טדילון היום, יש? משהו? או שבגלל שסופ"ש הקדים את עצמו הפעם ביום, אז אין...
N netco New member 12/4/12 #1 טדילון היום, יש? משהו? או שבגלל שסופ"ש הקדים את עצמו הפעם ביום, אז אין...
R rusti james New member 12/4/12 #2 אני בעד! יש עוד מצטרפים בעניין? ג'פי? שגיא? דש? ארנבת? דביר? קטנגיליס? מישהו? אמנם בהתראה קצרה ובכל זאת...
אני בעד! יש עוד מצטרפים בעניין? ג'פי? שגיא? דש? ארנבת? דביר? קטנגיליס? מישהו? אמנם בהתראה קצרה ובכל זאת...
R rusti james New member 12/4/12 #3 אופס.... חשבתי שקראתי מתלון.... ככה זה כשרוצים ממש חזק..... וגם כשיש דיסלקציה קלה במקרה שלי, אין דיסלקציה, כנראה שזה רק הרצון החזק...
אופס.... חשבתי שקראתי מתלון.... ככה זה כשרוצים ממש חזק..... וגם כשיש דיסלקציה קלה במקרה שלי, אין דיסלקציה, כנראה שזה רק הרצון החזק...
H hofnoan New member 12/4/12 #7 האמת שכל הילדים כותבים ככה כבר התרגלתי אני אשכרה לא שם לב כבר ומבין מההקשר אם זה אם או עם
J jeffy1 New member 12/4/12 #10 מחשב נשאר תקוע ככה + שלוש פעמים ריפרש... ותבין לבד. פרארי מוזמן למחוק את המיותר (כלומר את כולם )
J jeffy1 New member 13/4/12 #12 אם כבר תפסיקו עם הגנון "אבא" עסוק חוצמיזה הוא מכין את עצמו לילה לבן נוסף, \אר\אמבינור וחבריו ביקרו פה
אם כבר תפסיקו עם הגנון "אבא" עסוק חוצמיזה הוא מכין את עצמו לילה לבן נוסף, \אר\אמבינור וחבריו ביקרו פה
B bener New member 13/4/12 #14 מסע וטקס לזכר רוי וינטרוב ז"ל - שבת 14.4.12 מחר מסע וטקס לזכר רוי וינטרוב ז"ל . כל הרוכבים מוזמנים לכבד את האירוע בנוכוחתם. פרטים בקישור.
מסע וטקס לזכר רוי וינטרוב ז"ל - שבת 14.4.12 מחר מסע וטקס לזכר רוי וינטרוב ז"ל . כל הרוכבים מוזמנים לכבד את האירוע בנוכוחתם. פרטים בקישור.