maverick88
New member
לא מסכים
אני לא יודע להתייחס לכל אסטרטגית המחיה של טבע כי אני לא מתיימר להבין את זה לגמרי ובטח לא לשפוט את ההנהלה, אבל יש נתונים סטטיסטיים יבשים שע"פיהם אני יכול להעריך: התרסקות זה משהו חד פעמי, בהיסטוריה של טבע נפילות כאלה קרו ולא פעמים בודדות, אני רחוק מלהיות בקיא בכל הסיבות האלה אבל הסיכוי שטבע לא תחזור לעצמה לדעתי קלוש. ולמה מכון ויצמן לא ישתף פעולה?
לא מסכיםהם שיחקו אותה פעם אחת עם הקופקסון
עשו קופה על מכון וייצמן. אל תדאג, מכון וייצמן לא ישתף איתם פעולה פעם נוספת... אם טבע רוצה לשרוד צריך להקטין רווח נקי על ידי הגדלת הוצאות מו"פ ופיתוח תרופות מקור. במקום זה הם קונים חברות זרות בלי שום ערך מוסף, בלי שום תרומה לאנושות. לרוב הדרך הקלה היא לא הדרך הנכונה. מה לעשות שזה לא כל כך סקסי שחברה מרוויחה פחות והרווח יורד בתקופה מסויימת. אבל זה הכרחי. זה בטח עדיף על חברה שמגדילה רווח, עולה ועולה. ואז כפי שאנחנו רואים כעת מתרסקת...
אני לא יודע להתייחס לכל אסטרטגית המחיה של טבע כי אני לא מתיימר להבין את זה לגמרי ובטח לא לשפוט את ההנהלה, אבל יש נתונים סטטיסטיים יבשים שע"פיהם אני יכול להעריך: התרסקות זה משהו חד פעמי, בהיסטוריה של טבע נפילות כאלה קרו ולא פעמים בודדות, אני רחוק מלהיות בקיא בכל הסיבות האלה אבל הסיכוי שטבע לא תחזור לעצמה לדעתי קלוש. ולמה מכון ויצמן לא ישתף פעולה?