טבלאות מעקב

טבלאות מעקב ../images/Emo53.gif

שלום ! רציתי לבקש 3 דברים: א. אתם יכולים לתת לי הסבר כיצד בונים טבלת מעקב?. ב. לתת לי דוגמאות לטבלאות מעקב. ג. תרגילי ברמת בגרות +\ - הנוגעות לטבלאות מעקב(2 יחידות פסקל). תודה רבה ! מצפה לתשובה !

gmorph

New member
באופן כללי

אין נוסחא מנצחת לטבלאות מעקב אבל הרעיון הוא לעקוב אחרי כל המשתנים כל הזמן וגם אחרי קריאות ותת קריאות של פונקציות.אתה יוצר טבלה של כל המשתנים בתוכנית, וזה כולל את הפונקציות והפרמטרים שלהם.אתה בכל שורה צריך לעדכן את הערכים המתאימים ולזכור או לרשום איפה בדיוק אתה נמצא ולאן אתה צריך לחזור.ברור הרעיון הכללי?

כן

יש תרגילים אבל? דוגמאות משהו? אני מחפש שעות ברחבי האינטרנט ולא מוצא. ואיך עובד המיספור?

gmorph

New member
אני לא מכיר

שיטות מוגדרות למעקב. אני עושה מה שנוח לי ומה שאני מבין הכי טוב.קח תרגיל:מכיר את שמונה המלכות? אז בנה תוכנית שמוצאת לפחות פתרון אחד וכמובן עקוב אחריה.

gmorphus

New member
לא כזה מביך...

אבל רציתי לחסוך לעצמי את הכתיבה. הבעיה היא כזאת: יש לך לוח שחמט (8x8, למרות שזה יכול להיות כל גודל - נישאר בזה). יש לך גם שמונה מלכות. המטרה שלך היא לסדר את כל שמונה המלכות על הלוח מבלי שהן תאיימנה זו על זו. איך מלכה מאיימת על חייל אחר? אם היא נמצאת איתו באותה שורה, באותה עמודה, או באותו אלכסון ואין חייל אחר בדרך.

למעלה