טגו

כרכן

New member
טגו

איפה מוכרים טגואים קלומביאנים(אני רוצה זוג)בייביז?

כרכן

New member
יש לי שאלות

איזה גודל טרריום יספיק לזוג בוגר? צריך להאכיל כל יום? כמה זוג בייביז אמור לעלות לי? כלי למים(שהם צעירים)יכל להיות גם קצת גבוהה שיוכלו להכנס למים שבא להם גם?

אני מציע לך לעשות חיפוש

בפורום על טגואים וגם לעבור על דפים מהעבר כי היו הרבה שאלות על טגואים שנשאלו. אם אחרי מה שתקרא עדיין יהיו שאלות נשמח לענות.

כמה תשובות

זוג בוגר יצטרך טרריום של לפחות 150 ס"מ אורך, 100 ס"מ רוחב ו80 ס"מ גובה. רצוי טרריום גדול יותר מכיוון שאלו לטאות פעילות. צעירים רצוי להאכיל בכל יום וגדולים כל יומיים שלושה. כלי מים רחב אך לא גבוה מספיק בשביל שיטבעו יהיה מצוין בתור אמבטיה ומקור מים. נדמה לי שהמחיר הוא באזור ה500 שקלים לאחד אך מחיר זה דבר גמיש... לא ידוע לי לגבי הריבוי אך רוב הפרטים שנמכרים הם תוצר ריבוי של חוות בדרום אמריקה. כמובן שאני מדבר על הטגו הקולמביאני.

כרכן

New member
יונתן....

אני מעוניין בזוג,אבל אם הריבוי שלהם מסובך אז כבר יותר משתלם להביא אחד...איפה ניתן לקנות זוג טגואים צעירים?

T0M3R

New member
לפי מה שאני הבנתי

אמורים להגיע במשלוחים הבאים Tegixim Merianae לארץ כמובן שהמשלוחים הבאים זה לפחות לפחות עוד 2-3 חודשים...

כרכן

New member
תומר...

לאן יגיעו בית החיות ,ילד הג'ונגל? אני גם מעונין בקולומביאני לא ארגנטינאי(למרות שדי נדיר פה)...

shshahar

New member
מה זה?

תומר מה זה בדיוק "Tegixim Merianae"???? לפני שאתה רושם שם לטיני, כדי שתבדוק את עצמך או שתשתמש בשם הנפוץ (טגו שחור-לבן , טגו קולומביאני, טגו ארגנטינאי ....). ד"א אם אתה בכל זאת רוצה ללמוד את השמות הלטיניים וההבדלים בניהם : http://www.agamainternational.com/merianae-vs-teguixin.shtml Tupinambis Merianae - טגו שחור-לבן ארגנטינאי. Tupinambis teguixin - טגו שחור-לבן קולומביאני. שחר

כרכן

New member
מישהו יודע

על מקום שמוכרים כרגע טגואים קולומביאנים צעירים? בבית החיות אין כרגע טגואים צעירים/בוגרים למכירה?

Rea Livny

New member
תומר.תמיד אומרים שאמורים

להגיע במשלוח הבא ובכלל לא מגיע.

Rea Livny

New member
אתה אומר

שבמשלוח הקרוב צריך להגיע ואח"כ שהוא מגיע הנחש/לטאה שאמרת שיגיעו לא הגיעו.

למעלה