עד הקצה ומעבר לו
New member
טבעית
יקיצה טבעית שלא כבדרך כלל.
החדר ממוזג ונעים. חמימות השמיכה עוד עוטפת אותי.
מתכוננת למקלחת טובה של בוקר טוב.
פותחת את כף ידי ומזליפה לתוכה מעט ג'ל גילוח שמיד הופך לקצף קליל בריח נעים.
מורחת אותו בעדינות על הכוס וסביבותיו. נעמדת מול המראה הגדולה, מפשקת את רגליי למולה, בודקת את האזורים הדורשים תיקון. מותחת את העור ומעבירה בעדינות את הסכין.
כל נגיעה של הסכין בעור מחממת אותו יותר. את העור. אותי מחממת כל נגיעה אגבית של האצבעות המחזיקות את העור. נגיעות קלות של סכין ושל יד מעוררות בי תחושות חמות ונעימות.
מנקה את הקצף במעט מים ומרוצה מהתוצאה.
נכנסת למקלחת ומסבנת היטב את גופי, שוב כל נגיעה מרטיטה.
המון קצף על הגוף, על הראש, המים חמימים שוטפים והכוס בוער, כמה שהוא בוער.
יוצאת מהמקלחת וצועדת רטובה אל החדר. מחליטה לתת לגוף להתייבש הכי טבעי שיש.
מתיישבת על המיטה, האוויר הקריר מהמזגן נושף קלילות על הפטמות החשופות. הן בולטות ומזדקרות והכוס חם ורטוב.
ישובה על המיטה, לוקחת את המחשב על הברכיים, מפעילה והכוס עדיין חם ורטוב.
מה בא לי עכשיו?
אולי לשוחח עם מישהו שישביע את חרמנותי?
אולי לחפש תמונה סקסית שתדליק אותי?
אולי סרטון שיבעיר אותי?
יושבת וכותבת לעצמי והכוס עדיין חם ורטוב.
בכל פעם שאני רושמת את המשפט הזה שהכוס חם ורטוב, הוא רק מפעפע יותר.
והכוס עדיין חם ורטוב...
מושיטה אצבע ובודקת שהוא אכן חם ורטוב. האצבע טובעת ברטיבות, נכנסת עמוק לכוס הרענן החם והרטוב. מתחילה להתרגש וקצב הלב עולה. עוצרת. זה לא יקרה עכשיו. לא רוצה. לא ככה. לא עכשיו. רגע.
אני יודעת מה בא לי.
בא לי להצטלם.
ככה בדיוק איך שאני יושבת, נשענת על גב המיטה, השדיים נפולים והפטמות זקורות.
הרגליים פשוקות, הכוס ביניהן חם ורטוב והמחשב מסתיר.
כזאת תמונה אני רוצה.
שוב האצבע הסוררת יורדת למעמקים. אוספת רטיבות ונוגעת בדגדגן. משפשפת אותה מעליו, מתגרה בעצמי, מאוננת ומפסיקה. לא גומרת עכשיו.
מעבירה אצבע על הפטמות הזקורות, המגע משגע אותי. היד שוב נמשכת לכוס והוא עדיין חם ורטוב.
שוב עוצרת. גולשת קצת, מגיעה לסרט על מסיבה, כולם שם מזדיינים עם כולם. הרמקולים פתוחים שלא כרגיל, המוסיקה מהפנטת והגניחות משלהבות. בא לי ככה והיד שוב יורדת לכוס החם והרטוב, העיניים נעוצות בנעשה במסיבה ואני שם, לגמרי שם, עם כולם, מזדיינת בלי הרף והיד חופרת ומאוננת והגוף מתנועע לקצב המוסיקה והזיונים, עוד ועוד ועוד ודי...
יקיצה טבעית שלא כבדרך כלל.
החדר ממוזג ונעים. חמימות השמיכה עוד עוטפת אותי.
מתכוננת למקלחת טובה של בוקר טוב.
פותחת את כף ידי ומזליפה לתוכה מעט ג'ל גילוח שמיד הופך לקצף קליל בריח נעים.
מורחת אותו בעדינות על הכוס וסביבותיו. נעמדת מול המראה הגדולה, מפשקת את רגליי למולה, בודקת את האזורים הדורשים תיקון. מותחת את העור ומעבירה בעדינות את הסכין.
כל נגיעה של הסכין בעור מחממת אותו יותר. את העור. אותי מחממת כל נגיעה אגבית של האצבעות המחזיקות את העור. נגיעות קלות של סכין ושל יד מעוררות בי תחושות חמות ונעימות.
מנקה את הקצף במעט מים ומרוצה מהתוצאה.
נכנסת למקלחת ומסבנת היטב את גופי, שוב כל נגיעה מרטיטה.
המון קצף על הגוף, על הראש, המים חמימים שוטפים והכוס בוער, כמה שהוא בוער.
יוצאת מהמקלחת וצועדת רטובה אל החדר. מחליטה לתת לגוף להתייבש הכי טבעי שיש.
מתיישבת על המיטה, האוויר הקריר מהמזגן נושף קלילות על הפטמות החשופות. הן בולטות ומזדקרות והכוס חם ורטוב.
ישובה על המיטה, לוקחת את המחשב על הברכיים, מפעילה והכוס עדיין חם ורטוב.
מה בא לי עכשיו?
אולי לשוחח עם מישהו שישביע את חרמנותי?
אולי לחפש תמונה סקסית שתדליק אותי?
אולי סרטון שיבעיר אותי?
יושבת וכותבת לעצמי והכוס עדיין חם ורטוב.
בכל פעם שאני רושמת את המשפט הזה שהכוס חם ורטוב, הוא רק מפעפע יותר.
והכוס עדיין חם ורטוב...
מושיטה אצבע ובודקת שהוא אכן חם ורטוב. האצבע טובעת ברטיבות, נכנסת עמוק לכוס הרענן החם והרטוב. מתחילה להתרגש וקצב הלב עולה. עוצרת. זה לא יקרה עכשיו. לא רוצה. לא ככה. לא עכשיו. רגע.
אני יודעת מה בא לי.
בא לי להצטלם.
ככה בדיוק איך שאני יושבת, נשענת על גב המיטה, השדיים נפולים והפטמות זקורות.
הרגליים פשוקות, הכוס ביניהן חם ורטוב והמחשב מסתיר.
כזאת תמונה אני רוצה.
שוב האצבע הסוררת יורדת למעמקים. אוספת רטיבות ונוגעת בדגדגן. משפשפת אותה מעליו, מתגרה בעצמי, מאוננת ומפסיקה. לא גומרת עכשיו.
מעבירה אצבע על הפטמות הזקורות, המגע משגע אותי. היד שוב נמשכת לכוס והוא עדיין חם ורטוב.
שוב עוצרת. גולשת קצת, מגיעה לסרט על מסיבה, כולם שם מזדיינים עם כולם. הרמקולים פתוחים שלא כרגיל, המוסיקה מהפנטת והגניחות משלהבות. בא לי ככה והיד שוב יורדת לכוס החם והרטוב, העיניים נעוצות בנעשה במסיבה ואני שם, לגמרי שם, עם כולם, מזדיינת בלי הרף והיד חופרת ומאוננת והגוף מתנועע לקצב המוסיקה והזיונים, עוד ועוד ועוד ודי...