טבעוני חדש בדרך?

הסגנון קצת יהיר/מגחך לטעמי ויש שם המון אי

דיוקים. אבל מצד שני, הוא כן "רואה סרטים על טבעונות. קורא מאמרים על טבעונות" שזו נקודת פתיחה טובה. בשלב הזה הוא עדיין לא התחבר לפן המוסרי אבל אי אפשר לצפות שהכל יקרה ביום אחד. פתיחות לטבעונות בכלל ולא משנה מה סיבותיה היא חיובית לדעתי והייתי שמח אם חלק ממכרי היו בכלל מוכנים לנסות.

ladybug6

New member
זהו, שלא הצלחתי לגמרי להבין אם הוא

מנסה להגחיך את ה"טרנד הטבעוני" או שהוא באמת זורם איתו. פה ושם היו משפטים לעניין, אבל הרוב היה גיחוך מזלזל.

נ.ב - אני שונאת את הביטוי הזה "טרנד טבעוני"!

noa555555

New member
גם אני לא סבלתי את זה

אפשר היה לקרוא לזה : כל הסיבות הכי לא נכונות להפוך לטבעוני דמי קולו .

נותר רק לקוות שמתוך שלא לשמו - יבוא לשמו .
הוא עשה יחסי ציבור הכי גרועים שאפשר לטבעונים. במסוה של כאילו הפיכה לטבעוני הוא ירד על כל אספקט טבעוני אפשרי .
איכס.
חוץ מזה הוא לא מבין כלום, הוא לא המליץ על הבלוג שלך

(חוץ מזה הוא באמת לא רוצה להבין מה זה טבעונות ועל מה ולמה , כל מה שמענין אותו זה ברמת האתגר והמשקל שלו )

RSPA

New member
לא אהבתי. כתיבה מעיקה.

בענין התוכני - נותן תחושה של ללכת עם ולהרגיש בלי. משהו אמביוולנטי לא ברור.

Gidi Shemer

New member
off, סתם לעדכון, RSPA

היום היתה פגישה אחרונה של קבוצת סמינר המחקר שלי לסימסטר (אנחנו דנים כל שבוע במאמר שהם בוחרים) והפעם הדיון היה באותו מאמר על בשר, קרניטין, כולסטרול, ומחלות לב (המאמר שהזכרנו לפני כשבוע)

אז אחרי שטחנו את המאמר ברמת האותיות הקטנות וכל הביקורת האפשרית נשאר רק לציין שזו בהחלט עבודה מרשימה. בהחלט מאמר מומלץ.

marx04

New member
תוכל להפנות למאמר ?

שלום גידי,

תוכל להפנות אותנו למאמר ?

בתודה,

אורי.

27182

New member
גידי, קראת את הדברים שכתבתי על המחקר הזה?

כי לא ברור לי מדוע אתה חושב שזו עבודה מרשימה. הניסויים שלהם בבני אדם מאוד בעיתיים (דיווח תוצאות על ניסוי שנערך על אדם בודד), והם לא ערכו ניסוי פשוט חשוב: הם היו צריכים לקחת מתנדבים, לתת להם אנטיביוטיקה כדי לחסל את הבקטריות, ואז לתת להם לאכול דיאטת דלת קרניטין, כאשר קבוצה אחת לוקחת תוסף קרניטין וקבוצה שנייה לוקחת פלסבו.

למעלה