טבע הדברים

טבע הדברים

מצטערת ,ממש מצטערת לא הבנתי שזה כל כך נחוץ, אני עובדת מחר משמרת ב` ואם תרצה, ארד לארכיב ואביא לך את הדוגמאות ואת החומר הכתוב עלהם…אם אתה מעוניין לראות איך הדברים מתנהלים שם אני יכולה להראות לך, ok אשיב לך תשובה סופית מחר , עניתי. עברו כבר כחודשיים מרגע שקיבלתי את הג`וב ,מנהל המעבדה במפעל תרופות גדול בשרון, עבודה קלה יחסית ופשוטה, אחרי הג`וב הקודם שעשיתי הדברים פה ניראו לי ממש רוטיניים. הקושי היחיד שניראה לי היה אישיותי… לא האמנתי שאמוד בפיתוי ולא אנסה לפלרטט עפ העובדות במעבדה….הכרתי את עצמי ואת חולשותיי, ואת האינסטינקטים שלי, את רעבוני לנשים הבילתי ניתן להשבעה, גם במקום עבודתי הקודם <חברת הייטק> חטאתי בכך פעמיים או שלש… אך שם המלאי היה מוגבל מה שלא הפריעני לעשות זאת עם מנהלת משאבי אנוש שהיתה קשישה ממני בשתים עשרה(12) שנים, עם מזכירת הנשיא ועם אחת מהטכנאיות ,שחשבה שבכך היא משיבה לי חוב על כך שהוצאתי אותה ממחלקת האחזקה שם עבדה בניקיון והסכמתי לתת לה צ`אנס במקצועה… אך פה זה שונה… שמונה פרגיות במשמרת , כפול שתי משמרות. חלקן כבר קלטתי מבטהן, איתותן, אחת מהן הייתה דנה, דנה עבדה במעבדה כשלש שנים ובמקביל החלה ללמוד פסיכולוגיה באחת האונבירסיטאות מחו``ל שנפתחו בארץ, היתה גבוהה תמירה שחרחורת גיזרה דקיקה עם שדיים מהממים שבלטו עוד יותר על רקע גיזרתה הדקיקה, טוסיק מדהים ומעוצב להפליא. בלי להבין איך ולמה מצאתי עצמי למחרת בארוחת ערב בחדר האוכל …מנהג שסיגלתי לי עוד בג`וב הקודם שלי לא לשבת עם אנשים קבועים בקפטריה, להכיר ולהתחכך בכולם. המסתי את הצלחת והתיישבתי דווקא בחברת טכנאים וטכנאיות מן המעבדה המקבילה, שאלתי פנוי ואמרתי בתיאבון והתיישבתי, כעבור מספר דקות קלטתי אותה, העמיסה את צלחתה ושאלה אפשר והתיישבה מולי, היי , פתחה, השבתי בנידנוד ראש, יש לי עוד שעה להריץ את הדוגמא על ה- HPLC- אם תירצה אח``כ אתה מוזמן להצטרף אליי אני יורדת לארכיב, אתקשר אליך לפני שאני יורדת. המשכנו לסעוד, פיטפטה עם כולם, קישקשו על דא והא מוזיקה מחשבים מעט קיטורים על הבעלים… סיימתי אמרתי בתיאבון וקמתי ממקומי. בשמונה, צילצול הטלפון, אני יורדת עכשיו, אם אתה מעוניין להצטרף, אם לא היכן אתה רוצה שאניח לך את הדוגמאות?? המממממ… אני מצטרף שמעתי את עצמי אומר , המתינה לי בפתח הארכיב בקומת המרתף, ואני בפוסעי במסדרון הצר חשבתי איזה מקום לא נעים ביחס לקומות מעל ורשמתי לי בראש להעלות זאת בישיבה הבאה… פתחה את הדלת הושיטה יד הדליקה אור, נכנסנו, שמתי לב שנעלה את הדלת… חצינו חדר עמוס כונניות איחסון לחומר כתוב, עוד חדר עם גוגמאות תרופות, הסבירה בריפרוף כעת עומדים בפיתחו של חדר גדול יותר, החלה להסביר כיצד פועלת שיטת שמירת הדוגמאות האיחסון התיעוד וכו… אני מקשיב מתרשם כתלמיד טוב, מידי פעם שלפה קלסר פתחה דיפדפה הראתה לי הצביעה פה ושם, עיינתי הערתי אמרתי עניתי… וכך המשכנו באחד הקלסרים שמתי לב שמשהו אינו כשורה, שאלתי ,התבוננה לקחה מיידי את הקלסר עיינה דיפדפה קדימה ואחורה, לא מצאה מה ששאלתי, טפחה פיתאום על זרועי בעדינות מלטפת והצביעה על שורה ניסתה להסביר אמרתי שזה לא זה ושוב עברה דף בקלסר שביידי ואגב כך שדה נגע נלחץ לזרועי שלהטה מהשד הצמודה אליה, הביטה אליי בחיוך שלא הצלחתי לפרשו, התעלמתי והמשכתי אך היד הייתה עדיין לחוצה שם ו…לוהטת, נטלה את הקלסר והביאה דוגמא נוספת הפעם נצמדה כולה אליי שערה על זרועי וידי נוגעת לא נוגעת בה, ואני בתוכי מנסה… הזזתי זרועי חיככתי כדרך אגב על שדה, לא נירתעה, עשתה עצמה כלא מבינה, שוב ניסית נעצתי מרפקי נישארה על עומדה ניכר בה שקלטה והבינה שאני במשחק שלה עכשיו. משם הובילה אותי לחדר הדוגמאות, אולם גדול מואר באור עמום ובטמפ של 22 מעלות מסבירה מדגימה, שולפת דוגמה מפה אחרת משם מסבירה איך ולמה כל דבר. שאלתי אם אפשר להסתכל במספר דוגמאות , בלי בעיות, ענתה, טיפסה על שרפרף שלפה מספר דוגמאות משכה שני כסאות התיישבנו והחלה להסביר, קירבה כיסאה, הסבירה הוציאה דוגמאות מן השקיות מגישה לוקחת מצביעה ואגב כך נוגעת פה ושם… אופפפסססס נפלה שקית ,סליחה, אמרתי והתכופפתי להרימה הקדימה אותי, לא יכולתי לפספס את שדיה המשוחררים והצחורים שהיו מתחת לחלוקה הלבן ללא שום חזיה, את ביטנה השטוחה ותחתוניה שהציצו אליי מבעד למפתח החלוק. הרימה ראשה ומבטה נתקל בשלי, לא יכלה לפספס את הצצתי… קמה נעמדה מולי עמידה מתריסה מתגרה, לא יכולתי יותר וליטפתי פניה בגב כף היד, אחזה בידי נשקה לה ומצצה אצבעי ואני כולי בוער, שלחתי יד שניה לראשה מלטף שערה , דחתה ידי משכה את הכיסא הושיבה אותי עליו…. המשך בדרך.

אופס...

New member
נו, טוב...

רק שלעניות ניסיוני בסיטואציות כאלה, קצת קשה לראות את``ביטנה השטוחה ותחתוניה`` של אישה דרך חלוק מעבדה כאשר היא מתכופפת, ועוד בישיבה!

שרי42

New member
אני בדרכ` טיפוס מפרגן.....

ונשבעת שקראתי את הקטע פעמיים להיות בטוחה שאני לא מפספסת שום דבר נסתר, אבל הדבר היחיד שנותר לי אחרי שקראתי אותו בעיון היא השאלה: האם זה סיפור הלל לזיין המצוי?

אופס...

New member
שיוווווו!!! קראת פעמיים???

סבלנות יש לך את... ובקשר לשאלה המאד-מאד שאלתית שאת שואלת, ובכן, לעניות דעתי זו שאלה שנובעת מסתירה מהותית בין נקודת הראיה של הכותב לבין השקפת עולמו של הקורא. במיוחד אם לאו דווקא הזיין הוא זיין מצוי, אלא יכול להיות חס ושלום, שהקורא הינו קורא מצוי, ואזי אינו מתמצא בנבכי נשמתו של הכותב או נבכי גופה של היושבת מול הכותב, בין שבמציאות ובין שבדימיונו הפורה. ואכן, מלומדים רבים הגו בשאלה זו, בניסיון אינטלקטואלי נואש להבין האם אכן פיספס הקורא דבר מה, ואזי הקורא הוא בבחינת קורא מצוי, כאמת מוחלטת. מאידך גיסא, יתכן שדוקא משום הפיספוס הזה, הרי הזיין הוא בבחינת מצוי, שכן לא השכיל להעמיד את הקורא המפספס על טיבן של אמירותיו כמייצגות את האמת המוחלטת שלו, דבר דבור על אופניו. אפשר לקבל כאן כוס מים ???

שרי42

New member
אוףףף כמה אויר אתה מוציא....

מים יש על כל שולחן אפשר להציע לך כוס תה עם איזו עוגה טובה במקום?

טבע הדברים המשך

הופתעתי מבטחונה ומנחישותה והתיישבתי, שלפה חלוקה בשליפה למעלה, הצמידה שדיה אליי וידיה התעסקו באבזם החגורה, משכה הידקה הזיזה ושיחררה, שלחה ידה פנימה משכה אותו החוצה, קפץ לעברה מיד, עוד לא הספקתי להרהר והווווווווופפפפפפפפפפפ ירדה אליו אספה אותו בפיה, ליקקה אותו בפיתולי לשון משכה הפשילה מיכנסיי למטה, חלצה נעליי כל זה במהירות ובמיומנות שלא תיאמן, ניסיתי לעזור הרימה מבטה אליי אתה שב לך והפעם אני אטפל בך… חלצה נעליי, גרביי מיכנסיי, שלפה את הלקוסט שלי כלפי מעלה, והתיישבה עליי, מנסה להחדיר אברי לשלה, רגע לאט לחשתי לה תני ל…שחק קצת, גופך ,איברך לא מוכן עדיין לחדירה, לא פסקה, והחדירה אותי בכוח אליה, החיכוך הרב גרם לי לכאב, ובטח שגם לה…. כך אני רוצה אותך קשה חזק בכח… רוצה שתZ … אותי תקרע אותי, אני אוהבת כשאני לא רטובה כך אני חשה אותך חודר ו…קורע אותי!!! לחשה והמשיכה להתנועע עליי ולהחדירו אליה, תוך השמעת אנחות קריאות וצעקות שטרם נשמעו באוזניי עד יום זה, נושכת את סנטרי צוארי רוקדת על איברי שכאב מהחדירה וצורחת מכאב ואוליי מעונג …לוחש לה, ששששש… דנה יישמעו אותנו, עזוב שטויות קיר בטון מזויין עם מערכת דלתות פלדה כפולות….חוץ מלאחוז אותה בידדי הגדולות ולעסות את שדיה לא נתנה לי לעשות דבר… לאחר כמה עשרות שניות שניראו לי כנצח החל גופה להגיב ואיברה התלחלח הופסק כאבי, הגבירה את הקצב ואת אנחותיה, קרע אותי, Zיי… אותי, תיגמור, רוצה שתירה הכל לתוכי רוצה לענג אותך…לענג אותך, לענ…. ולאחר מספר שניות ירקתי לתוכה את כל זרעי החם בכמה ``יריקות`` מזמן לא חשתי התרוקנות כזו , זה טוב., אתה טוב נאנחה ונצמדה אליי חיבקתיה נישקתיה, ליטפתי אותה לאורך גווה, שערה פניה, כמה מעליי, משכה אותי רמזה לי להעמד, התחבקנו התנשקנו נהנתה מעוצמת הנשיקה ואורכה… אהבה את חיבוקיי ה``מפרקים`` , וכך נשארנו חבוקים עד ששלחה ידיה בין ירכיי והחלה לטפל באיברי, אתה תקבל אותי הלילה אני אפנק אותך אטפל בך… והחלה מושכת את איברי מותחת , מלפפת… תחילה חשבתי שעושה זאת מחוסר ניסיון אך מהר מאד הבנתי כי אישה מנוסה ביותר היא. מהמתיחות והליפופים חשתי שאיברי מתחיל שוב להגיב ולזחול למטה, היא ניראתה לי כמחייכת חייוך של ניצחון, המשיכה תנועותיה הקצביות , חופנת באשכיי, ומושכת אתו, על גבול הכאב, הנאה… הפנתה גבה אליי, משכה את כיסא המעבדה הגבוה, נשענה עליו ביד ובידה השניה משכה אותי באיברי והצמידה אותי אליה.. התקמרה כל כולה בגבה, הזכירה לי חתולה בשעת מעשה… ואני בתנועה אחת חדה חדרתי אותה, מתגובתה ניראה כי הופתעה קמעה, כרכתי זרועותיי החסונות סביב מותניה והחלתי נע בתוכה. והיא נאנחת ומגבירה קימור גבה, נע מעביר ידיי על שדיה המדהימים אוחז בפיטמותיה הזקורים ותוקע אותה בכל הכוח, והיא נעה מתפתלת נאנחת עווווווווווווודדדד, עווווווווווודד. מועך שדיה נאחז בהם כטובע והיא מתפתלת וצורחת מועך מתפתלת מועך מתפתלת וצורחת.. למרות הרטיבות הרבה בנרתיקה, חשתי מעט כאב לא יודע אם מהZי.. הקודם או ממבנה גופה, אך חשתי את איברי נלחץ בכוח לדפנות מה שהגביר את ההנאה אך מעט כאב… מתנועע בתוכה בפראות מזיע כולי איתה גופי הגדול נוטף זיעה ואני ממשיך בקצב, הולך ומתגבר כשהיא מעודדת אותי להמשיך באנחותיה המעוררות, וזעקותיה המשונות, אך הפעם להבדיל מהגירוי הראשון זה לא בא זה מתעכב ואני ממשיך לנוע בפראות חודר אותה ויוצא, מועך בכוח את שדיה, נושך את עורפה לכל אנחותיה המתענגות מן הנשיכות ומתפתלת כולה מן הנשיכות חש שלא יכול יותר מגביר קצב בכל הכוח , בכל הכוח בכל הכוח צורחת זועקת קרע אותי קרע אותי והנה הנה זה בא זה בא חש בזה מתקרב ובווווווווווווום מתפוצץ כולי בתוכה יורה הכל ונופל על גבה סחוט שנינו רטובים מזיעה תחושה עילאית … אין ספק הגברת יודעת משהו…. נשכבנו על הריצפה הקרה ללא תנועה, חבוקה בזרועותיי חצי מסטולים חצי מעולפים עם תפאורה משונה סביב, חשבתי שאני גמרתי את העבודה להיום אך לא כך חשבה הגברת… המשך בהמשך…

ה-שונית

New member
לי נראה...

שהיא זייפה וקיר הבטון הוא היחידי שמזויין בכל הסיפור הזה שונית (בוחן מציאות)

טבע הדברים, סוף.

חש חצי רדום חצימסטול גם דנה ניראתה כך, מלטף אותה בליאות משחק בשיערה, מנשקת אותי בעניים עצומות, מתה על איך שאתה משחק לי בשיער, זה מטריף אותי , זה כל כך מדליק, בחיים לא נתקלתי בגבר שכל כך אוהב לגעת למשש ללטף כמוך, ואני מחייך לעצמי, באמת אהבתי ללטף למשש לשחק בשיער אני מסוגל שעותץ לעשות זאת לזוגתי גם אחרי…. זעתנו ייבשה זה מכבר, ודנה מתחילה לפטפט, לנוע ואני מנסה לאמוד את השעה, את שעוני הפשיטה ממני עת הפשיטה אותי לחלוטין, לך תדע לאן התעופף לו, ומנסה לחשוב, אקח אותה לדירתי הלילה, למרות שלא יהיה איתה כנראה סקס… או אקפיץ אותה לאן שהיא צריכה וכל מיני לוגיסטיקות כאלה מתרוצצות בראשי, וחש ידה זוחלת שוב לאיברי מלטפת את ביטני בדרך, מעסה את ירכיי מסתובבת סביב ולא, לא נוגעת, מגרה ומדליקה בצורה מדהימה ואני , אני חש את איברי שהחל לזחול מטה כנחש , עם הזדקרותו חש גם בכאבים מהצורה בא אהבה דנה להZ .. כשחשה שגופי מגיב אליה, אחזה אותו בידה והחלה שוב למושכו למותחו, מה שגרם לו להתקשות למרות הכאב… התחבקנו התגפפנו מלטפים נוגעים כמה ממני חיטטה משהו בתוך החלוק ושבה אליי, חשתי משהו קר על איברי עיסתה אותו והבנתי מההחלקה ומהנעימות שמרחה אותו בקרם, ממזרתא חשבתי לעצמי על הכל חשבה… זה נעים לחשתי לה, את ממש טובה , חשבתי לעצמי שהיא משהו יודעת להרים אותך לשיאים, ורק דבר אחד הפריע לי שלא נתנה לי להיות אקטיבי, מרחה אותו בשיכבה עבה נוספת של הקרם או מה שזה לא היה, עיסתה אותו עינגה אותי ואז הסתובבה אליי, אחזה באיברי, משכה אותו, אותי אליה נעמדתי על בירכיי והחלה לכוון אותי… מתקרב מנסה להגביה את גבה לחזור על החדירה הקודמת , כך הבנתי ממעשיה… אך היא לא, היא מקפלת גבה כלפי מטה דוקא ומכוונת איברי המשומן לטוסיק המדליק שלה… לחשתי לה לו, דנה , לא! והיא התעלמה ממני המשיכה וקראה לי, בוא כנס, כנס אליי, מתה על זה… חודר מעט, טיפונת קצה העטרה בלבד, אאאאייייייייייייייייייייי, נעצר יוצא… לא , אל תצא, אני מכאיב לך …. עוד פעם לאט, לאט אני אשתחרר, מנסה שוב, אייי עצור אל תצא תישאר, לאט, נאנחת ניראה בעליל שזה כואב לה, עוד קוראת אליי, ניכנס עוד טיפה, שוב הפעם לא אנחה אלא צווחה חדה וכל גבה מתקמר… מתחילה להזיע כולה בזיעה קרה… נעצר שוב קוראת לי אל תצא חכה שניה כמעט בכל בוכים… ממתין, שולח יד לשדה מועך לוחץ , עוד אומרת היא, נכנס עוד טיפה, כמעט כל העטרה בפנים, לא נעים לומר, לה זה כואב, ואני עכשיו מתחיל לחוש עונג מיוחד, עילאי , שלא חשתי לפני כן מעודי… עכשיו עוד קצת ,וכך ממשיך ונדלקתי, נדלקתי שבאחת הפעמים שאמרה עוד קצת לא יכולתי יותר, תקעתי את כולו במכה והדפתי אותה בכוח לפנים… צרחה אדירה התפרצה מפיה, אךךךךךךךךךךךךךךךך זה טוב, עכשיו לאט, עכשיו לאט תנוע בתוכי קראה התחננה אליי. המשכתי לנוע בה , תחושותיי היו שונות לחלוטין ,,, הן התחושות הפיזיות והן הנפשיות זו תחושה שונה לחלוטין… המשכתי כשאני מגביר את הקצב, והיא צורחת מכאב והנאה (כך לפחות טענה כשעצרתי כמה פעמים להציע לה לחדול אם זה כל כך כואב….) תמשיך תמשיך אבל לאט יותר לאט בבקשה עם קולה המתחנן בוכה… לא עמדתי בזה, לא עמדתי וZיי… אותה בכוח בפראות חדרתי אליה… חדרתי אותה!!! נע ומשתולל מאבד שליטה, גופה רטוב מזיעה קרה ושלי החל להתחמם ולהזיע , ואני ממשיך משתולל מתפרע, טוחן מZיי.. ומרגיש שזה לא ניגמר, לא ניגמר לי… לא מצליח לגמור, לאחר מספר דקות צועקת לי תגמור כבר תיגמור לא יכולה יותר… לא יוצא לי דנה לא מצליח , לא מבין מה קורה… תמשיך חזק יותר מהר יותר לחשה, ממשיך בכל הכוחות והיא מסייעת לי בפיתולים של גופה, ואני מרגיש שזה מתקרב אך לא הולך, ממשיך צרחותיה זעקותיה בחלל ואני ממשיך , תיגמוררררררררררררררררר, תיגמוררררררר ררררר ררררר רררר צורחת הנה הנה על הקצה חש מתקרב עוד תקיעה ועוד אחת והנה, נצמד אליה יורק הכל , אך הפעם להבדיל מכל הפעמים שהכרתי שפכתי משהו לתוכה… אך לא חשתי את העינוג שבהשפרצה, מה שהיה לפני ….האפיל כנראה על הכל.

לכל החברות והחברים

מקווה שנהנתם, מקווה שלא הייתי בוטה מידיי או נועז מידי. חסרות לי מספר תגובות אבל היום עוד ארוך. שלכם ובשבילכם.

אופס...

New member
בוטה? נועז??? חחחחחחחח

אם יורשה לי, המילה הנכונה, לדעתי, היא: מגוחך. (אבל כאמור, זו דעתי בלבד)

למעלה