טארוט כמתנה

בונדית

New member
טארוט כמתנה

חברה שלי מתחתנת היום. אני לא אספר מדוע אני חושבת שהחתונה זו טעות אבל החלטתי להביא לה ברכה מיוחדת. דם עם 3 קלפי טארוט כשליד כל קלף הסבר על משמעותו. בחרתי בקיסרית, 2 גביעים ו10 גביעים בשאיפה שאכן תחושתי אודות החתונה לא תתממש והקלפים אולי יהיו ברכת הבית. רק רציתי לשתף אתכם. יום טוב לכולם

matal girl

New member
עצוב לי לקרוא את שכתבת

את מכינה מתנה לנישואיה מתוך תחושה\שאיפה שנישואיה יכשלו. האם יש לך מושג כמה אנרגיות שליליות את מביאה עימך ב"מתנה"זו? צר לי על חברתך ועל "המתנה" הצפויה לה אל לנו לשפוט את מעשי הזולת על פי אמות המידה שלנו. היא בחרה את בחירתה כחברתה- כבדי אותה עם כל הקושי. אלו הם חייה ולא חייך את! אורלי

בונדית

New member
זאת הסיבה שבחרתי לתת לה את הקלפים

של הצלחה, פיריון, אושר, צמחיה, הגשמה, פיריון ולא קלפים של מגדל מתמוטט ו/או השטן. אמנם אני חושבת שהיא עושה טעות אבל כל אחד יילמד מהטעויות של עצמו. אני באמת מקווה שאני אתבדה בקשר להרגשתי והיא תהיה הכי מאושרת בעולם. כמו שנותנים את ברכת הדרך, הבית אני הכנתי לה ברכת נישואין ואני לא רואה בזה כל פסול - מה שצריך לקרות יקרה.

matal girl

New member
בונדית-בכדי להבין את כוחו של התת

מודע, אני ממליצה לך לקרוא את ספרו של ג'וזף מרפי בנושא. ברצונך או שלא ברצונך תת המודע שלך פעיל בהכנת המתנה וכל המחשבות סביב הנושא נאגדות לאחת ואין זה משנה אילו קלפים הצבת במתנה. האנרגיות הן החשובות כאן. מחשבה יוצרת מציאות. עשי חושבים
אורלי

f i n c h

New member
ידידתי

יש לי בדיוק אותה הרגשה על זוג שנישאו ואני ממש חשבתי שהם לא מתאימים והאמיני לי אם היתה לי אפשרות הייתי מונע את החתונה אבל מה מסתבר שאני טועה בגדול הזוג נשוי כבר 48 שנה והם זוג לתפארת....והם ההורים שלי :) ודברים שמתאימים לי לא בהכרך מתאימים למישהו אחר תני לעולם להתנהג כמנהגו ולכבדו על כך.

בונדית היקרה.

הרעיון שלך הוא ממש יפה, אך למרות זאת הייתי מציע לך להסתפק במתנה כספית. כי האנרגיות שלך בעד ונגד עלולות להפריע באמצעות הקלפים. אני מניח ובטוח שכוונתך היא חיובית
מיקי

בונדית

New member
תודה מיקי

הקלפים הם בנוסף למתנה ולא במקום. חשבתי לעצמי שבמקום לכתוב ברכה משעממת ונטולת יצירתיות אין כמו קלפים חיוביים ואופטימיים כדי לברך זוג צעיר בתקווה שאכן יהיה להם טוב יחד.

עניתי לך מניסיוני

הרבה זוגות מגיעים אלי לטיפול של הוצאת עין רעה או כישוף. אני בודק ומגלה בעופרת דברים, כלים, תמונות, עם אנרגיות שליליות בביתם. אז הם מקשרים זאת למי שנתן את המתנה. לא תמיד המתנה ניתנה מתוך כוונה רעה אך היא עלולה לצבור אנרגיות של כעס מבני הזוג בעצמם. ולפתע תבוא הילרית או מישהו כמוני ויגיד להם שיש בזה אנרגיה שלילית, הם תמיד יחשבו שהנותן אשם ולא הם עצמם. לכן המלצתי לך לא לעשות זאת. באהבה לך מיקי

הי בונדית.

לדעתי קיבלת את התגובות הקשות בגלל המילה דם. לו היית כותבת דף, אני לא בטוחה שהיית מקבלת התנגדות כל כך גדולה להתייעצות שלך. פרויד או לא פרויד, טוב שעשית את טעות הדפוס הזאת, כי עכשיו קיבלת תגובות שמאפשרות לך לעצור את האנרגיה השלילית (שמתבטאת גם בקלפים הטובים). אם האינטואיציה שלך נכונה, והזיווג הזה נועד לכישלון, לא כדאי לברך אותו בפריון. כדאי לתת להתנסות הזאת לחלוף כמה שיותר מהר, ואז שניהם יוכלו לשקם את חייהם, ולא כשיהיה מאוחר מדי. (אני מדברת מניסיון של נישואיי הכושלים שהחזיקו מעמד 20 שנה משום שהסביבה בירכה אותם שוב ושוב רק כיוון שזו הייתה בחירתי, ואיש לא בירך אותי ב"שיבוא כבר סוף לנישואין הללו שבהם את כל כך סובלת". כשהגיעה הברכה, מאחותי הצעירה, הצלחתי להתחיל ולהשתחרר מהכבלים של הנישואין. אם את חושבת שזה לא טוב, אל תברכי. את לא יודעת אם ברכתך היא ברכה או קללה. באהבה עפרה.

למעלה