טאריה - until my last breath

XDDDD

היו רוצים שזה יהיה דומה לריקודשארון

shirlapes

New member
בלי לזלזל במעריצים שלה ובה

אני חושבת שזה איכשהו קשור לכך ש-WT דיי פופולאריים והיא גם נמצאת דיי הרבה זמן בעסק
וגם בואי נגיד שנק' ההתחלה שלה היתה נמוכה יותר אם היא היתה זמרת-מחליפה. ...וכן, נכנס לכאן גם הרבה מאד טעם אישי. זה לא מתנגש אחד בשני. ושוב, זה נאמר בלי לזלזל במישהו.

../images/Emo45.gif

זה לא מזלזל, את צודקת. ברור שכמעט אין אנשים שהצביעו שם לפי הזמרת שהיא הכי טובה מבחינה קולית, אלא לפי כמה אוהבים כל זמרת. וכך אם ווית'ין מפורסמים יותר מלהקות אחרות שהיו בסקר, ברור שיהיו להם יותר הצבעות

shirlapes

New member
לגמרי

קודם כל, שמחה שלא העלבתי פה אף אחד
שנית, זה לא רק התעלמות מהקול...בת'כלס המונח "מלכת מטאל" שכתבו שם מתפרש אחרת לחלוטין אצל כל אחד. אם נסתכל רגע על מי באמת "הכי metal-educated" אז גם התוצאות לא היו תואמות. בלי קשר, להערכתי היה גם קרב-הצבעות בין טאריה לשארון (וסימון בשלב מסויים) כי מס' הקולות היה צמוד *כל הזמן*. אנשים שינו את הכתובת IP ופשוט הספימו
עכשיו כשחושבים על זה, באסה שהסקר הזה היה כ"כ פרוץ. למרות שהתוצאות באמת לא מפתיעות, ה-TOP5 היו צפויות.

יכול מאוד להיות שאת צודקת.

אני מניחה שביחס לשאר הסולניות שהיו ברשימה היא הרבה יותר מוכרת,ככה שיש לזה משקל גדול.

Edge of Thorns

New member
אבל זה מציק, שהפופולאריות שלה גרמה לה

לזכות בתואר הזה. תכלס, כמו שאמרנו עד כה [לפחות את ואני], יש לה קול סתמי. נתקלתי בקולות טובים יותר. אבל אולי זו פשוט אני, שלא תופסת את WT כלהקת מטאל ממש. הם פשוט רוק קצת יותר כבד וגותי מהרגיל בעיניי, סטייל אוונסנס. ואם אני ממש רוצה שזוהר תשנא אותי [אל תשנאי אותי פליז, פליז, פליז, אני בן אדם ממש נחמד בלי קשר לדעותיי! ואפילו עם קשר!] אני אגיד שרוב השירים של WT די נשמעים לי אותו דבר
ז"א, לא אותו הדבר בדיוק, אבל כאילו יש להם אלמנט מאוד חוזר בכל שיר, שממצה את עצמו אחרי כמה שמיעות ולא גורם לי לרצות לחזור לשמוע את האלבום ככה. אבל כן! היא חמודה! ויש לה כריזמה לפאנים. ~ברגעים אלה ממש נשלח זר פרחים בגודל אדוניי אל זוהר, על מנת שלא תשנא את ערבה החמודיזה~

XDD

זה לא סקר כזה רציני, התוצאות לא באמת חשובות. P: אני מסכימה שווית'ין הם לא ממש מטאל, הם בעצמם לא מגדירים את עצמם כמטאל למען האמת. אבל אמג הם לא סגנון אוונסנס הם הרבה יותר מגניבים!
זה שהכל נשמע לך אותו הדבר... לא יודעת, אני ממש לא חושבת ככה דווקא. P:

גם אני לא מחשיבה אותם כלהקת מטאל.

(טוב,אולי בגלל שהם לא להקת מטאל
) ממה שיצא לי לשמוע אני די מסכימה איתך לגבי האלמנט החוזר בשירים שלהם.באמת שנתתי להם כמה הזדמנויות, אבל פשוט לא אהבתי ולא הצלחתי להתחבר.

bachner1

New member
למרות שאני מאוד אוהב את ווית'ין-

אני מסכים שהם לא ממש מטאל (ואני ממש לא צריך שלהקה תהיה מטאל בשביל שאני אוהב אותה). אני גם לגמרי מסכים איתך לגבי האלמנט שגורם לשירים שלהם להיות דומים. כלומר, מסכים איתך ב-3 אלבומים מתוך 4. באמא אדמה אין לדעתי שום שיר שדומה לשיר אחר שלהם
וגם ככה אני מספיק אוהב את האחרים, בייחוד TSF, בשביל שהדומות בין השירים לא תפריע לי. (חוץ מאנטר) לגבי הקול של שארון- אף פעם לא הייתי מסוגדי הקול שלה (בין היתר מפני שאני כמעט אף פעם לא סוגד לקול, אלא למוזיקה), אבל זה נראה לי גם מוגזם קצת לומר שיש לה קול סתמי...

TheImpactBoy

New member
שארון זה לא עניין של "קול" גדול.

בלי קשר לזה שהקול שלה היום לא כמו שהיה בעבר, ובאופן כללי היא לא זמרת של פעם בחיים. אבל הכוח של שארון טמון בקאריזמה שלה, הקסם האישי, הטאצ' שלה כסולנית מובילה בג'אנר, ועצם העובדה שהיא פשוט זכירה (memorable). לא סתם היא מחזיקה את כל הלהקה הסופר-מצליחה שלה על הכתפיים שלה. פלור (EX "אפטר פורבר") לעומת זאת, לא מצליחה להשיג חוזה תקליטים מזה שנים, והקול שלה בהרבה יותר "גדול ומפותח" משל שארון. הלהקה שלה בזמנו תמיד היתה על ססטוס "פושר" ולא נסקה לשום כיוון, למרות שפלור מאוד רצתה וניסתה. קסם אישי תמיד יהיה חזק מכל פקטור אחר בעולם הבידור.

אני חושבת שזה עניין של טעם.

אני למשל,נתתי לווית'ין כמה הזדמנויות ולא אהבתי או התחברתי אליהם.שארון נשמעה לי כמו עוד סולנית ממוצעת שאין לה יותר מדי מה להציע(ואני אומרת את זה בלי שמץ של זלזול או כוונה לפגוע). לי באופן אישי יש העדפה בכלל לקולות גבריים,ככה שאני מעדיפה אותם סולנים ולא סולניות.אז אם אני מתלהבת ממישהי זה אומר שהיא כנראה ממש טובה.זה לא ששארון גרועה,היא פשוט לא משהו מיוחד לדעתי. אני מסכימה על זה שקסם אישי וכריזמה תמיד "יתפסו" יותר מכישרון,ובצדק.קול יפה הוא לא מספיק.הדוגמא שנתת על פלור די ממחישה את העניין.

מסכימה לגבי שארון

גם לי הקול שלה לא עושה וואו, רחוק מזה, אבל אני אוהבת את המוזיקה של הלהקה. ואני דווקא מעדיפה סולניות ולא סולנים. יש סולנית שאת כן מתלהבת ממנה?

גם את את המוזיקה שלהם אני לא אוהבת,

אבל כמו שאמרתי-זה עניין של טעם. בטח שיש, ואפילו יותר מאחת:טאריה, ליידי אנג'ליקה(הסולנית של פוראבר סלייב), פלור, אמנדה סומרוויל(החליפה את סימון כשהייתה חולה), שארלוט ווסלס(הסולנית של דיליין.היא לא וואוו, אבל יש בה משהו מיוחד לדעתי), Ana Mladinovici(אין לי מושג איך מבטאים את שם המשפחה.היא הסולנית של מג'יקה). בטח יש עוד כמה ששכחתי, אבל לא נורא. יש סולניות טובות, אבל אין על קולות גבריים

Edge of Thorns

New member
שמעת את leaves eyes?

גם אני כמוך, לא קל לי לאהוב סולניות, ואני חובבת סולנים גברים הרבה יותר. בכל אופן, הסולנית של הלהקה שרשמתי גם כן לדעתי ממש טובה [עם ובלי קשר ללהקה עצמה, שהיא גם מעולה לטעמי], אמנם בחלק מהשירים לא מבחינים במשהו יוצא דופן בה, אבל יש לה גוון מעניין והיכולות שלה מפציצות בחלק מהשירים. והם שרים על מיתולוגיה נורדית וויקינגייייייים, מה יכול להיות טוב יותר מזה?

LadySilkworm

New member
ליב קריסטין?

אני לא משתגעת עליה. אבל מצד שני, הזמרת האהובה עליי כרגע היא בכלל לא מהז'אנר של המטאל ממילא.. ~אין לי כוח להגיב ולפרט~

Edge of Thorns

New member
יכול להיות שיש לי אובר-הערכה אליה

כי גם גדלתי עליה
איזה מזל שיש אח גדול מטאליסט ומגוון כשגדלים...

מכירה אותם ואת ליב.

הם להקה ממש נחמדה, וליב לא רעה בכלל, אבל לדעתי יש בקול שלה משהו קצת מעצבן. אגב, מיתולוגיה נורדית ו-וויקנגים זה אדיר

Edge of Thorns

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

וגם אני חומת עיניים! אולי אנחנו אחיות?

למעלה