טבעת יהלום

otherthings

New member
טבעת יהלום

שלום!
יש לי חלום מטריד שחוזר על עצמו.
באמצע החלום אני מגלה שטבעת היהלומים שלי ניזוקה, והיהלומים נפלו ממנה. לפעמים חלקם ולפעמים כולם. לפעמים הטבעת מחליקה לי מהאצבע.
לרוב היהלומים נופלים למקום שמאוד קשה למצוא אותם, כמו באדמה, בשטח ציבורי, על הדשא...לפעמים יש על הטבעת בחלום הרבה יותר יהלומים מאשר במציאות. לרוב אני איכשהו מצליחה לאסוף את היהלומים המשמעותיים, בהפתעה אני מוצאת את כולם כמעט תמיד, חלק מהקטנים הפחות משמעותיים אני לא מצליחה למצוא. יש מקרים שאחרי שאני אוספת אותם הם נופלים לי מהיד.

היום חלמתי שהטבעת החליקה לי מהאצבע על הדשא, וקפץ עליה חתול (מה זה הדבר הזה????) והבנתי שהוא לקח אותה. רצתי אחריו וגיליתי שבחורה בעלים שלו, אוספת דרכו טבעות! צרחתי עליה קצת ולקחתי את הטבעת בחזרה.

זה מקביל לחלום של השיניים הנופלות? מדובר בטבעת שלי, תמיד באותה טבעת. לא מדובר בטבעת שקיבלתי מבעלי.הטבעת שקיבלתי מבעלי, לא ניזוקה לעולם בחלום.

טופי33

New member
חסרים פרטים כנדרש

טבעת שניזוקה=טבעת קשורה למחויבות ,לקשר .משהו בקשר או תקשורת נפגם ,נראה לך שיש דברים שעלייך "להחליק"אך יש דברים שקשה לתקן .
החתול =משהו מוזר ,מיסתורי העכיר את היחסים ,העכיר את הקשר ואת מנסה למצוא מהו ומנסה ל"תקנו".
מה נראה לך?

otherthings

New member
ממש אין לי מושג

את הטבעת קיבלתי מבחור שהייתי איתו בקשר קצר לפני כמעט 15 שנה.
את הטבעות שקשורות לנישואין שלי אני לא רואה פגומות בחלום.
הקשר שלי עם בעלי מצויין, במיוחד בתקופה הנוכחית.
הוא בין עבודות כרגע, אולי זה קשור לזה?

בקשר לחתול, אין לי מושג.

טופי33

New member
המשך תגובה

את מאוד קשורה לבעלך והקשר עם בעלך חשוב לך מאוד ,את חוששת שעבודתו ואו חוסר הקביעות בעבודה יגרום לחוסר יציבות וייפגע בצורה כלשהי ביחסים.
אולי בצורה כלשהי נפגע המצב הכלכלי ולכן נפלו היהלומים ,כלומר נפלה האפשרות לאפשר "פינוקים" מתנות יוקרה.
אולי החתול מייצג את מצבך הכלכלי ,החתול לקח ממך את האפשרות במציאות להרשות לעצמך "לבזבז".
בהצלחה רבה.

otherthings

New member
כן

אנחנו חושבים לקנות דירה, החשש שלי שלא יתנו לנו תנאים טובים במשכנתא.

otherthings

New member
שכחתי תודה

טופי33

New member
קניית בית היא בהחלט אחריות ,מחויבות וכרוכה

בחוזה.את חוששת שלא תוכלו לעמוד במחויביות בגלל אלמנטים מסויימים וזה כמובן מדאיג אותך.
בהצלחה רבה.

למעלה