לקראת הדוח - טבע מדווחת היום - מה צפוי בדוחות? טבע מעלה תחזיות בדוח טבע העלתה תחזית - המניה מטפסת
D dw Well-known member מנהל אתמול ב- 14:44 #1 לקראת הדוח - טבע מדווחת היום - מה צפוי בדוחות? טבע מעלה תחזיות בדוח טבע העלתה תחזית - המניה מטפסת
D dw Well-known member מנהל אתמול ב- 14:49 #2 עוד מעט שיחת ועידה: Teva Pharmaceutical Industries Ltd. - Q2 2026 Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Earnings Conference Call מצגת PowerPoint Presentation
עוד מעט שיחת ועידה: Teva Pharmaceutical Industries Ltd. - Q2 2026 Teva Pharmaceutical Industries Ltd. Earnings Conference Call מצגת PowerPoint Presentation
D dw Well-known member מנהל אתמול ב- 16:21 #3 דוחות טבע: הכנסות של 4.1 מיליארד דולר ותחזית צמיחה משופרת | כלכליסט טבע עשויה להתחיל בייבק במניה השנה: למרות פספוס בשורת הרווח: בשוק אוהבים את דוחות טבע - זו הסיבה - גלובס
דוחות טבע: הכנסות של 4.1 מיליארד דולר ותחזית צמיחה משופרת | כלכליסט טבע עשויה להתחיל בייבק במניה השנה: למרות פספוס בשורת הרווח: בשוק אוהבים את דוחות טבע - זו הסיבה - גלובס
D dw Well-known member מנהל היום ב- 17:17 #4 ראיון עם אלי ה CFO "טבע החלימה" - זה לא הזמן להימכר לענקית פארמה? התשובה הנחרצת של המנהל הפיננסי של החברה לגבי תסריט הצעת רכש מאיזושהי פארמה גדולה בעתיד? במכפיל 12 קדימה לא בוער לי להיענות. אם יציעו לנו מחיר כפול מהיום? אהה, אז כבר יהיה לי קשה יותר לסרב.
ראיון עם אלי ה CFO "טבע החלימה" - זה לא הזמן להימכר לענקית פארמה? התשובה הנחרצת של המנהל הפיננסי של החברה לגבי תסריט הצעת רכש מאיזושהי פארמה גדולה בעתיד? במכפיל 12 קדימה לא בוער לי להיענות. אם יציעו לנו מחיר כפול מהיום? אהה, אז כבר יהיה לי קשה יותר לסרב.