טארוט זן אושו- שאלה

טארוט זן אושו- שאלה

אני עובדת לפי השיטה שהצעת לי. כל ערב לפני השינה אני מסתכלת ב- 4 קלפים ורושמת מה אני רואה (תוך שאני מסתירה את הכתוב, כדי להיות נאמנה לתמונה). קרה לי לא אחת, שמה שאני ראיתי בכלל לא התאים לכתוב וגם לא לתיאור בספרון. למשל התמונה של האישה בהריון- סבלנות. אני בכלל לא ראיתי את זה ככה. אני דווקא ראיתי לידה- התחלה. לא סבלנות. זה בסדר? מה זה אומר? האם זה אומר שלא הייתי מספיק מחוברת? אשמח לקבל תשובה. יום טוב ומואר
יעל

היי ובוקר טוב ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

את בסדר גמור... לא לדאוג יותר מדי... תפסיקי לשפוט את עצמך לחומרה ולבדוק האם זה בסדר כן או לא. את ראית לידה - התחלה, מצויין. לידה היא התחלה והיא גם סיום של תקופה של המתנה וסבלנות. זה אותו מטבע אשר מביטים עליו מזוויות שונות. שניהם מתקיימים באותו הקלף. זה מפתח לך את האינטואיציה ועם ה"סבלנות" תגיעי ל"לידה-התחלה" ובפתיחות שתעשי עם הקלפים תגלי שלפעמים אותו קלף אומר פן זה או אחר שלו הכל תלוי באינטואיציה... ויבוא יום ומישהי תוציא את הקלף הזה בפתיחה ותגידי לה: את בהריון (ותופתעי לגלות שזה נכון וישאיר אותך בהלם מוחלט)... דרך אגב מי אמר שהספרון צודק? אשתי אמרה שיש הבדלים בתרגום בין הספרון באנגלית לעומת הגרסה העברית ולפעמים המשמעות הפוכה. אולם עד כה הקלפים שלי לא "טעו" אף פעם... מה זה אומר? זה בסדר? (בוודאי שזה בסדר

קלפים...

אני מאוד משתדלת לא לשפוט את עצמי, אבל מכיוון שזה פעם ראשונה שאני עושה בכלל משהו כזה אז לפעמים אני חוזרת ל"קרקע מוכרת". אני נהנית לפתוח, גם אם אין לי מושג מה הקלפים אומרים לפי הספרון (יומיים אחרי שקניתי, פתחתי לבעלי בשביל התרגול ועוד לפני שקראתי בספרון מה אומר כל קלף שפתחתי- זה היה לפני שכתבתי לך, שאלתי אותו האם הוא רוצה לעזוב את מקום העבודה שלו. הקלפים מאוד הפתיעו אותי כי בעלי מאוד אוהב את מקום עבודתו והוא רואה שם קריירה ארוכת טווח. היה בקלפים אמת. אני מאוד מאמינה באינטואיציה ובאמת שלה. לצערי אני גם די זקוקה לאישורים סביבתיים (אני עובדת על זה) ולכן ייקח לי זמן ואני בוודאי אפנה אליך עוד כמה פעמים. דרך אגב, אני מאוד אוהבת את השאלות שלך לגבי הקלפים. אני חושבת שראוי גם להתשמש בזה, וסביר להניח שזה יותר נכון מהספר. אושו האמין בהסתכלות פנימית לא?!- אז הספרון די נוגד את זה. חבל לי רק שבכל קלף יש "מילת כותרת" שמאוד מכוונת מה לחשוב. המון תודה
יעל

למעלה