טבעונות

enbalush

New member
טבעונות

דיברתי עם אנשים והבנתי שאי אפשר להיות טבעוני מבלי לקבל B12 בתחת, זה נכון??? ומישהו עוד אמר לי שכדורים לא תמיד נספגים טוב בגוף, ואין אף מזון שנותן את מה שאנחנו צריכים! לא רוצה זריקות!!!

slayer1

New member
אני לא חושב שזה נכון...

אני לא טבעוני אמנם אבל זה ממש לא נראה לי. וזה גם לא נשמע טוב...

Yael Floyd

New member
לא מקבלים שומדבר בתחת, אלא מרצון../images/Emo9.gif

אבא שלי טבעוני 20 שנה והוא לא קיבל שומדבר בתחת (אני מקווה..) ולא לקח ויטמינים, רק אכל זרעים וגרגירים למיניהם
והוא חזק ובריא כמו שור!! אבל בגובה של תרנגולת... טוב, זה לא קשור. בכל מקרה, אתה לא אמור לקבל שומדבר בתחת!

אלא במקרים נדירים...

של אנשים אשר יש להם בעיות ספיגה, אין צורך לקבל שום תוסף תזונה כתוך-ורידי. וד"א - בי 12 אינו קשור לטבעונות, הוא קשור לתנאי היגיינה משופרים... ה FDA ממליץ לכל אדם לספלמנט בצורה קבועה בי-12 או לדאוג לאכילת מאכלים מעושרים. משרד הבריאות הישראלי שוקל לחייב מאפיות להעשיר לחמים בבי-12 כדי שזה יגיע לאוכלוסייה. בכל אופן, ניתן בקלות מאוד לדאוג למקור אוראלי אמין של בי-12 (ג'י, זה מתחיל להישמע כמו מחקר הטב-אונ-ות הגדול שרצינו לעשות
)

חילופי שרים, מינויים וכדו'...

אה כן, למי שלא שם לב! יש לנו שר בריאות צמחוני!

dylan

New member
לא, אבל בגלל שהוא צמחוני

יהיו פחות חולים..

חדף

New member
הוא צמחוני?

איפה שמעת את זה? אני חייב להודות שאני מופתע. הוא אף פעם לא נראה לי כמו אחד שישקיע יותר מידי בשביל אחרים... (רק כדי להיות בטוח, אנחנו מדברים על דני נווה, נכון?)

Neta558

New member
צמחוני בטוח

מאילו סיבות? אין לי מושג. אבל הוא נאם בכמה הפגנות של זכויות בע"ח... אז אני מניחה שהוא "משלנו"

למעלה