טדאם!!!

טדאם!!!

אחרי שנה של דיונים בערכאות ההגירה הגבוהות ביותר, ואחרי שבאוגוסט האחרון משטרת הזרים המליצה לסלק אותי מפה, קיבלתי את המכתב עם ההחלטה הסופית בענייני ממשרד ההגירה. בידיים רועדות פתחתי את המעטפה, שעמדה להכיל תשובה שהיא או לחיוב או לשלילה... כל כישוריי בהולנדית נמוגו להם, רק מהפחד... המקציף קרא מהר את שלושה הדפים המאוד רשמיים ו... אני מאושרת רשמית להתגורר בהולנד ביחד עם בעלי. אין שום נתון בנתוניי האישיים שחורג מהדרישות לאשרה. הקצבה של המקציף הינה מספקת לצורך התמיכה בי. והכי חשוב: אני לא צריכה אשרת עבודה!!! תיאורטית - חוץ מזכות בחירה לממשלה ובעלות על דרכון הולנדי - אני פה ואין שום סיבה לשלוח אותי למקום אחר בניגוד לרצוני. משטרת הזרים יכולים לעמוד על הראש ולנפנף ברגליים, במיוחד אחרי שהם פסקו נגדי - כי משרד ההגירה פסק שאני נשארת, והמשטרה צריכה להנפיק בשבילי את תעודת הזהות... אני צריכה להראות רק את כללי הביטוח הרפואי שלי, לאשר שיש לי ביטוח מספיק לאישפוז פסיכיאטרי, וחוץ מזה - הכל טוב.

ipple®

New member
../images/Emo49.gif מוקצפת !!! וברוכה המצטרפת ..

רשמית לאיחוד האירופי (למרות שבליבנו תמיד היית חלק בלתי נפרד מאיתנו).
ריפל.

een ogenblik

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

ועכשיו, כשאת חוקית לחלוטין בהולנד, את עדין מוזמנת אלינו, לביקור קצר. אני יודעת שאמרתי שאת מוזמנת עוד באוגוסט, אבל זה היה למקרה חרום. כעת אין מקרי חרום, ואנו מסוגלים לארח ליום-יומיים בלי בעיות מיוחדות.

פלינט1

New member
מילקי היה לך עוד מזל קטן

תארי לעצמך שמעבר לתמיכת המקציף, ואם היו מבקשים ממך להביא המלצות לאישיותך החביבה מאי אלו מנהלי פורום? צו שליחה לסנט הלנה היה מגיע עוד באותו הלילה.. מזל טוב לצעד הראשון.

forglemmigej

New member
לסלק אותך?

אבל את נשואה להולנדי.. זה פשוט לא אנושי שהם חשבו על זה בכלל!

ayala26

New member
2 שאלות אם אפשר

מאילו סיבות משטרת הזרים יכולה להמליץ לסלק אותך? והאם זה נכון שמדי שנה צריך לחדש את האישור להשאר אפילו אם נישאים לבן זוג הולנדי? שכנה שלי סיפרה לי שאבא שלה מאיטליה והוא נשוי להולנדית ומדי שנה הוא נדרש לאשרר את השהייה שלו אפילו שהם נשואים כבר 10 שנים!?!?

מסתבר שאין סיבה... אבל

הטענה היתה שביקשתי לשנות את האשרה מ "שהיה עם בן זוג" ל "שהיה עם בעל" כאשר לא מדובר באותו אדם... (לא החלפתי את זה לפני הנישואין מטעמי עצלות גרידא...) ה"בעיה" שלהם היתה בגלל שבעלי אינו עובד ומתקיים מקצבה. בעיקרון - זה נכון מבחינתם. מעשית - לגבי העניין שלי - זה לא היה נכון, מסתבר בדיעבד. לגבי האזרח האיטלקי - אין לי מושג למה אזרח איטלקי צריך בכלל לבקש אשרת שהיה... אבל ייתכן ויש פרטים ששתינו לא ממש יודעות... בכל מקרה - אחרי 3 שנים של חידוש אשרה (פעם ראשונה + שני חידושים) האשרה ניתנת לחמש שנים, ואחרי 5 שנים בסה"כ עם אותו סוג אשרה, יש זכאות לדרכון, שמותנה בידיעת השפה, בהיעדר עבר פלילי וכד'.. מאחר והאשרה שלי תקפה מאוגוסט 2002 (הפסיקה כוללת את הזמן שחלף מרגע שהתיק היה בדיון במשרד ההגירה) - אזי באוגוסט 2005 אני אוכל להגיש בקשה לדרכון, או לחדש את האשרה כל 5 שנים, במידה ואני אבחר להשאר אזרחית ישראלית, וזה מאחר ואני נמצאת פה כבר מאז 1999...

ayala26

New member
../images/Emo51.gif על התשובות

כבר חשבתי שכל שנה עד סוף חיי אני אצטרך להתעסק איתם, טוב לדעת שמתי שהוא זה נגמר ואפשר לחיות בשקט
וכן, בהחלט יכול להיות שאני לא יודעת הכל על השכנים שלי ועל אחת כמה וכמה כשהם מדברים הולנדית אך יאמר לזכותם שהם מדברים ממש לאט בשבילי
מזל טוב וסוף שבוע נעים

stevie1

New member
מזל"ט../images/Emo65.gif

ברוכה הבאה רשמית לאיחוד (או כמו שזה נראה כרגע מי יודע כמה זמן נשאר לו)

roniboom

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif../images/Emo24.gifסוף טוב הכל טוב!

מצטרפת לברכות חבריי ומאחלת לך מזל טוב. ובדיחה לסיום :כר וכרית מתמזמזים על המיטה... שואלת הכרית את הכר :"יקירי הבאת קונדום "? עונה הכר -למה ציפית?...

Sparker

New member
רק אני קראתי "סדאם"??

בכל מקרה, מ-ז-ל ט-ו-ב
שמח שהצטרפת אלינו רשמית... שנפגש אצל אוחן בבית??

lilach de

New member
בשעה טובה

ומוצלחת, מזל טוב!!! יאללה, הגיע הזמן לכמה ידיעות טובות, לא?

למעלה