טבע תפרסם היום Q1

• פותח הנושא dw
  • פורסם בתאריך

dw

Well-known member
מנהל
הפתעה. טבע קונה תרופה לטורט, בשלב קליני מתקדם, תמורת 700M$.
לא חושב שהשוק ציפה לצמיחה עתידית בעזרת רכישות אלא בעיקר בעזרת מו"פ פנימי.

טבע מתרחבת בתחום הנוירולוגיה: רוכשת את Emalex ב-700 מיליון דולר
Teva Pharmaceutical Industries Ltd. - Teva to Acquire Emalex Biosciences, Adding NDA-Ready, First-in-Class Therapy to Neuroscience Pipeline and Accelerating Teva’s Pivot to Growth Strategy

גיא אחר

New member
הפתעה. טבע קונה תרופה לטורט, בשלב קליני מתקדם, תמורת 700M$.
לא חושב שהשוק ציפה לצמיחה עתידית בעזרת רכישות אלא בעיקר בעזרת מו"פ פנימי.

טבע מתרחבת בתחום הנוירולוגיה: רוכשת את Emalex ב-700 מיליון דולר
לא יודע אם באמת אפשר לקנות תרופה לטורט ב-700 מ ד, אבל עם הרכישה שנוספת לסילוק חוב מרשים ומזומן שמספיק לכיסוי החוב כמעט שנתיים קדימה, כל זה גורם לי לפתח אופטימיות שתוך שנה מהיום נראה שוב דיבידנד

בהצלחה למשקיעים!

dw

Well-known member
מנהל
לא יודע אם באמת אפשר לקנות תרופה לטורט ב-700 מ ד, אבל עם הרכישה שנוספת לסילוק חוב מרשים ומזומן שמספיק לכיסוי החוב כמעט שנתיים קדימה, כל זה גורם לי לפתח אופטימיות שתוך שנה מהיום נראה שוב דיבידנד

בהצלחה למשקיעים!
אכן. חזרה לחלוקות ב 2027 זה תרחיש סביר. קשה לי להאמין שיקרה ב 2026, כי לדעתי יותר חשוב להם לקבל העלאת דירוג לדירוג השקעה, מה שייקל על המשך מיחזור החוב לטווח ארוך, וזה תרחיש סביר בהמשך השנה.
כמו כן כתלות בקופה הם יתחילו לבצע בייבק במניה השנה, ויותר חשוב בשוק האמריקאי לחזור למתווה צמיחה ב EPS מאשר דיבידנד קטן.

dw

Well-known member
מנהל
אופנהיימר מעלים מחיר יעד ל 44$
אופנהיימר על טבע: "אחד מסיפורי ההתאוששות הטובים בשוק"; מעלים מחיר יעד

אני בחרתי לממש טיפה רווחים אחרי הקפיצה במניה ומכרתי קצת באזור הזה של 35$
לא פוסל תרחיש של טיפוס ל 44$ אבל בכ"ז, הנייר כבר לא כזה זול כמו פעם, ובתרחיש תיקון כללי בשווקים גם טבע יכולה לחטוף.

dw

Well-known member
מנהל
מחר בנעילה צפוי עודף ביקוש 450 מלשח מהקרנות הפסיביות במסגרת עידכון המדדים.
זו תהיה הזדמנות לממש קצת רווחים. מאחר ואני לא החוכמולוג היחיד יכול להיות שעדיף לממש לפני הנעילה.

למעלה