טדי ברוסקי חוזר!

ranatz

New member
טדי ברוסקי חוזר!

ואני אהיה שם כדי לראות את הקהל בטירוף. כרגע אמנם יורד כאן שלג (שלג בסוף אוקטובר!!!) אבל מחר מזג האוויר אמור להשתפר. אני לא יכול לחכות לרגע שהכרוז יכריז על ברוסקי והג'ילט סטאדיום יתפוצץ!

Reshefgarcia

New member
ברוסקי...

לטעמי,עושה שגיאה. זה לא קשור לאהבה או חוסר אהבה שלי לפאטס. אבל מקרה כמו שלו,לחזור לשחק אחרי 8 חודשים,למעשה,לחזור לשחק בכלל זה טעות שעלולה להיות פאטאלית. הבן אדם שיחק מספר שנים אם מה שיכל להיות מצב מסוכן,שלמזלו לא הרג אותו. הוא חוזר אחרי שבץ מוחי,דבר שגומר לאנשים אחרים את החיים,ומצפה להיות בסדר? אם כל הכבוד וההערצה להחלמה שלו,ולכוח הרצון שצריך בשביל כזה דבר, לדעתי זה מטומטם... לרופאים שאישרו לו לחזור צריך לשלול את הרישיון,לא איכפת לי מה אומרות התוצאות של 1001 הבדיקות שהוא עשה. BOTTOM LINE הוא ניצל בנס,וחוזר לשחק ספורט שבמהלך אחד לא טוב עשוי לגמור לו את החיים. שום דבר בעולם לא שווה את זה. מקרה דומה קרה ברסלינג לפני כמה שנים כשברט הארט,אחד המתאבקים הכי פופולריים אי פעם חטף זעזוע מוח שהכריח אותו לפרוש,ושנתיים אח"כ עבר שבץ. כל יום כמעט (לפי עדותו של הארט עצמו) הוא מקבל מייל,או שעוצרים אותו ברחוב ושואלים אותו למה הוא לא חוזר לזירה? תשובתו? כי זה לא שווה את זה.... וזה מאדם שחיי ונשם את הרסלינג כל חייו עד גיל 36 בערך... אז אם מתאבק בספורט "מזוייף" פורש כי החיים שלו לא שווים את אהבת הספורט,ואת ילדיו...למה ברוסקי לוקח את הסיכון לעזאזל? בספורט שרוב הכניסות מיועדות לעצור,להמם ואף במקרים מסוימים לשתק זמנית,מה יכול לקרות לו? ולמה הוא חושב שזה כדאי? אין לי ספק לשניה שזה לא בצע כסף או משהו...אלא אהבת הספורט,אבל למה???

Yo-man

New member
המדע הוא האלוהים שלנו היום

ואם פעם אנשים היו הולכים לפי רצון האל, היום הם שומעים לעצות הרופאים. אני בטוח שהיו רופאים שאמרו ברוסקי שיש סיכון במה שהוא מתכוון לעשות, רק שאין להם הסבר איפה בדיוק. ובלי "הוכחה" שמצבו בעייתי, בלי הידיעה שמכה מסוג X בחוזק Y בנקודה H תגרום למשהו רציני, הוא יכול לשכנע את עצמו שהמצב לא כזה מסוכן. אני בטוח שגם לארמסטרונג ייעצו לא להתחרות יותר. מה היה קורה אם הוא היה מפסיק או אם ברט (היטמן) הארט היה חוזר לזירה אנחנו לא יכולים לדעת. מה יהיה עם ברוסקי ? נקווה שהוא יודע יותר מאיתנו.

Reshefgarcia

New member
במקרה שלי...27

אבל יש גם פחות... ולמה זה משנה? בגלל שהזכרתי את השם "ברט הארט" זה אוטומטית עושה אותי ילדון? וגם אם הייתי ילדון,מה רע?

RoyBehar

New member
לא יודע אם הדוגמא של ברט זהה

כי ברט גם היום, משהו כמו 5 שנים אחרי שהוא חטף את הבעיטה ההיא שגרמה לזעזוע ובהמשך לשבץ, עדיין לא ממש חזר לעצמו, וזה מורגש בדיבור שלו ובכלל. אם ברוסקי במצב שהוא מרגיש שהוא מסוגל לחזור, אז הוא בטח לא באותו מצב של ברט. אבל בכל אופן, זה נראה לי ממש מוקדם מידי, כמו שמייקל אירווין אמר, כשהוא נפצע והייתה לו דילמה אם לחזור או לא, מה שהכריע את הכף לטובת פרישה בסופו של דבר הייתה המחשבה על הדפיקות לב שהמשפחה שלו תחסיר בכל כדור שהוא יעלה לתפוס, בכל חסימה וכל מכה שהוא יקבל. חבל לי על המשפחה שלו, אבל אני מאמין שהוא מספיק מודע למשפחה שלו ואם הוא מאמין שהוא מסוגל לחזור, והרופאים באמת מאשרים, אז אולי באמת המצב שלו פחות גרוע ממה שכולם חושבים. עדיין, אני הייתי יושב בבית לפחות עד סוף העונה, וחוזר לשיגרה ולמשחק לאט לאט, עם אוף סיזן שלם להתכונן ולבחון את הגבולות של עצמי.

Reshefgarcia

New member
לא זהה...

דומה.... זה הדבר הכי קרוב שעלה לי לראש אבל אני מניח שאפשר להשתמש בכל דוגמה של אתלט שניפצע וניסה לחזור מהר יחסית....

Reshefgarcia

New member
בעיקרון...

אתה צודק....ואין לי בעיה עם זה... כמו שהדגשתי,אני מעריץ את ברוסקי על האומץ והנחישות מצד אחד...אבל מצד שני... מה עם הקבוצה,והליגה? גם הם מעמידות את עצמן במצב מסוכן... ואישתו? והילדים? בטוח הם יודעים שמכה לא נכונה יכולה לשלוח אותו חזרה לביה"ח,או אפילו יותר גרוע מזה... נכון,הסיכון קיים לכל שחקן,אבל עצם הידיעה שזה קיים בסיכון מוגבר אצלו,לי באופן אישו מספיקה לדפיקות לב כל פעם שאני אראה אותו מתקל עכשיו מישהו..

dbroncos

New member
זה לא קשור למה שהרופאים אמרו

טדי ברוסקי התייעץ עם כמה מהמומחים הגדולים בתחום, והם אישרו לו לשחק. הוא גם רוצה לשחק, כי לא חסרים מקרים שבהם שחקן לא הסכים לוותר על הדבר שהוא עושה הכי טוב. בשבילו לשבת על הספסל באזרחי ולראות את הפאטס מטאקלים גרוע בטח זירז את התהליך. הרי גם לא חסרים שחקנים שמשכו את הקריירה שלהם הרבה יותר מדי כי הם לא יכלו להפסיק. אותו דבר ברוסקי. הבעיה היא שלרוב השחקנים שניסו לחזור אחרי פציעה קשה (סטיב יאנג וטרוי אייקמן הם שני שמות שישר עולים לראש) היה מי שיעצור אותם, וזה המאמן, או ה GM. במקרה שלו זה לא ככה. מהרגע הראשון בליצ'ק היה צריך להפריד אותו ולעזור לו להתכונן לחיים אחרי, ובמקום זה הוא לא רק מעודד אותו אלא מעלה אותו בהרכב היום. אני בטוח שהוא כרגע בריא, ובכושר של לפחות מחצית. ואין ספק שהנוכחות שלו תקפיץ את הקהל ותזרים אנרגיה אדירה. אבל האיש עבר שבץ, וניתוח לב, לפני פחות משנה. אין שום מצב שבו הוא אמור להיות היום במגרש. זה מצב שונה לחלוטין מארמסטרונג, שהחלים מסרטן.

ranatz

New member
כל בוסטון מחכה לקאמבק שלו

אני גם חושב שזה מסוכן לאללה למרות שאני לא רופא אבל אשמח לראות אותו עוד מעט עולה למגרש ומכסח את באפאלו שיהיה בריא, זה העיקר. כל העיר כאן רק מדברת על החזרה שלו

למעלה