טארוט ומזל רע

Tashkin

New member
טארוט ומזל רע

אני כבר קוראת בקלפי טארוט קבוע בערך שנה ולאחרונה אמרו לי שקריאה בטארוט מביאה מזל רע, שהיא לוקחת ממך אנרגיות טובות והופכת אותה לשליליות, ודברים כאלה.. אז אני רוצה לישאול אם באמת קיים קשר בין הדברים? תודה מראש :)

ממש לא. להיפך

עשיית ההחלטות הרבה יותר מאוזנת, ההבנה הרוחנית יותר טובה.... סתם ניסו להפחיד אותך

מה... ??? להיפך...

אין לי מושג מי אמר לך.. בכל מקרה תלוי בצורת ההתייחסות שלך אליהם.. כלומר, אם אתה משתעבד אל הטארוט או מתפתח ונעזר בהם ככלי - אגב יש חוקרים הטוענים ששמם מקורו בשם- תורה ואם תשים לב לעומק יש בהם הרבה סמלים וסמבולים מהדת... ושוב... לטארוט אין חיים אתה נותן להם אותם אז איך הם שואבים אנרגיות חיוביות ומחזירים שליליות ??????,,, תהנה להמשיך לקרוא וללמוד מהם בכייף.....

גם אמרו לך למה זה מביא מזל רע?

אם אדם עוסק במשהו חיובי, לעזור ולתרום למען האחר איך זה יכול להביא מזל רע?

Mist2

New member
לא יודע בקשר למזל הרע

אבל שלוש נשים, בין הקוראות הותיקות ביותר בארץ, אמרו לי את אותו הדבר: הן רוצות ומעדיפות להפסיק בקריאה בטארוט כי העיסוק מרוקן אותן אנרגתית. אני יכול להבין אותן, כי בזמן שאני עסקתי בקריאה, התחושה שלי הייתה אותה תחושה. מצד אחד הייתה הרגשה מאוד טובה, אך מצד שני הרגשתי או חשתי שהמאמץ התיש אותי. אותן קוראות הוסיפו בהסבר שלהן גם איזה פן מיסטי, אך אני כבר לא זוכר, זה היה לפני שנים.

Tashkin

New member
יכול להיות שזה מה

שהיתכוונו להגיד לי.. בכול אופן תודה לכולם :)

הפסקה מדי פעם...

תבין, נכון שמדי פעם אתה מתעייף וצריך הפסקה מהטארוט לזמן מה , אבל המרחק מכך לבין מזל רע- רחוק מאוד ולא באמת קיים...

למעלה