טאשה
!!!

טאשה../images/Emo124.gif!!!

מצטערת שלא יצא לי לבוא לבקר (או להחזיר צילצול
) זה פשוט שבמהלך הטירונות חליתי במשהו די קשה שהתברר להיות מחלת הנשיקה
, וזה ממש חיסל לי את הכוחות אז לא הגבתי או יצרתי קשר. בכל אופן, אני קל"בית ומתחילה להרגיש יותר טוב אז אני אתחיל לחזור לפעילות כאן ובהקשר הזה יש לי שאלה: לעוד מישהו חוץ ממני יש בעיה עם האתר של תפוז בשבוע האחרון? הפורום לא עולה בשלמות, לוקח לאייקונים רבע שעה להיטען, הסמן של האותיות כשכותבים הודעה לא זז מהר וכו'... זה רק אני או שאני לא לבד?

itstzar

New member
מה ? רק טאשה? ומה איתנו?

לא מגיע שלום? טוב נו נוותר לך היית בטירונות, נו איך היה? :) חוץ ממקרה ה
בקשר לבעיה שלך, זה לא ממש פיתרון, אבל זה מקל, צריך למחוק את קבצי האינטרנט הזמניים, כלל ה"אוביקטים" יש לך את הICQ שלי אז אם יש בעיות את יודעת איפה למצוא אותי בכל מקרה הפיתרון הזה יגרום להאטה חד פעמית במשחקים ג'אווה ושוקוויב, שאת משחקת אם את משחקת (ובכלל מי שמשחק) כי זה יצטרך להוריד מחדש

../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifלולה!!!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

לולה, אהובת ליבי
!! (לא להעלב, לכל אחד שמור מקומו...
) מה העניינים?? באמת התחלתי לחשוב שמשהו קרה לך במחנה הריכוז, שאולי אפילו מתת מעבודת כפייה, מהאוכל הגרוע... מהתנאים הסניטריים...
או שמא החלטת להישאר ב"קלאב מד" ולא לחזור לעולם...?
לעומת האופציות האלו שמחתי לשמוע שמדובר "רק" במחלת הנשיקה...
ועוד יותר שמחה שזה מתחיל לעבור לך
. בכל מקרה.... קרוב ל
זה טוב... אני מציעה שנגיד לך (אחת ולתמיד!!) איך נכנסים לצ'אט ותצטרפי להילולות החביבות שלנו בשמחה ובששון,
כי בכנות, it was not the same without you...
ובקשר ל
תפוז, לא עלה על דעתי שזה קורה לעוד אנשים!! חשבתי שרק המחשב שלי דפוק! אבל כן, כל הסימפטומים שציינת... גם אצלי... וזה מעצבן לאללה! (גם שידרגנו לפני כמה חודשים לאינטרנט מהיר, והתחלתי לשאול את עצמי, מה, בשביל זה שילמתי??) אז טוב לדעת שזה לא אני, אלא הפרדס
ואני מקווה שהם יפתרו את הבעיות שלהם בקרוב...
בברכת ברוכה השבה וברוכה השווה
...
טאשה

בצל אל

New member
לתפוז יש בעיות

כבר הרבה זמן שהם בקושי עומדים בעומס. מעל 40 אלף הודעות ביממה פשוט הורגות להם את השרתים. המספר רק עולה כל הזמן. נפתחים פורומים חדשים והעומס גובר והולך. לפני כמה שבועות החליפו שרתים/הוסיפו שרתים וזה בקושי מחזיק. הגבילו את אפשרויות החיפוש וזה בקושי החזיק. המערכת ממשיכה ליפול בכל מיני שעות.. מקווים שיהיה בסדר

צרות של עשירים...../images/Emo47.gif

האתר שלהם פופולרי מידי! אני ממש מרחמת עליהם...

למעלה