טבעונות בלונדון....

contessa

New member
אני לא יודעת כמה המידע הזה מועיל

אבל הייתי במסעדה טבעונית ממש טובה באיזור golders green אם אני לא טועה.. אני אוכל לברר את השם אם זה עקרוני, אבל כבר נתנו לך כאן לא מעט המלצות
. המלצה שלא קשורה לטבעונות- אם יש לך זמן וכוח לכי לשוק עתיקות בבוקר (5-6) יום שישי. זה ממש כיף למרות שקר וגשום, זה כיף אפילו בלי לקנות כלום, אבל תלוי כמובן אם את אוהבת דברים כאלו. תהני!

ואז שישאלו אותה עם ארזה לבד...

תוכל להגיד לא ה
ים במזוודה ארזו את עצמם... שתהיה לך
טובה

הוא מאוד יקר!

ואין צורך לקנות אותו - Red Veg מחזיקים בדרך-כלל עותק שלו, ככה שכשיושבים שם אפשר לעיין בו ולמצוא מקומות מעניינים אחרים לבקר בהם. המלצה חמה אגב לנושאים ללונדון - קחו תיק ריק ותחזרו עם הרבה הרבה טופוטי! (או נקניקיות טבעוניות, או המבורגרים טבעונים, או כל דבר אחר שמתחשק לכם ולא קיים בארץ).

tombenarye1234

New member
*המשך להמלצה החמה*

תביאו 2 תיקים, אחד לעצמכם, ואחד לחברי הפורום הרעבים והמסכנים שאין להם אוכל ועומדים למות מרעב

silver82

New member
היי

אז ככה קודם כל לונדון דיי גדולה הכל תלוי לאיזה איזור את הולכת אבל כמעט בכל איזור יש מסעדות סיניות טבעוניות לגמרי הם מגישות בופה טעים ו או אפשר לשבת לאכול כפי יכולתך אז שתגיעי ללונדון תפרסמי איפה את איזה איזור ואשלח אותך להנות

silver82

New member
שכחתי !!!

נוסף לכל בכל סופר שאת הולכת מסומן על המוצרים צמחוני או טבעוני ויש את כל החנויות שמוכרות כשר ויש הרבה כאלו כן קל להסתדר פה בתור טבעוני שחיי פה ממש קל

לא על כולם אגב

ועוד שוס לונדוני - הם כמעט ולא משתמשים בביצים במוצרים מעובדים, ככה שרוב הקציצות ירקות ושאר מאכלים צמחונים מעובדים שנתקלתי בהם בסופר היו טבעוניים לחלוטין. אח, מדינות תפוח אדמה
.

One Echoe

New member
אתה יכול לאשר לי בוודאות,

שמדינת ישראל טבעונית יוכלו להכין מטעמים ומעדנים באותה הרמה? אם בלונדון לא משתמשים, למה כאן כן משתמשים?! הרי אפשר בלי!

אני משער

שזה נובע מהשאלה איזה מגזר חקלאי חזק יותר באיזו מדינה, ועל-כן איזו תוצרת חקלאית היא זולה יותר - בריטניה היא מדינה שהיסטורית התבססה במשך מאות שנים על גידול תפוחי-אדמה (ההגירה האירית המאסיבית לארה"ב התרחשה בשל וירוס שהרס את גידולי תפוחי-האדמה, דבר שגרם למצוקת רעב באירלנד של אותם הימים) ועל-כן ככל הנראה תפוחי אדמה זולים שם יותר מביצים. כל דבר שאיננו מתוק, השימוש בתפוחי אדמה משיג פלוס-מינוס את אותה תוצאה. בישראל יש לובי חקלאי מאוד חזק שדואג לסיבסודים מאוד רציניים של התוצרת החקלאית שלו. אני לא בקיא מספיק במשק החקלאי בארץ, אבל אני מניח שתפוחי אדמה לא מגדלים כאן בשפע - בעוד ביצים מייצרים ואף מסבסדים. על-כן עדיף לטבעול וכדו' להשתמש בביצים. זה הכל כמובן השערה, אבל היא נשמעת הגיונית, לא?

ועוד קצת על השוואה בין מדינות

בענייני טבעונות - ישראל היא מדינה מאוד ידידותית לטבעונים יחסית לרוב מדינות העולם. בבריטניה יש כמה שוסים משמעותיים, אבל זה מה שהם, לא הרגשתי שקל לי או קשה לי יותר להיות טבעוני בבריטניה. הנקודה המעניינית היא שכששואלים טבעונים בריטיים הם בדרך-כלל מתלוננים על רע גורלם ונושאים עיניים ירוקות מקנאה לעבר מדינות אחרות באירופה. (הולנד אני חושב הייתה הדוגמה הנפוצה ביותר ששמעתי).

One Echoe

New member
נכון...בגלל הכשרות.

בגלל הכשרות ישראל היא מדינה מאוד ידידותית לטבעוניים
ואגב, למה שבריטים יתלוננו? מה רע בבריטניה? כתוב להם על המוצרים טבעוני או צמחוני, דאמט!

מאי Mai

New member
אני גרה באירלנד,

ומסומן על כל דבר צמחוני שהוא צמחוני, אפילו אם זה הכי ברור בעולם. לא נתקלתי בסימון טבעוני... יכול להיות שבאנגליה יש, למרות שאני בספק.

למעלה