טאריה - until my last breath

LadySilkworm

New member
ממש צפויות האמת

אנט לא הייתה שם? זכרתי שכן והיא נעלמה מהרשימה

shirlapes

New member
היא לא נעלמה, פשוט לא כולן מוצגות

הרשימה היא לפי ה-ABC, ושימי לב שמשום מה מוצג רק מהאות F.

shirlapes

New member
היו לה כמה אלפים דווקא.

אבל בת'כלס הסקר הזה לא שווה הרבה, בטח ובטח כשניתן לעשות כפולות בקלות.

shirlapes

New member
יצאתי מרירה וזו לא היתה הכוונה ../images/Emo3.gif

...בסופו של דבר, לא צריך להתייחס לתוצאות כאן ברצינות יתרה. חוץ מזה שזה לא בדיוק חדש לנו ששארון, טאריה וסימון הן ההכי פופולאריות.
לגביי ההצבעות הכפולות - המערכת זוכרת את ההצבעה שלך רק ע"י כתובת ה-IP כיאה לסקר "אנונמי"...וכידוע, את הכתובת ניתן לשנות ע"י לחיצה על כפתור אחד. דיי בטעות ניצלתי את העניין ומתברר שממש לא הייתי היחידה

TheImpactBoy

New member
ברור שהוא לא מייצג 100%...

אבל ללא ספק מעיד על חוסר הפופולריות של אנט.

bachner1

New member
דווקא אח שלי הצביע בזה,

ומאז לא הצלחתי להצביע
אבל כמובן שמבט הכי קטן בתוצאות מלמד שזה לא משקף... יש הפרש לא ריאלי ומטורף בין שרון, טאריה וסימון לבין האחרות, וזה לא כי הן פי 20 טובות מהשאר. זה כי הסקר רק בדק מי המקום הראשון של המצביעים, בלי להתחשב במה הם חושבים על השאר. אז כמעט אצל כולם לפחות אחת מהגדולות הייתה הכי אהובה, מה שהשאיר סקר חלקי ומאוד לא מייצג לגבי כל האחרות...

Edge of Thorns

New member
אני היחידה שלא חושבת ששרון צריכה להיות במקום

הראשון? הייתי נותנת לה מקום חמישי, במקרה הטוב. יש שם את הסולנית לשעבר של ת'יאטר אוף טראג'די [היום היא של ליב'ז אייז], שלדעתי היא הרבה יותר עוצמתית וטובה משרון דל אדל הזו. ויש שם כמובן את ויבקה, שלא לקחה שום מקום מהטופ 5 שם. וסימון באמת צריכה לקחת לפחות מקום שני
לפחות כריסטינה הנושית במקום הולם ומכובד. תקציר ההודעה: התאכזבתי קשות לחלוטין. העולם הוא גיוועלדי.

המקום הראשון ממש לא מגיע לשארון.

אני לא מבינה למה כולם מתלהבים ממנה.אין לה קול מיוחד או משהו כזה.היא די סתמית בעיניי

לדעתי יש לה קול מאוד מיוחד, בלי קשר להאם

אוהבים אותה או לא. אבל אני גם חושבת שיש לה קול מיוחד וגם אוהבת אותה אז לא יודעת. P:

למעלה