טבלת ייאוש?

«Jimmy Page»

New member
גם אני תהיתי P:

למרות שלבגרות האחרונה תמיד יש נטייה לנחות יום אחרי הופעה גדולה כלשהי. שנה שעברה זה היה יום אחרי רוג'ר ווטרס, בחיים שלי לא ניתחתי משפטים בלשון על כ"כ מעט שעות שינה. אבל היה שווה את זה.

נשמה שלי,איך הגעת לחודש ו17 עד ל16 ביולי?../images/Emo6.gif

. מממ...בגרות אחרונה ב2 ביולי בסוציו. לא רוצה שתיגמר השנה
לא רוצה לגדול
לא רוצה לעזוב את בי"ס
סעמק. אה,אין לי תוכניות לחופש. ואנחנו לומדים כרגע רק מקצועות לבגרות,אז יוצא שמתבטלים כמה ימים שאין לי כוח לבדוק אותם.

Efrat K

New member
זה בגלל ש......

שיהיה לגל פוסט טראומה של כמה ימים לפחות אחרי הבגרות במתמטיקה,היא כמובן לא היחידה
.

Keren I6

New member
אני לא סופרת ימים,אבל מחכה לחופש כמו כולם../images/Emo3.gif

השנה הזו עברה במהירות,לא הרגשתי בה בכלל. ולחשוב ששנה הבאה אני אוכל להפרד סופית מבית הספר הזה,מטורף! אני לא יודעת מתי הבגרות האחרונה, אני לא מהבנות שזוכרות בע"פ את התאריכים של כל מתכונת ושל כל בגרות,ובכלל,אני מתקשה לזכור תאריכים(וגם ימי הולדת בפרט..) אני רק מקווה שזה יסתיים מהר,ואני אוכל לצאת לחופש (חודש חופש,אבל עדיין משהו) הקטן שלי. בנתיים,אני לוקחת לעצמי חופשים יזומים ולומדת ממש מעט,כי כבר אין לי סבלנות,והמאמץ שאני משקיעה הוא מינימלי,רק כדי לצאת ידי חובה.(וגם רואים את זה בציונים שלי
) בכל אופן
אני שמחה שהשנה הזו הולכת להגמר בקרוב,היא לא הייתה קלה

m i c k e y 15

New member
הבגרת האחרונה באדריכלות- 21.6

אחרי החופש חח ואני ממש ממש רוצה להצליח במתכונת למתמטיקה מועד ב'...כי ב-א' לא עשיתי...לא ידעתי כלום!! ארר אני כל כך עצובה בגלל זה ומתוסכלתתת
אני יודעת רק תאריכי בגרויות..- 3.6- תנך 29.5 - מתמטיקה 10.6- מתכונת אדריכלות ואני לא סופרת ימים..רק מחכה כבר שיגמרררררר שנת הלימודים הנוראית הזאתייי

moshe present

New member
אוהו עוד חודשיים זה נגמר

בונה מזה הזנות הזאת אתם מסיימים באמצע יוני?! איזה כיףףף בגרות אחרונה באנטומיה ב-11 ליולי אבל אני כנראה לא אהיה אז ב-2 ליולי בסוציו. ובחופש הגדול אני כנראה אהיה בתוכנית כזאת שמטיילים עם אמריקאים.. :) ואז יישארו לי שבועיים שאני בבית ואותם אני מתכוונת לנצל טוב טוב בלהיות עם החברה הכי טובה שתבוא מהצפון, להכיר כמה שיותר אנשים, לצאת מסיבות ים...כל מה שאני עושה בדרך כלל בחופשים...רק שזה יהיה רק שבועיים. ואין אצלנו דבר כזה ימים נעלמים...הכל כרגיל חוץ מפעמיים ששינו קצת את המערכת בשביל להוסיף שעות למקצועות שצריכים..בדיוק אתמול המנהלת אמרה-"בצפון הם כבר לא לומדים מפסח! הם לומדים לבד בבית! " כאילו שנעריך את זה שיש שעורים..פחח יאללה תביאו לי ללמוד בבית וזהו זה הרבה יותר יעיל...

16.7, מתמטיקה מועד ב' ../images/Emo122.gif

[כי בית הספר החליט,בצדק, שניגש ישר למועד ב'] אהמ, כן. האמת שעד עכשיו הייתה לי רק בגרות אחת, באנגלית, ולא היה לי יום חופש לפני, אז בנתיים לא נעלמו לי ימים מהמערכת
לא סופרת את הימים, אבל מצפה בכיליון עיניים לסוף D: אין לי תוכניות מיוחדות, האמת. אגב, גם שנה הבאה יהיה לי חופש גדול...אני אתגייס מאווווד מאוחר. אוי, זה ממש מדכא לחשוב שעוד שנייה וחצי בערך מסיימים ללמוד. בכלל.

D a N i T a

New member
אני זוכרת רק תאריכי בגרות....

21.5- מועד ב' לבגרות באנגלית.... עשיתי בחורף ואני צריכה לשפר
29.5- בגרות במתמטיקה 005+006 3.6- בגרות בתנ"ך 5.6- בגרות בכימיה ויום לפני יש לי עוד ביוטופ אז בקושי יש זמן ללמוד
21.6- בגרות בביוטכנולוגיה 28.6- בגרות בביולוגיה ומגישים את כולנו גם למועד ב' של מתמטיקה......

linoy7

New member
הממ..../images/Emo178.gif../images/Emo41.gif

נו, אני אכתוב מה שנשאר: 14.5- מתכונת בתנ"ך[דתי&^$&^&%^
] 17.5- בגרות במשנה- סופסוף לסיים עם המקצוע הזה!!
21.5- בגרות באנגלית- עדיין לא ברור איזה שאלון אני הולכת לעשות
29.5- בגרות מתמטיקה 3.6- בגרות תנ"ך$!@#$^%*#%^#*%^ 18.6- בגרות בהיסטוריה%$&%$#&%$ הבגרות האחרונה-26.6- ספרות. בתקווה שאני לא אצטרך מועד ב' במשו...
וכמובן, בין התאריכים האלה יש ימי עיון.. ווייייי איזה כיףףף!!
סופרת? לא ממש
מה אני רוצה להספיק? אממ.. אני מעדיפה לא לכתוב כדי לא לעשות עין הרע
זה בנתיים רק בתכנון...

linoy7

New member
אה, ועדיין אין לנו תאריך למתכונת בהיסטוריה../images/Emo41.gif

ז'תומרת כבר היה אמור להיות אבל.. המורה לא הסכימה לעשות אותה חודשיים לפני הבגרות. טוב, אי אפשר להאשים אותה
בעעע בטח זה ייפול על יום מעצבן ולא נוח בכלל!!! %$#^%$5^%&%$

Efrat K

New member
גם לנו לא ברור התאריך

בהתחלה הם רצו לעשות לנו אותו ב18 למאי שזה יום אחרי הבגרות בתושב"ע וזה פשוט בילתי אפשרי ללמוד את כל החומר בהיסטוריה בחצי יום,אז הזיזו לנו את זה אבל התאריך לא כזה ברור.

linoy7

New member
=/ אוף!! לא בא לי!!../images/Emo10.gif../images/Emo41.gif

יאוו, הכמות בהיסטוריה.. פשוט.. לבכות

Efrat K

New member
הדבר היחיד שהורידו

זה את העליות ואת כל הנושאים האלה בהיסטוריה כללית שזה סטאלין ומוסוליני ועוד קצת שלבים ממלחמת העולם השנייה ומלחמת העצמאות אבל זה טונות של חומר. המזל שלי זה שיש לי 100 בינתיים,אבל זה רק בינתיים
.

linoy7

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo122.gif 100?! יש לך 100?!../images/Emo41.gif

גמאני רוצה! אצלי הציונים זה 47 ו- 57. המורה נתנה לי בתעודה 60! המזל שלי הוא, שהיא מאמינה בי! יוו אני חייבת להצליח

linoy7

New member
אבל אני רוצה לדעת../images/Emo11.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif

Efrat K

New member
זה סיפור די ארוך

אבל אם את רוצה לדעת תשלחי לי מסר.

Simply Blonde

New member
וואו אני ידועת שזה ביצ'י

אבל גרמת לי להרגיש טוב עם ה60 וה64 שיש לי למרולת שמחר אני בטח הולכת להיות פחות ממך כי המ היי לא למדתי

linoy7

New member
חחחח..../images/Emo10.gif בהצלחה!../images/Emo140.gif../images/Emo41.gif

למעלה