טדם!

shir300

New member
טדם!

הופעת בכורה ראשונה היום ל"ארץ המשאלות", ההצגה שלי, בקייטנה של גן חינוך מיוחד שעבדתי בו השנה. אני גאה בעצמי כי זה אחרי 3 שנים שההצגה ישבה בארון והעלתה המווון אבק... נו ככה זה אמנית פרפקציוניסטיים.. אני שמחה ששלחתי את הפרפקציוניזם להעלות אבק בעצמו והוצאתי את ההצגה מהארון. חזון של כמה שנים התגשם היום, ביחוד העבודה מול ילדים עם צרכים מיוחדים. היו לי 2 הופעות. הראשונה היתה קשה. הצוות- הגננות והסייעות דיברו בזמן ההצגה וזה כל כך מעצבן ומפריע... ולילדים עם קשיים בריכוז זה עוד יותר מפריע. זה גם היה בתוך כיתה- כי אין שם מקום ממש מתאים להצגה וזה לא הכי נעים. תליתי בד שחור מאחורה בעצתה של חברה טובה כדי למסך גירויים מיותרים, כי יש המון כאלו בתוך גן. ההצגה השניה היתה נהדרת. הילדים היו מרותקים וגם הצוות וביקשתי מראש שלא ידברו, ועדין היתה אחת שיצאה ונכנסה כמה פעמים. הם צחקו ונהנו והיה להם כיף והם הגיבו לדמויות ולסיפור. תענוג. ובעקבות השרשורים האחרונים- אני חושבת שנכון להגדיר את זה כתיאטרון-סיפור. זו לא הצגה עם תפאורה מלאה, הגברה וכו'. אבל הבובות מאוד מושקעות וגם הסיפור שהוא מקורי לגמרי...יש שיר שכתבתי במיוחד... אני חושבת שחשוב לתמחר את זה בהתאם (לא כמו הצגה מלאה אבל גם לא כמו שעת סיפור רגילה, לא שאני יודעת כבר מה זה אומר)... ולהציג את זה בצורה נכונה. ואם אני אהיה שלמה עם זה אז התגובות מבחוץ לא ישנו... תודה לכם על התמיכה פה בפורום.
 
../images/Emo49.gif ../images/Emo48.gif

שיר, נשמח לראות תמונות! וגם וידאו! והכי טוב את ההצגה ממש! איפה עוד תציגי אותה??? הקטע של גננות וסייעות שמפריעות הוא נורא! פעם הייתי מתביישת להעיר ובולעת את ההפרעות בזעם עצור. היום אני כבר מעירה להן, שהן יתביישו. פוי! בקטע הזה, אם אנחנו לא נכבד את עצמנו - למה שמישהו אחר יכבד אותנו???
 
בהצלחה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

בקשר לסייעות, קרה לי השבוע בהופעה אחת ששתי שניות לפני הסוף האימהות איבדו סבלנות (בגלל השעה, שאני לא קבעתי) והתחילו ללכת והיה לי עוד קטע אחד קצרצר לסוף, קצת התבאסתי.... א-ב-ל ילד אחד ואמא שלו חזרו כדי לראות שוב את הבובה
היה שווה.
 
נשמע טווווווווואווווב!

שיהיה לך בהצלחה, אם אפשר תמונות מההצגה החדשה אז בבקשה...
 

גליתוי

New member
איזה יופי!../images/Emo140.gif

אני מאוד גאה בך, אני זוכרת את זה שהתלבטת לגבי ההצגה, ושאכן היא התבשלה זמן רב. ואני ממש שמחה לשמוע שהצלחת להוציא אותה לפועל, ואת הפרפקציוניזם לשלוח לבוידם! אני חושבת שגם הפרפקציוניזם הוא לפעמים מעין שכבת הגנה של הפחד שלנו להתנסות ולחות גם טעויות, אבל התאוריה הרבה פעמים רחוקה מהמציאות ואני יודעת שאת בן אדם מאוד מעניין וגם מוכשרת. אני בעד להוציא דברים לפועל גם כשזה לא סגור! אם יש קצוות פתוחים הם יסגרו בהמשך! אשמח לשמוע יותר על ההצגה, ישנו סיפור שנקרא עץ המשאלות... מכירה? זה סיפור נורא יפה! את ממלאת את ליבי תקווה שגם אני אצליח להוציא את החלומות שלי לפועל... הרבה הצלחה!
 
לפעמים חלומות מתגשמים- כל הכבוד לך../images/Emo140.gif

נהנתי לקרוא את הודעתך והצלחת להעביר בי התרגשות מסויימת והזדהות עם מילה שכתבת. מקסימה , המון הצלחה
דבוש
 

shir300

New member
שמחתם אותי!

תודה על התגובות המפרגנות כל כך! איזה כיף לי שאתם פה! אוהבת אותכם
 

shir300

New member
את כל כך צודקת!

זו היתה ממש חוויה בשבילי של לשחרר ולהרפות ולהאמין שיהיה בסדר גם אם לא הכל סגור או מושלם. שיעור חשוב בחיים בכלל. אני אשמח להכיר את הסיפור שאת מדברת עליו. בסיפור שלי הילד קותי, רוצה להגיע לארץ המשאלות כי סבתא שלו ספרה לו כמה היא נהדרת ושכל משאלה מתגשמת בה. אבל בדרך הוא צריך לעבור אגם עם תמנון נורא והוא מפחד. בסוף הוא לומד להתגבר על הפחד. זה בקיצור. ויש גם תמונה של השניים... גלית, אני בטוחה שתצליחי להגשים את החלומות. זה תהליך, זה לוקח זמן אבל את בדרך ויש לך אוצרות שאולי עוד חבויים אבל את תגלי אותם לעולם בבוא הזמן. ככה זה היה אצלי.
 

גליתוי

New member
ואני חשבתי שאני הטמבלית היחידה../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif

שמתעוררת ביום שישי כל כך מוקדם בבוקר! בוקר טוב לכן יקרות ושבת נפלאה1
 

פ י ו ל ה

New member
שיאהו גלית את כ"כ צודקת!

קודם כל שיר, אני גם גאה בך מאוד ושמחה לשמוע שהלך טוב! זה נשמע טוב! גם אני סובלת מהבעיה הזו והשנתיים האחורנות נוכחתי לגלות שלפעמים להוציא החוצה דברים עם קצוות פתוחים זו הדרך היחידה לפעמים לתפור אותם כראוי. שלפעמים העשייה שלנו היא תהליכית ואנחנו לא יכולים לחכות שהיא תהיה מושלמת בלי לעשות אותה. כך שאני ממש מזדהה ומסכימה עם גלית ומשתדלת גם לשמוע יותר לעצות של עצמי...
 
למעלה