "הגיע לו" מלכתחילה לדעתי.

כמו גם בעונה 4 שאני לא חושב שיש משהו בקוטי שמגיע לו להיות הזוכה
או ג'קי בעונה 3

אולי אני משוחד וגזען, אבל הרבה יותר נוח לי ששירה לקחה את בובליל בעונה הראשונה
ואלירז זו הייתה ברירת מחדל סבילה בעונה השניה.

ושלא אובן לא נכון, גם לטהוניה לא הגיע לזכות במליון שקל.
באמת שאפשר לשים את העובדה שהיא אתיופית בצד, היא פשוט בהמה ואימפולסיבית שלא ראויה שמישהו ינסה להתקרב אליה עם מקל של מטאטא בגלל האגרסיביות שלה.

הדבר (המשמעותי אמנם) שמפריד בין הג'ורה שלה לג'ורה של ה"מיילים" היה המניע אולי לאלימות המילולית שאצלם זה בא מגזענות וצרות אופקים ואצלה זה בא מאנ'לא יודע מה, אולי פשוט "סתם" ואני לא יודע מה יותר גרוע, שיש לך סיבה (אפילו אם היא לא מוצדקת) להיות איפולסיבי ומתלהם או כי שאין לך סיבה נראית לעין.

עם ישראל אוהב בינוניות

עם ישראל אוהב פריחות
עם ישראל אוהב צעקות ורעש וצילצולים.
עם ישראל מאכזב כל פעם מחדש, אבל כנראה שהבעיה היא אצלי.

1precious1

New member
עם ישראל

מקבל מה שהתקשורת מזינה אותו.

הבעיה היחידה שלך היא שאת מצד אחד מתלוננת על עם ישראל ומבדילה את עצמך ממנו.
את חלק מהעם הזה יקירתי...

וחצמזה הכל בפרופורציה, תתייחסי מראש לאח הגדול כאדם שמסתכל על דגים באקווריום, ולא תהיה לך בעיה עם מה שקורה שם.

כן, אבל...

התקשורת מזינה, אבל לא כל דבר ששמים לך בצלחת אתה חייב לאכול, נכון? אנחנו לא פח זבל.
אני לא צפיתי באח הגדול באופן מסודר, בטח שלא הייתי מפנה לזה זמן, וגם ברקע זה היה תוך זפזופ, אם בכלל.
אני לא מתייחסת לעצמי כחלק מהעם במובן הזה שאני לא חלק מהעדר.
אני לא מחסנת כי אמרו לי, ואני לא מסמסת כדי שזה או זה ינצחו (אולי לו היו מבטיחים להחזיר לי פי 1000 מההשקעה שלי הייתי שוקלת), אני לא הולכת לחתונה כי צריך, ואני לא בוחקת ביאיר לפיד כי הוא מצטלם טוב ומדבר יפה (אני גם לא חושבת שהוא זה או זה).

בקיצור, ב90% מהדברים, אני לא עם ישראל.

בדיוק סיימתי שיחה עם חברה שנדהמה שלא הלכתי לקחת מסכות אב"כ, ואני שואלת, מישהו יכול להסביר לי במה מסכיות אב"כ יכולות לעזור לי במקרה של התקפה כימית על מדינת ישראל? האם התקפה כימית באמת תתפוגג אחרי פחות מ6 שעות?

מיקושה

New member
טוב אני מתייחסת לתכנית הזו ממש בקלילות

לא מכורה..טהוניה הייתה הפייבוריטית שלי אבל אם לבנה הייתה זוכה לא הייתה לי בעיה עם זה.. לא סימסתי לאפאחד כך שאין לי תלונות..
המחשבה שהייתי אמורה להיות חלק בתכנית הזו לפני שנתיים..תמיד יש תחושה של פיספוס.. שאולי אם הייתי.. אולי היו מתגלות לעצמי פנים אחרות שלי..ואולי בכלל זה היה לטובה.
בכלאופן..מחר יום חדש.. כרגע מעניינת אותי המלחמה הקרבה..
והבן שלי שתכף מתגייס לצבא אחרי שנת קד"צ..

...Blue

New member
וכמובן שהשורה האחרונה היא העיקר

שיהיה לו גיוס קל, שירות נעים ומעשיר
ושלך לא יהיו הרבה לילות לבנים יחסית :)

למעלה