סדרי לעצמך בראש את המבניות
לא ציינת מאיפה נדלה המידע על המובילים אבל אני מניח שהוא שמור על מסד נתונים כלשהו. השיטה הקלאסית היא סקריפט צד-שרת פשוט ששולף את המידע הזה באמצעות שאילתא, כולל הסדר הרצוי ובאיטרציה על כל השורות שהתקבלו נבנה XML המכיל את המידע שיוצג ללקוח. בצד הלקוח ישנה האפליקציה (פלאש במקרה שלך) שתקרא לסקריפט צד-השרת (XML.load) ותעבד את התוצאה שתתקבל.
עכשיו השאלה היא מה את יודעת לעשות ועם מה את צריכה עזרה.
תתחילי עם צד הלקוח - את יודעת איך ליצור מופע של מחלקת XML, לטעון אליו מקובץ חיצוני ולקשור אליו עם מאזין פונקציה שמסדרת את המידע ממנו בטבלה? אם כן אז פשוט תבני בשלב התחלתי קובץ XML סטטי עם מידע לדוגמה והשלימי את כתיבת צד הלקוח בפלאש. כדאי לתת מענה לכל סוג קלט שיתקבל: מה קורה אם אין תוצאות, האם יש הגבלה למספר מובילים שיופיעו בטבלה וכו'
לאחר מכן את צריכה לעבור לצד השרת. חשוב לדעת עם מה את עושה שימוש: PHP/MySql או ASP/Access או כל שילוב אחר. ב-PHP הייתי בונה טבלת MySQL המכילה שדות של "שחקנים" והניקוד שלהם (משהו כמו id, fullname, score) ושולף את המידע באמצעות שאילתא, לדוגמה כך:
SELECT `id`, `fullname`, `score` FROM `table_score` ORDER BY `score` DESC LIMIT 10
ואת התוצאות המתקבלות הייתי מכניס למבנה XML, למען הנוחות בשימוש עם DOMDocument ואז נשאר רק לשנות בפלאש את המקור לסקריפט צד-השרת הזה.