טארוט למתחילים

אלה1515

New member
טארוט למתחילים

שלום רב, אני מאוד מתעניינת בטארוט ואולי היתי רוצה ללמוד ולהבין את השימוש בקלפים אך יש לי כמה שאלות. 1. הבנתי שאם אני רוצה שתהיה לי חפיסת קלפים מישהו אחר צריך לקנות לי אותה, האם אני צריכה לבקש ממישהו או שזה משהו שאמור פשוט לקרות? 2. מה לגבי היהדות ואיך בכל זאת ניתן לפתור את הקונפליקט, אם יש, שאסור לפי היהדות להשתמש בקלפים לחיזוי וכ"ד. 3. ואיזה אתר אתם ממליצים שעוסק בקלפי טארוט ובלימוד למתחילים, אני מעוניינת ללמוד מהבית ולא בקורס כלשהו. תודה ויום טוב

אלה הייקרה

את הקלפיי טארוט שלך את בוחרת קונה בעצמך המקומות הכי מומלצים שאני קונה מהם יער הפיות וטיפת שמן שנהם יושבים בדינגוף סנטר בשער 6 או ארייה קלפים תיבדקי באינטרנט את הכתובת שלו ניתן להשיג טארוט גם ברישתות הספרים המוכרות או להזמין בטלפון לגביי היהדות אברהם אבינו היה המיסטיקן הראשון אז אני אומר אז למה לא אנחנו . הקלפים הכי מומלצים ליפתוח בהם מבחינת יהדות הם קלפיי המלך שלמה וקלפיי 72 השמות את כל אלה ניתן להשיג במקומות שציינתי לגביי האתר האתר הזה או השכן שואלים את הקלפים או הקומונה שלי אם תירצי כמובן ולגביי ללמוד לבד ככה אני התחלתי יש מלא ספרים בנושא בנהם ספר הקורס הגדול של גידי גילבוע וייש כמובן עוד ניתן לימצוא אותם ברשת תקליקי סיפריי טארוט .

אלה1515

New member
תודה על התשובה המהירה.

חבל שלא ציינתי שאני מתגוררת בחו"ל, אז אני אצטרך לעשות הזמנה טלפונית אם בכלל הם עושים. חשוב לי לוודאות רק שוב, זה אומר שגם אני יכולה לקנות ולרכוש את הקלפים? מכיוון שאמרו לי כמה אנשים שעוסקים בקלפי טארוט שאת הטארוט שלהם הם קיבלו במתנה וכך בעצם רצוי להתחיל. סליחה שאני שוב שואלת זה פשוט חשוב לי במידה ואני אתחיל לעסוק בזה ברצינות.

אלה1515

New member
שאלה קטנה נוספת

אם יש כמה סוגים של קלפים, כמו שאמרת, קלפי שלמה המלך או 72 השמות.. האם כל ספר שאני אבחר יכול להתאים לקלפים או שיש ספרים שמתאימים לסוג אחד וספרים אחרים שמדריכים למשל לגבי סוגי קלפים אחרים. תודה ויום טוב.

אז ככה נשמה

לא יודע מי אמר לך שצריכים ליקנות לך מה פיתאום את צריכה לירכוש ורק את נקודה ולכל סוג של קלפים לא רק טארוט יש את הספר שלהם נשמה זה בא ביחד כשקונים ובחול אגב יש יותר אופציות מימה שבארץ לימצוא קלפים מיכול סוג שהם

רחליקה האחת

Member
מנהל
אלה1515 ברוכה הבאה

ברכות להחלטתך להצטרף למעגל הפקוראים בקלפים ובהצלחה. קלפי טארוט כוללים מגוון גדול של סוגים. תוכלי לבחור מהאתר שאני מצרפת עבורך. החפיסה המומלצת בדרך כלל עבור מתחילים היא חפיסת ריידר ווייט סמית'. מסתובבת אמונה שאת החפיסה הראשונה רצוי לקבל כמתנה. תוכלי לבקש שירכשו עבורך ותוכלי גם לרכוש בעצמך. זה לא חוק, זו אמונה.
אני מבינה שאת גרה בחו"ל. נסי באתרי טארוט ו/או כאן: http://www.aeclectic.net/tarot/cards/ לימוד קריאה בקלפים יכול להעשות באמצעות קורס, ספר, אתרים באינטרנט. בקישור שצרפתי ודאי יש מידע בנושא. בעברית, ובארץ המומלצים בדרך כלל הם שגיא מנדלבוים: http://www.sagie.org/ יואב בן דב: http://www.bendov.info/heb/tarot/index.html גם בפורום זה תמצאי מגוון מידעים בנוגע לקלפים, את מוזמנת להשאר, ללמוד, לשתף ,להתלבט וכל מה שתבחרי.
בהצלחה, רחליקה

פני54

New member
קניית קלפים

יש כל מיני דעות ואמונות ואדם באמונתו יחיה... אני ממליצה וגם נוהגת כך בעצמי אם אני מקבלת חפיסה במתנה אקבל אותה באהבה ואם אני קונה לעצמי חשוב לראות לגעת להתעכב על הצבעים, הציורים,(יש מגוון עצום) ולהרגיש את החיבור לחפיסה גם אם זה דרך האינטרנט כמובן שיש דברים משותפים לחפיסות המוכרות מאוד וגם האחרים מופיעים עם ספרון הסבר צנוע .עם הזמן תלמדי, ותרחיבי את הידע בקצב שלך. בהצלחה.

רחליקה האחת

Member
מנהל
פני54 ברוכה הבאה

אשמח אם תצטרפי אלינו ותשתפי מידיעותייך ומנסיונך. שבת מבורכת רחליקה

למעלה