טבעת קלאדה

buffySpirit

New member
טבעת קלאדה

מצאתי אתר שאפשר לקנות ממנו טבעת קלאדה הקישור למטה ואם אתם מכירים דרכים אחרות להשיג טבעת קלאדה נא ליכתוב

Buffybot

New member
אגב האתר שנתתי

יש שם משהו שהרג אותי: ספויילר ל6x13
עדיין יש זמן
בתמונות יש שם תמונה של באפי וספייק מdead things בתחילת הפרק, שהם מתחת לשטיח. מעל התמונה כתוב: buffy & spike in bed. רואים שהם בכלל לא רואים את הסידרה, או לפחות לא את הפרק...

GreeCheeMan

New member
מישהו יכול להסביר לי מה זו הטבעת

קלאדה הזו? היא הייתה באחד הפרקים של באפי או משהו? (אם זה ספוילר אז רק תגידו שזה ספוילר ואל תפרטו)

ANGEL N

New member
בעונה השניה של "באפי"....

אנג'ל מביא לבאפי כמתנה ליום הולדתה ה-17 את הטבעת

GreeCheeMan

New member
אפשר תקציר קטן של הפרק או משהו?

יכול להיות שפספסתי אותו ואני יצטרך להשלים.

symptoms

New member
בוא נראה, באפי... יומולדת....

יומולדת לבאפי... אני לא ממש זוכרת מה קרה בפרק - אבל אני יכולה להגיד לך שבטוח לא הייתה לה יומולדת שמח

GreeCheeMan

New member
ראיתי אותן...

אני רק לא יודע אם פספתי במקרה את הפרק או שפשוט שכחתי מה היה שם, בגלל זה אני רוצה תקציר של הפרק (ועדיף לא כמו אלה של ביפ, שהורסים את הסוף).

talrv

New member
"הפתעה"

יומולדת 17 לבאפי. החברים עורכים לה מסיבת הפתעה ובינתיים ספייק ודרוסילה מאיימים על העולם עם רוע חדש. המתנה של אנג'ל ליומולדת של באפי היה טבעת הקלאדה. פרק נהדר וחשוב מאוד לעונה כמו גם פרק ההמשך שלו "תמימות". הטבעת מוזכרת ונראית גם אחר כך בעונה השנייה והשלישית. "תשוקה", "פיית' הופ וטריק" ו"הנשף", ויכול להיות עוד שאני פשוט לא זוכרת. אם פספסת, תעשה הכל כדי לראות את זה!

talrv

New member
אם אני לא טועה..

ויש סיכוי טוב שאני טועה. אחרי שהם נפרדו, היא מסתכלת על הטבעת.

לא בדיוק

היא בטלפוןעם ווילו ואז היא רואה את הטבעת אבל זה אחרי שהוא נהיה אנג'לוס, גם יש פעם שהיא מוצאת את הטבעת בטירה, ואחרי פרק הוא חוזר בדיוק לאותו מקום... אם תרצו יש לי מלא תמונות שדל הטבעת מפרקים... ויש לי גם וולפיפר עם כולם...

ד י י ז י

New member
לא, לא, לא.

נעשה סדר: היא מקבלת אותה ב "surprise". היא בוכה עליה ב "תמימות". כשהיא רואה את הטבעת כשהיא בטלפון על ווילו זה ב "becoming". היא אף פעם לא מצאה את הטבעת באחוזה של אנג'ל, היא הניחה אותה כדי להפרק ממנו סופית בפרק "faith, hope and trick" ובסף הפרק הוא חזר. והיא לא הסתכלה עליה אף פעם בפרק "the prom". (יש לי אובססיה קלה לפרק.. ראיתי אותו כמה מאות פעמים
) sheesh!.

talrv

New member
אוקייייי...

עכשיו הכל בסדר! גיליתי שאני מדמיינת דברים, אבל עכשיו זה בסדר.. וואל, זה אומר שאני ממש צריכה להתחבר לאיציק
ועוד בשעות נורמליות שיש שם אנשים! באסה..

למעלה