כן כן, כמונו אנשי האייסיק.. . טוב, תשלחי שוב באימייל. אם הפעם זה לא עובד...(אפקט השלוש נקודות) ואל.
ו .ולנטיין. New member 25/3/03 #22 כן כן, כמונו אנשי האייסיק.. ../images/Emo4.gif. טוב, תשלחי שוב באימייל. אם הפעם זה לא עובד...(אפקט השלוש נקודות) ואל.
כן כן, כמונו אנשי האייסיק.. ../images/Emo4.gif. טוב, תשלחי שוב באימייל. אם הפעם זה לא עובד...(אפקט השלוש נקודות) ואל.
T talrv New member 25/3/03 #27 prob is.. השליחות אצלי, אם הן עובדות, נורא נורא איטיות, ודי תוקעות לי האינטרטנט. אבל ננסה בכל מקרה.
ה המלאכית בלבן New member 25/3/03 #23 טבעת הקאלדה לא אבדה לבאפי או משהו כזה? כי הרי אחרי שהיא שמה את הטבעת באחוזה בפרק שלפני BEAUTY AND THE BEASTS אנג'ל הרי נפל ע"י הכוח שלה..אבל אחרי זה לא ראיתי מה קרה לה.... אתם רוצים ציטוט של באפי ואנג'ל עליה?
טבעת הקאלדה לא אבדה לבאפי או משהו כזה? כי הרי אחרי שהיא שמה את הטבעת באחוזה בפרק שלפני BEAUTY AND THE BEASTS אנג'ל הרי נפל ע"י הכוח שלה..אבל אחרי זה לא ראיתי מה קרה לה.... אתם רוצים ציטוט של באפי ואנג'ל עליה?
ו .ולנטיין. New member 25/3/03 #19 נצל"ש -טל. שלחי לי את הפנפיק השני באייסיקיו, באימייל זה לא הולך. ואל.
G GreeCheeMan New member 25/3/03 #26 עכשיו נזכרתי שאני כן ראיתי את הפרק זה פשוט היה מזמן ככה ששכחתי את זה.