טבלת ייאוש?

גליזה

New member
טבלת ייאוש?../images/Emo178.gif

תמיד מגיע הרגע הזה במהלך השנה שפשוט נמאס, ואז מתחילים לספור את הימים לאחור. או אולי רק אצלי, לא יודעת
איך זה אצלכם? באופן כללי, הבגרות האחרונה שלי היא ב16.7 ו...עד החופש...יש עוד...חודש ושבעה עשר יום (שנאמר, בערך..47 ימים?) וגם, התבטלו לי כמעט כל ימי ראשון שנותרו, נשאר רק אחד.. מה קורה אצלכם? מתי הבגרות האחרונה? סופרים את הימים לחופש? משהו שאתם ממש רוצים להספיק בחופש הגדול האחרון שלכם? הבחנתם ביום שנעלם מהמערכת בעקבות החופשות לפני הבגרויות והמתכונות?

bAruLi

New member
לוח זמנים מטורף בזמן הקרוב :X

10.5 מתכונת באזרחות 12-13.5 בגרות בתאטרון - דיאלוגים 16.5-22.5 פולין- חילופי נוער. 29.6 -מתמטיקה 3.6 ב.תנ"ך 11.6 ב.אזרחות וזהווווווווו
אלא אם נצטרך את זה: 16.7 מועד ב' מתמטיקה

RayoDeLuz

New member
ממ..

אני מסיימת ב15.6 אבל יש לי משהו שדומה לבגרות שהוא מתישהו לקראת סוף החודש ה6.. יש בערך עוד 42 ימים לא כולל שבתות וימי ראשון וכמובן יש באמצע גם חופש של יומיים..^^

gorck

New member
יש הרבה זמן עד תחילת החופש שלי....

9/5 מבחנים מתקנים באנגלית לF וG. 15/5 מתכונת בכימיה (3.5 שעות בלי הארכת זמן...) 18/5 מתכונת שניה במתמטיקה 006... 21/5 בגרות באנגלית F+G 25/5 מתכונת היסטוריה ב' 29/5 בגרות מתמטיקה 006 5/6 בגרות כימיה (3.5 שעות) 18/6 בגרות בהיסטוריה ב' 21/6 מתכונת בפיזיקה-מכניקה 4-6/7 חלוץ מחנ"ק הנהגת שר"דר 6-9/7 חוזר הביתה לנוח 9/7 בגרות בפיזיקה-מכניקה 9-12/7 סוף מחנ"ק הנהגת שר"דר 17-25/7 תאריכים לא מדויקים של קורס שיש מצב שאני אהיה בצוות ניהול שלו... ואז החופש מתחיל!!!

Efrat K

New member
ב26.6

וזה יהיה ארוך,אני עושה 2 יחידות חובה בזה ברצף(אין לי הפסקה בגלל תוספת זמן!).

yaelush3

New member
../images/Emo178.gif

הבגרות האחרונה שלי היא ספרות, ב26.6, והאמת? אני לא ממש סופרת את הימים עד סוף שנה.. וימי שיש נעלמו לנו מהמערכת, היום יום שישי אחרון.. יומקסים..!!:))

צטלע

New member
לא ספרתי.

אבל יש עוד יותר מדי דברים עד החופש שלי. בואו נגיד שיש לי לא כולל מהיום, שהייתה מתכונת במתמטיקה (והיה גרוע.) -> בוחן באנגלית על ספרים -> בחן בהיסטוריה על פרק מסוים -> מבחן בתנך -> מתכונת בהיסטוריה -> בגרות באנגלית -> מתכונת בלשון ב -> בגרות בערבית -> בגרות במתמטיקה -> מתכונת בפיזיקה -> בגרות בהיסטוריה -> בגרות בלשון -> בגרות בפיזיקה ובתקווה שלא אצטרך את המועדי ב'. ככה שרשמית, הבגרות בפיזיקה זה אחרון, 9.7 .... ולא יודעת כמה יישאר לי מהחופש, כי גם נרשמתי לפסיכומטרי שמתחיל באוגוסט, נראה לי.

Efrat K

New member
הבגרות האחרונה שלי היא בספרות

אבל זה רק בתקווה שאני לא אצטרך לעשות מועד ב' באנגלית ובמתמטיקה ויש לי הרגשה שבמתמטיקה אני אצטרך.

iristern

New member
אנחנו בחופש כבר מיופ העצמאות...

מידי פעם אנחנו באים לימי עיון במקצועות שעוד לא סיימנו את החומר לבגרות אבל אנחנו בחופש...

ממ

בגרות אחרונה בלשון ב1.7 אם אני לא טועה. אני לא ממש סופרת ת'זמן...אולי כי לא בא לי שהשנה הזו תיגמר. הייתה לי שנה טובה. למרות שלא הספקתי הרבה ממה שרציתי להספיק, הייתה שנה טובה. לחופש הגדול אין מי יודע מה תוכניות, כי את רובו אבלה בעבודה ובהכנות למסע לפולין. אבל כמובן שמלא תל אביב, חברים, ים, יציאות, אילת, גלידה, וכו' וכו'...:) חופש גדול אחרון:|:|:|

SheWillBeLoved

New member
אממ

הבגרות האחרונה בפיסיקה, ב9.7. אני לא ממש סופרת את הימים לחופש,כי אממ..אני מוצאת את עצמי עושה דברים אחרים
. אני יכולה לסכם על השנה הזו[כבר מעכשיו,בסדר?
] שהיא עברה מהררר בצורה מפחידה,ואממ על אף הקשיים שבה, היא הייתה שנה מיוחדת
. אני מתכננת לטוס לפולין בחופש הגדול,אני ממש מקווה שייצא לפועל. ואז יש לי קורס פסיכומטרי לקראת אוגוסט..אז אממ...כן
. אבל לא נורא, חפיף
. אממ אני כבר לא לומדת בימי שלישי,אבל זה לא קשור
. ואני עדיין בשוק שכבר מאי.

Black Balloon

New member
המפ

הבגרות האחרונה שלי היא בהסטוריה, ב18.6 אבל יש לי הרגשה שאני אצטרך מועד ב' במתמטיקה, אז 16.7... אני לא סופרת ימים... אני מפחדת

«Jimmy Page»

New member
6.6.

בגרות אחרונה ב-6 ליוני. בינתיים לא ממש לומדים, שעתיים-ארבע ביום גג. אני מת על התקופה הזאת של השנה. בחופש הגדול? להלחין, לשדרג ציוד, להקליט, ומעבר לזה, להיות כמה שפחות בבית.

Simply Blonde

New member
גם אני חשבתי על זה

אבל אמרתי יאללה מזה משנה הוא מלאך,זהב,חיים,שלמות וכו'(פלצנות יתר כן אני יודעת) לא משנה מתי הוא נולד

Efrat K

New member
ב6 ליוני בגרות אחרונה????

מה זה החיים היפים האלה?

למעלה