טארוט וידיעה

romharel

New member
טארוט וידיעה

טארוט הוא עולם ומלואו, עולם ללא סוף. לפיכך קשה לדעת אותו [שלא במובן המקראי של לחוות אותו עד הסוף, שהסוף מדגיש את האפשרויות שלי ועובר "לאופק חדש" מידי פעם]. הידיעה [שלא כמו בתיכון] אינה ידיעה של שינון, אלא של דרך אישית הנכנסת לתוך עולם הטארוט [אורי פתח לי את העיניים בנושא זה כסיפר על החניכה שמתחילה מהעולם [כפי שהוא ידוע לנו] והולכת פנימה לתוך המקור המסתורי, והמרובד של מה שנקרא לחדור ולהעמיק ולהתענג על הידע הנסתר של הטארוט. לא סתם אני נמצא בקונוטאציות מיניות זכריות, כי המחפש הוא חודר ופעיל וסקרן [אנרגיה זכרית]. בסוף המסע מהכוון הזה, יש שוטה שמגחך על היותנו "יודעים".... ואז השוטה אומר :דנדמה לך שהגעת לסוף? ומה קורה ברוחב? לזה קוראים [בתלמוד] ים התלמוד. הלמידה של כל יום ויום, ההימצאות חיים שלמים במעמד של תלמיד. בשביל זה צריך להתפשט מ"עמדת היודע". והלהתפשט עצמו חושף הרבה מבוכה וחוסר ביטחון עצמי [אני כל כך הרבה לא יודע וכל כך לא מושלם] אבל זה בסדר לא לדעת [רק לא לעשות מזה דגל ולא להתבייש בזה], שכן כל יום לומדים. זוהי למידה פתוחה זוהי למידה של "ליקוט" "שיחזור " מחקר הדורש עיכול אישי [זמן להתנסות]... זמן לעכל... וגם מחייב את הארוחה הבאה [הצעד הבא השאלה הבאה. וכמו בכל מזון שמוגש לנו כדי להתחזק עלי להבחין בין רע לטוב [רעל למזון] ויש ספרים שמשקרים. זה שכתוב בספר [סקרופיה] לא אומר שזה אמת, והשאלות יסירו את המעטה ויביאו לנו תשובות, הן ברמה אישית [טעם] והן במת מודעות קולקטיבית [למה לדעתכם אני כותב פה?]...... ואז יש התלהבות הרפתקנית של גילוי [של עוד פיסת ידע ועוד פיסת ידע....] ולאט לאט אנחנו מתעצבים בחיפוש הזה. בקלף העולם יש הרבה פעמים את ישו כמברך ואם לא הוא אז את האותיות האלפא והאומגה שמייצגות אותו [אני ההתחלה ואני הסוף] והמסע נמתחיל או נגמר בעולם והעולם הזה הן של המציאות והן של הטארוט רוטט מציפיה משתוקקת להיחדר ולהתענג שחוקרים אותו [האלמנט הנקבי המשלים] אז הידיעה הטארוטית דורשת סוג אחר של ידיעה שהלא יודע יכול להיות שוטה אבל הוא רחוק מלהיות טיפש. טיפש הוא זה שמתבצר בדיקלום ידע של אחרים [כמו תוכי] שלא מאפשר לו להיכנס לחקור ולגלות. סתם הגיג שרציתי להיפטר ממנו [לטובת כולם]

romharel

New member
אושו היה המאסטר

שפתח לי את היכולת לחבק את העולם ואת ברואיו מבלי לפחד אני חייב לו הכל

pretty princess

New member
../images/Emo23.gifנוגע ללב

מה שנכתב פה ממש נוגע ללב. אם מדברים על המאסטר אז... המסטר אינו מאסטר של אחרים אלא מאסטר של עצמו. המאסטר מקדם בברכה את החניכים לא משום שהוא רוצה להובילם אלא משום שיש לו כל כך הרבה לחלוק. יחדיו הם יוצרים שדה אנרגיה שתומך בכל אינדיבידואל על ייחודו בחיפושו אחר האור שלו או שלה. או קלף whell of fortune שבו כל אחד מהיסודות לומד. כלומר תמיד יש אפשר ללמוד מכל דבר בחיים ולהסתכל על זה כעל שיעור חיים. אני חושבת שמכל דבר ומכל אדם אפשר ללמוד משהו ואם באים פתוחים כדי ללמוד אז לומדים. אדם שחושב שהוא יודע הכל בעצם הוא לא יודע כלום... אני לא מנסה לרמוז כאן לכלום אלא רק להביע את דעתי וזו רק דעתי!!!

romharel

New member
בעניין גלגל המזל

היה אב מנזר בצרפת במאה 14/15 שכל כך התלהב מהרעיון של גלגל המזל שהקים גלגל ענק בפתח מנזרו שהיה מסתובב תמיד והנזירים יכלו ראות אותו מכל חלון במנזר כחלק "מהבלי העולם הזה"

pretty princess

New member
../images/Emo62.gifואולי מזה צמחו

גלגלי מזל... אולי מזה התפתח הרעיון של גלגלי מזל או מה שנקרא:THE WHEEL OF FORTUNE. שהוא בעצם לפי דעת אנשי דת שאצלם ההימור אסור: מהבלי העולם הזה??? זה סתם רעיון ממה שקראתי כאן.

pretty princess

New member
../images/Emo9.gifכמה נכון!!!

החיים הם הרפתקאה וחוויה שצריך לחוות. אני בעד!! ללכת אל הלא נודע פתוחים ומוכנים לקלוט... וכך החיים יכולים להיות הרפתקאה נפלאה ביותר.

למעלה