טבח/קונדיטור

agag801

New member
טבח/קונדיטור

מעוניין לעבוד כטבח/קונדיטור בארה"ב לכל מי שיש מידע לגבי מעסיקים מוזמן לעדכן אותי בדחיפות אגב, אני נשוי + ילד בן שלוש ומתכוון לעבור עם משפחתי

Cappuccino

New member
לפני הכל, שתי שאלות

1. מה קורה עם ניירת עבודה, יש לך אזרחות אמריקאית או גרין כארד? 2. האם תוכל לפרט מעט על ההכשרה והנסיון שלך?

agag801

New member
אז כהה...

אני ממש בתחילת הבירורים אין לי שום ניירת, אין לי אזרחות אמריקאית ההכשרה שלי היא בתחום האוכל, למדתי בתדמור קורס טבחים וקורס קונדיטוריה ואני רוצה לצאת למסע של כמה שנים עם מישפחתי בארה"ב כדי להרויח קצת יותר כסף ממה שאני מרויח לנסות להתקדם שם אני בחור מאד חרוץ עם ידע רב בתחום במיוחד בתחום החלבי מעוניין להגיע עם אישתי והילד ומחפש מקום טוב עם תנאים ושכר טובים אשמח לקבל פניות ממשקיעים או בעלי עסקים בתחום תודה

Cappuccino

New member
ניירת הגירה או עבודה בתחום שלך

אפשרית לשפים ברמה גבוהה מאוד או, לאנשי מקצוע בעלי נסיון או ידע יחודי אשר מעסיק אמריקאי מתקשה להשיג. אותו המעסיק, יצטרך לרצות אותך מאוד כדי לבקש עבורך נירות עבודה ולשכור עו"ד הגירה לשם כך. אולי שווה להתחיל לבדוק אפשרויות בענף המלונאות?

agag801

New member
ואיך עושים את זה?

האם יש לך איזה שהם מקורות מסוימים להפנות אותי

GAL426

New member
סתם הערה....

אני יודע אישית (כי הייתי שם) שבאוסטרליה הביקוש לטבחים ובייחוד קונדיטורים הוא גדול, וקונדיטורים מישראל מבוקשים ספציפית באזורים של יהודים,(מבחינת כשרות וכ'ו) זהו,סתם לידע כללי.

Cappuccino

New member
הערה במקום

אגב, גם בארה"ב יש ביקוש כזה אולם ההגירה קשה יותר מאשר באוסטרליה ובקנדה. אתה נעול על ארה"ב?

למעלה