טבח/ברמן בלונדון

• פותח הנושא itu1
  • פורסם בתאריך

itu1

New member
טבח/ברמן בלונדון

סטודנט בן 23 המגיע ללונדון בעוד כשבוע וחצי לתקופה של 10 חודשים עם ויזת לימודים ועבודה. בעל נסיון של כשנתיים עבודה כטבח , מנהל משמרת וסו-שף במסעדת שף ידועה בארץ בכל עמדות המטבח וסרוויסים עמוסים, כמו כן בוגר קורס ברמנים. מחפש עבודה כטבח או ברמן במסעדה או בר בלונדון (רצוי קרוב ככל האפשר למרכז העיר או גולדנס גרין , הנדון והסביבה) הויזה מאפשרת עבודה חוקית של 20 שעות עבודה שבועיות במקביל ללימודים ו-40 שעות שבועיות בחופשות. שולט באנגלית ברמה גבוהה, מסור ומשקיען בעבודה. אשמח לקבל הצעות וישלחו קורות חיים ומכתבי המלצה וכן מספר טלפון ליצירת קשר מייל ל: [email protected] יכול להגיע לראיון החל מ20 במרץ. בתודה מור

נשמע כמן נתוני פתיחה מצויינים

לימודים בקורדון בלו במקרה? הייתי מציע להשתמש בקשרים של מי מהשפים של המסעדות הישראליות שעבדת בהן כדי למצוא לך עבודה שגם תקפיץ לך את הקריירה. לחילופין, אם אכן בזה המדובר, להשתמש בקשרים של בית הספר (ולא חסרים להם כאלה).

itu1

New member
כן דייקת

הלימודים אכן בקורדון בלו. בדקתי את האפשרות הראשונה ולשפים שאתם עבדתי בארץ קשרים בארצות אחרות ולא באנגליה. לגבי הקשרים של בית הספר איני יודע באם הם מסייעים לסטודנטים הלומדים למצוא עבודה ואת זה אוכל לבדוק רק כשאתחיל ללמוד לקראת סוף החודש. מור

הקורדון בלו מסייע

לבוגרים שלו להשתלב לתקופה של 3 חודשים בסטאז' במסעדה או במוסד קולינרי מקביל; האינטרסים ההדדיים מתלכדים מכיון שהמסעדות מקבלות עובדי-חינם בעלי בסיס קולינרי (גם אם ללא ידע ונסיון של ממש) לתקופה של 3 חודשים. איני יודע לומר מה תהיה ההתייחסות שלהן לעובדים בתשלום (אפילו תשלום זעום), ואיני יודע לומר מה ההשלכות שיש למשבר הכלכלי הנוכחי על ההיצע והביקוש לעובדים במסעדות הלונדוניות. על כל פנים, לו הייתי במקומך הייתי מרים טלפון לבית הספר, מציין את הנסיון שאיתו אתה מגיע ללימודים, ושואל אותם אם הם יכולים לסייע בעניין. תשובה שלילית יש לך עוד לפני שניסית... מה יש לך להפסיד?

itu1

New member
אנסה את הצעתך

איני מתכוון להיות עובד חינם, שהרי צריך למצוא עבודה שתסייע בכיסוי עלויות המגורים והמחיה, . מה גם שיש לי נסיון קודם ומכתבי המלצה. כנראה שאין ברירה אלא להמתין עד להגעה בפועל ואז להתחיל בעבודת רגליים וכן באתרי האינטרנט כאשר יהיה לי גם מספר טלפון מקומי.

dudy1979

New member
לגבי מספר טלפון מקומי

אתה יכול לקנות מספר טלפון בריטי מסקייפ: עוד מידע אפשר למצוא כאן. (ואפשר גם לעשות עקוב אחרי מהמספר הזה, לסלולרי הישראלי שלך למשל).

itu1

New member
תודה על ההצעה

אבל בינתיים כבר רכשתי סים מקומי

dudy1979

New member
יותר טוב

אל תשכח רק לקנפג סיסמה, שתוכל לגשת לתא הקולי שלו מטלפונים אחרים, כי roaming בישראל עם מספר בריטי עולה יותר מפאונד לדקה.

TrigATUSA

New member
אני מקווה שאני אומר את המובן מאלייו

חיפוש באתרי חיפוש העבודה יהיה שווה בהרבה על פני חיפוש הצעות פה בפורום? כמו כן יש כמה וכמה מסעדות טובות בבעלות ישראלים בלונדון, אולי זו תהיה התחלה טובה? (למשל http://www.ottolenghi.co.uk/ )

itu1

New member
ברור ומתוכנן ואף מבוצע יום יומית

כמובן שאם ישנן מסעדות בבעלות ישראלים בלונדון שבמקרה או שלא במקרה מגיעים לפורום ומחפשים עובד מסור עם נסיון ונכונות לעבוד ולתת את הלב והנשמה , יצירת קשר ראשוני מוקדם יכול להיות כמדומני טוב לשני הצדדים.

למעלה