טבעונות בבתי חולים

טבעונות בבתי חולים

זה אולי מוקדם מדי לשאול, אבל מכיוון שיש לי איזו בעיה רפואית מסוימת שככל הנראה תצריך אותי לעבור איזשהו ניתוח, גם אם לא מסובך מדי, כנראה שיהיה צורך אחריו להתאשפז ליום-יומיים (נקווה שלא אבל בכל זאת).

בכל אופן תהיתי איך טבעונים מסתדרים בסיטואציות כאלה, מבחינת האוכל בבית חולים? האם יש התחשבות בהגשת אוכל טבעוני (אני לא מצפה לארוחות גורמה, בכל זאת בית חולים.. אבל העיקר שיהיה משהו טבעוני לאכול). לא שאני מאחלת למישהו להגיע לשם, אבל למישהו כבר יצא להתנסות במשהו כזה? האם לדאוג לאוכל מראש מהבית זאת אופציה או שזה לא מקובל בבתי חולים?

l coyote l

New member
לדאוג לאוכל מהבית. מקובל ואף נדרש.

בלי קשר לטבעונות, האוכל בבתי חולים פשוט לא בריא, עד כמה שזה אבסורדי.
לרוב גם יש מקרר במטבח הכללי שנועד לשרת את האוכל הפרטי של מאושפזים.

תודה

אם כך והיות ואם אכן אצטרך מדובר לכל היותר ביומיים או פחות אז זאת באמת אופציה טובה.

ladybug6

New member
הדברים היחידים שתוכלי לאכול הם לחם,

סלט קטנטן, ריבה, מרק, והתוספות שמגיעות עם הארוחת צהריים.
לא בטוח שיסכימו להכין לך צלחת נפרדת בלי הבשר, או לתת לך תוספת משאר הדברים.
בקיצור, עדיף להביא אוכל מהבית. אין בעיה לשמור אותו ליד המיטה או במקרר של המחלקה.
בכל בית חולים יש גם קניון או מרכז מסחרי כלשהו עם מסעדות ובתי קפה ובמקרה הכי גרוע אפשר לקנות שם (או שיביאו לך משם) איזה סלט/מרק/כריך.

Bogen2

New member
אני ממש לא נתקלתי בבעיה

בבוקר עם הסלט הייתי מורחת מרגרינה על פרוסה.זה לא חלבי בגלל הכשרות שם...
ובצהריים תמיד היה פירה(גם לא מוקרם בגלל הכשרות)ומרק.

subatoi

New member
אם במקרה תתאשפזי ביום ב' באחד משני

בתיה"ח שעברו ל"שני צמחוני", אולי יהיה לך מה לאכול

אני חושב שדובר על אסף הרופא ואיכילוב. או בילינסון?
לא זוכר.

חחח לא נראה שזה יהיה

באחד משני אלה, אלא נכון לעכשיו יותר סביר שזה יהיה בתל השומר. (ששם אני יודעת שיש מרפאה שמטפלת בבעיה הספציפית שלי).
בכל אופן כאמור אם זה מה שאצטרך, כאמור אדאג מראש לקחת אוכל מהבית. בשביל יום-יומיים זה לא צריך להיות סיפור גדול

l coyote l

New member
זה בי"ח טוב מבחינת שירות ויחס למאושפזים.

האוכל שם לא שונה ממה שתיארה Bogen2, די מדויק.
לדעתי זה לא אוכל.

תודה

כאמור, מבית חולים אני לא מצפה שהאוכל יהיה להיט או אפילו בריאותי במיוחד, העיקר שיהיה שם מה לאכול שהוא טבעוני (או פשוט כאמור להביא מהבית).
בכל אופן השארתי את הפרטים שלי באתר של תה"ש, בתקווה שיחזרו אליי בקרוב ואני עדיין ממשיכה לקוות שבסוף יהיה פתרון אחר שהוא לא ניתוח או משהו שמצריך אשפוז.
אבל טוב לדעת, למקרה ש...

RSPA

New member
בבי"ח שיבא יש כמה דברים שניתן להיעזר בהם

רשימה שלהם ברחבי בית החולים >>>>

eietmo

New member
וואו זה ממש מבאס

שאלה: מה אפשר לקנות לאכול בבית חולים?
תשובה: זבל.

aurora0

New member
האמת שבשיבא יש גם ארומה

ויש שם כמה דברים טבעוניים

תודה

בהחלט יכול להיות שהשאלה עוד מוקדמת מדי, לא בטוח שאצטרך לעבור ניתוח או אשפוז ואני כותבת את הדברים רק מתוך מה שקראתי באינטרנט.
בכל אופן תודה על האיחולים

רפואה שלמה והחלמה מהירה!

יצא לי להתאשפז שנה לפני הטבעונות... האוכל בבית חולים לא משהו. בהחלט נעזרתי ב״קייטרינג״ של המשפחה, למזלי כולנו גרים לא רחוק מהבי״ח. אם יש מי שיביא לך, הכי עדיף. אם לא, לחם וסלט...

העיקר הבריאות...

החמוסה

New member
אין הרבה מה לאכול

אני הייתי בבי"ח מאיר, מה שיכלתי לאכול שם היה "סלט" (כמה פרוסות מלפפון ושני רבעי עגבניה), לחם לבן עם ריבה ומרק. את הרוב אכלתי בקניון ומארומה. אם יש מי שידאג להביא לך אוכל מבחוץ או מהבית אז את מסודרת.
בהצלחה!

האלזה

New member
אם לא תסתדרי תכתבי כאן הודעה

באיזה בי"ח את ומתי ואולי אחד מחברי הפורום יוכל לעזור לך

תודה, בינתיים זה כנראה לא רלוונטי

כי אני עוד בודקת את האפשרות לטפל בבעיה שלי ללא ניתוח ואז גם ללא צורך באשפוז.
בכל אופן אלה דברים שתמיד טוב לדעת באופן כללי

למעלה