טבלאות שכר

נירש

New member
טבלאות שכר

הי, איפה ניתן למצוא טבלאות שכר בענף ההייטק (לפי נסיון, ידע וכו') ? תודה

נירש

New member
ובנושא אחר: ראיית לילה

איפה ניתן למצוא ברשת מאגר מאמרים אקדמיים באנגלית, שבו יש מאמר על ראיית לילה (איך זה עובד מבחינה פיזיקלית, עם הסברים מדעיים והכל)? תודה

נירש

New member
תודה, אבל זה לא אקדמי...

אני צריך ממש מאמר אקדמי מדעי, עם הסברים מתמטיים/פיזיקליים וכו'...

טל ר

New member
בעצם אני לא בטוח שהבנתי

אתה מדבר על מכשירים לראית לילה, או ראית לילה טבעית של בני אדם?

נירש

New member
על מכשירים. ושאלה לגבי האתר

אני טועה או שכדי לקבל את המאמר המלא צריך לשלם? ותודה!

טל ר

New member
האתר הוא דווקא לגבי העיניים

המאמרים לקוחים מכל מיני עיתונים שונים. לכל עיתון יש "חוקים" אחרים לגבי מה צריך לעשות (אם בכלל) על מנת לקבל את המאמר המלא, אך ניתן למצוא את העיתון בכל ספריה של בי"ס לרפואה אוניברסיטאי.

dz108

New member
כתובת מתוקנת

got to: http://www.uspto.gov/ , press search on the left then ask for ...."night vision".

נירש

New member
../images/Emo41.gif עוד בקשה לעזרה...

לא הצלחתי למצוא מאמר מדעי ברמה אקדמית (צריך להיות מאמר רציני, בהקף של כ-10 עמודים) בנושא ראיית לילה... אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי למצוא מאמר כזה באחד מהנושאים הבאים (לא הצלחתי בגוגל, ו howstuffworks אינו ברמה אקדמית): - הטלסקופ של האבל - אמצעי בטיחות בעבודה עם לייזרים - הלייזר בשירות רפואת העיניים - אפקט דופלר בשירות הרפואה ותודה רבה מראש

בכל אתר גיוס והשמה של הייטק

באתר של "דאן גיוס והשמה כתוב שזה תלוי במס' רב של פרמטרים תקרא לגבי זה באתר שלהם (הקישור למטה) אבל אם אתה מתעקש לדעת בערך אז לדוגמא: נישה היי טק (ותסתכל למטה ב"המשכורת שלך" ) ולחיפוש סתם של אתרים לגיוס והשמה למשל כאןוגם פה. מקווה שעזרתי. ( תמיד אתה יכול ללכת לשמור על תינוקות ב25 שקל לשעה במקום לעבוד בהייטק. לא?
)

נירש

New member
תודה, גברת גברת

ודווקא יותר משתלם לעבוד בהייטק, בחיי.

gershon17

New member
תתעלם מהטבלאות

הכל שאלה של כמה אתה יודע להתמקח, וכמה מתחרים יש על המשרה. גם אם כתוב שמנהל QA מקבל 18,000 שקל לחודש, אבל במקרה הגיעו ארבעה מועמדים לחברה, אל תתפלא אם השכר יהיה 14,000 שקל לחודש. זה עובד גם הפוך, כמובן, ואם הם לחוצים, הם יהיו מוכנים לתת לך גם 20,000 או 21,000, תלוי כמה אתה יודע ללחוץ בלי לגרום להם לוותר על שירותיך.

למעלה