טבלת שיעורי בית של יואל גבע

scalpe1

New member
טבלת שיעורי בית של יואל גבע

יש למישהו מערכת שמרכזת את החומר של יואל גבע? כלומר טבלה או משהו בסגנון שמחלקת את החומר בספרים לפי הסדר שצריך ללמוד אותם?

Xenox

New member
מתעניין ומקפיץ

כן כן, גם לי יש חלק מהכבודה שמחלקים בקורס של גבע. ובאמת נראה לי שצריך לעבור קורס טרומי איך ללמוד עם הספרים האלה

a p p l e m a n

New member
אני לא בקורס של יואל גבע

אבל בניתי לעצמי טבלה. שבה החלטתי כמה זמן לפני הבחינה אני מסיים את הגיון גיאומטריה אלגברה ובעיות. שזה עיקר החומר ואז אני מתחיל במרתון. הכי נוח לסרטט איזה טבלת שליטה עם חלוקה לשבועות ולשלב בה גרפים אנלוגיות וכו'. וכמובן סימולטורים וחזרות ותגבור וכו'

a p p l e m a n

New member
האמת היא שמה שמענין אותי כרגע

זה איך משלבים את המעורב עם החומר. את הספרי בחינות וכו'.

Xenox

New member
אז אולי תשתף אותנו

כי קצת קשה להתמצא בכל הערימה הזאת בלי מפה

k xoxo

New member
לפי הסדר ../images/Emo6.gif

בכל ספר יש קודם כל מבוא לנושא ואחריו שאלות בנושא עצמו כמובן שצריך קודם להבין ולהפנים את המבוא ורק אח"כ לגשת לשאר השאלות כי הן כבר ברמה יותר גבוהה. בכל ספר (אלגברה/בעיות/גאומטריה/היגיון) יש גם יחידות מעורבות, כלומר 10 שאלות מכל מיני נושאים, כדאי להתחיל אותם אחרי שכבר למדת את רוב הנושאים הגדולים. כמובן שגם כדאי לעשות אותם לפי זמנים (נגיד - דקה לשאלה נראה לי, ובהיגיון דקה וחצי לשאלה) הנושאים הראשונים הם הכי גדולים הכי חשובים והכי שכיחים במבחן, הנושאים שנשארו בסוף גם חשובים אבל פחות וגם מופיעים בפחות שאלות. אנגלית- מילון: מחולק ליוניטים.. (1,2,3,4.. וכו') בכל יוניט יש A ו B בטח שמתם לב שB יותר קשה אז בלי לחצ יוניט 10 זה ממש ללמוד אחרון זה יוניט רשות. השלמתמשפטים באנגלית: לעשות ב5 דקות ריסטייטמנטס : 8 דקות רידינג (הבנת הנקרא) : 6 דקות עברית - מילון: לפי הסדר ..לא מסובך כל פעם שמסיימים ללמוד מקבצ אותיות מסויים אפשר ללכת לספר "מילולי" ולעשות בוחן קצר על האותיות שלמדתם (חצי דקה לשאלה וזה גם נראה לי הרבה..) אנלוגיות: כל יח' 4 דקות פטל:2 וחצי דקות השמ"ש:לא זוכרת -כמה שיותר מהר יותר טוב
הבנת הנקרא: לשאוף ל6 דקות למרות שמאוד מאוד קשה.. גרפים: 5 דקות לגרף. זהו עם הבחנים בספר בחנים זה לפי ההתקדמות שלכם , כל בוחן 25 דקות כמובן פרט לכמה בחנים בכמותי שהראשונים ביניהם הם יותר קצרים אז עושים לפי דקה לשאלה זהו - יצא ארוך..

למעלה