טבריה חברים....

sagia1

New member
טבריה חברים....

עוד מעט גם אני ניכנס לטווח הקאסם..

תמיר1991

New member
../images/Emo4.gif

נקווה שזה ייעצר שם, ואם לא? התגובות יתחילו להיות חריפות. מה שכן, קו אדום זה ת"א. ברגע שזה יגיע לפה, אין יותר חיזבאללה. תמיר.

Fleddermaus

New member
ת"א זה קו אדום?

אולי, אבל לדעתי חיפה זה קו אדום, נהריה זה קו אדום, החטיפה היתה קו אדום. החיזבאללה ראוי לתגובה צבאית חריפה ביותר, ואני אומר את זה כאיש שמאל מובהק.

תמיר1991

New member
גם אני חושב כך, אבל זו לא בגלל

דעתי - אלא בגלל דעת המדינה: ת"א, המרכז הכלכלי של המדינה, מקום מרבית השגרירויות ומושכת התיירים מס' 2 אחרי ירושלים, היא תהיה הקש שישבור את גב הגמל, ותקיפתה תוביל לתגובה צבאית חריפה מאין כמוהה - השימוש במונח "קו-אדום" לא היה נכון - כי בהחלט, הכל הוא קו אדום. אבל ת"א? אנחנו נהיה סדין אדום. תמיר.

Fleddermaus

New member
אני מקווה מאוד שזה לא יגיע לידי כך.

גם אין להם את היכולת להגיע עד לת"א. פרשנים צבאיים מדברים על איזור חדרה כגבול היכולת שלהם.

Sashka7

New member
יש להם את היכולת להגיע לת"א

וטווח הפגיעה הוא מאוד מדוייק... כך שאם הם ירצו להפציץ איזה משהו מסויים בת"א או בכל עיר אחרת- הם יוכלו לעשות זאת... בינתיים לא דובר על דרומה מת"א, אבל הכל יכול לקרות!

Fleddermaus

New member
הממ...

אם הבנתי נכון, טילי הזילזאל-2 יכולים להגיע עד לת"א ומעבר, הטווח שלהם מגיע ל-200 ק"מ.

תמיר1991

New member
והרבה יותר - עכשיו דווח בערוץ עשר

על טילים של 600 קילומטר........... תמיר.

תמיר1991

New member
כולנו בטווח../images/Emo4.gif

אבל זה לא ודאי, זה "השערות של אגף המודיעין". אם זה ודאי, אנחנו בצרות
תמיר.

Fleddermaus

New member
../images/Emo4.gif אני מבשרת...

נקווה שגם לפה זה לא יגיע, למרות שהם כבר הוכיחו שלא איכפת להם לפגוע גם בערבים.

תמיר1991

New member
היה כתוב "אזור ירושלים" אז הנחתי

שירושלים - אבל לא נראה לי שירו על מבשרת אם תהיה להם את היכולת, זה קרוב מדי לירושלים. הם לא ירו על העיר מתוך פחד לפגוע במקומות הקדושים. אולי לפגוע בערביי ישראל הם יכולים, אבל המקומות הקדושים זה טאבו... תמיר.

תמיר1991

New member
אמן.

בכל מקרה - קודם זה צריך לפגוע אצלנו, ואם זה יפגע אצלנו תיגמר המלחמה כי זה יהיה הסוף של חיזבאללה... תמיר.

tapr

New member
זאת חשיבה מעוותת לחלוטין

שאין בה שמץ של סולידריות לתושבי הצפון. כי אם זה פוגע בחיפה, זה פחות נחשב? או בגליל והגולן?

תמיר1991

New member
בוודאי שזה נחשב, אבל לא קראת כנראה

את השרשורים הקודמים - כל פגיעה היא קו אדום, אבל פגיעה בת"א, המרכז הכלכלי של המדינה, תהיה סדין אדום. אנושית, כולנו חשובים אותו הדבר. כלכלית? ת"א עדיפה על יתר הערים בארץ ולכן ישראל לא תרשה פגיעה בה. תמיר.

tapr

New member
כמו הערבים הישראלים במזרח ירושלים

אשרינו, אדרבה...

למעלה