טבעוניים

Shaycus

New member
טבעוניים

סתם מסקרנות אני שואל את השאלה.

בצבא היה לי חיילים טבעוניים (כושים עבריים), שמתי לב שאחד מהם הוא ענק בצורה שאין דברים כאלה, לא סתם חטוב בצורה טובה אלא בעל מסת שריר גדולה, אני לא אגזים אם אגיד שהוא היה 1.80 על 85 קילו עם 10% שומן.

לא שהנתונים האלה מעידים על מר עולם אבל יחסית לבנאדם טבעוני? איך זה בכלל אפשרי? הם לא אוכלים כלום חוץ מהפירות היבשים במנות קרב וירקות.

משה, הסבר בבקשה :)

Shaycus

New member
fair enough

סטרואידים זה לא כי זה בנאדם שהיה איתי 24/7 במשך קרוב לשנה, לפעמים בתנאים שלא מאפשרים לו להביא יותר מנייר טואלט בכיס במשך שבוע.

גנטיקה זאת האופציה שחשבתי עליה כמובן אבל שוב - גם אם יש לך גנטיקה מדהימה, איך אתה מממש אותה בלי לאכול כמו שצריך? הרי את הגנטיקה אפשר להסביר מבחינת זה שהוא לא מתאמן סדיר בחד"כ ובכל זאת רנאה כמו שהוא נראה, אבל בלי אימונים בחד"כ ובלי לאכול כמו שצריך..? לא נשמע הגיוני

לידעיתך

לא צריך להזריק כל השנה כדי להראות טוב, מספיק סייקל 1 בשנה במשך 8-12 שבועות.
אפשר גם לעשות סייקלים מפגרים שדורשים כדורים בלבד.
דבר נוסף, אפשר להזריק גם בשירותים ובכל מקום אפשרי, זה לוקח בדיוק 10 שניות. אני מניח שלא הלכת איתו לשירותים ובשבוע שהיית איתו 24/7 הוא לא הזריק ותיכנן את הסייקל ככה שהוא יסיים את זה לפני אותו השבוע.

אופציה ב', הוא הזריק לפני שהוא הגיע לצבא והמסה נשארה במידה כזו או אחרת.
אופציה ג', לא חייבים לאכול חלבון כמו שאתה מכיר אותו, גם דגנים וקיטניות בשילוב יחדיו מביאים חלבון "מלא". גם עם מינוני חלבון נמוכים יחסית של 1.2-1.4 גרם לק"ג משקל ניתן לפתח מסת שריר, פשוט יקח יותר זמן וההתאוששות בין האימונים לא תהיה אידאלית (סביר להניח).
אופציה אחרת היא שהוא שותה תוספי תזונה, לא מראה לך אותו או שאוכל שניצלים במטבח בשושו כשאתה ישן.

Shaycus

New member
fair enough 2

נשמע הגיוני, בטח יותר הגיוני מאשר להגיד שהוא האדם הביוני

תודה :)

למעלה