אבל הייתי במסעדה טבעונית ממש טובה באיזור golders green אם אני לא טועה.. אני אוכל לברר את השם אם זה עקרוני, אבל כבר נתנו לך כאן לא מעט המלצות
. המלצה שלא קשורה לטבעונות- אם יש לך זמן וכוח לכי לשוק עתיקות בבוקר (5-6) יום שישי. זה ממש כיף למרות שקר וגשום, זה כיף אפילו בלי לקנות כלום, אבל תלוי כמובן אם את אוהבת דברים כאלו. תהני!
ואין צורך לקנות אותו - Red Veg מחזיקים בדרך-כלל עותק שלו, ככה שכשיושבים שם אפשר לעיין בו ולמצוא מקומות מעניינים אחרים לבקר בהם. המלצה חמה אגב לנושאים ללונדון - קחו תיק ריק ותחזרו עם הרבה הרבה טופוטי! (או נקניקיות טבעוניות, או המבורגרים טבעונים, או כל דבר אחר שמתחשק לכם ולא קיים בארץ).
אז ככה קודם כל לונדון דיי גדולה הכל תלוי לאיזה איזור את הולכת אבל כמעט בכל איזור יש מסעדות סיניות טבעוניות לגמרי הם מגישות בופה טעים ו או אפשר לשבת לאכול כפי יכולתך אז שתגיעי ללונדון תפרסמי איפה את איזה איזור ואשלח אותך להנות
ועוד שוס לונדוני - הם כמעט ולא משתמשים בביצים במוצרים מעובדים, ככה שרוב הקציצות ירקות ושאר מאכלים צמחונים מעובדים שנתקלתי בהם בסופר היו טבעוניים לחלוטין. אח, מדינות תפוח אדמה
שזה נובע מהשאלה איזה מגזר חקלאי חזק יותר באיזו מדינה, ועל-כן איזו תוצרת חקלאית היא זולה יותר - בריטניה היא מדינה שהיסטורית התבססה במשך מאות שנים על גידול תפוחי-אדמה (ההגירה האירית המאסיבית לארה"ב התרחשה בשל וירוס שהרס את גידולי תפוחי-האדמה, דבר שגרם למצוקת רעב באירלנד של אותם הימים) ועל-כן ככל הנראה תפוחי אדמה זולים שם יותר מביצים. כל דבר שאיננו מתוק, השימוש בתפוחי אדמה משיג פלוס-מינוס את אותה תוצאה. בישראל יש לובי חקלאי מאוד חזק שדואג לסיבסודים מאוד רציניים של התוצרת החקלאית שלו. אני לא בקיא מספיק במשק החקלאי בארץ, אבל אני מניח שתפוחי אדמה לא מגדלים כאן בשפע - בעוד ביצים מייצרים ואף מסבסדים. על-כן עדיף לטבעול וכדו' להשתמש בביצים. זה הכל כמובן השערה, אבל היא נשמעת הגיונית, לא?
בענייני טבעונות - ישראל היא מדינה מאוד ידידותית לטבעונים יחסית לרוב מדינות העולם. בבריטניה יש כמה שוסים משמעותיים, אבל זה מה שהם, לא הרגשתי שקל לי או קשה לי יותר להיות טבעוני בבריטניה. הנקודה המעניינית היא שכששואלים טבעונים בריטיים הם בדרך-כלל מתלוננים על רע גורלם ונושאים עיניים ירוקות מקנאה לעבר מדינות אחרות באירופה. (הולנד אני חושב הייתה הדוגמה הנפוצה ביותר ששמעתי).