טאק בואי פה רגע........

מיקו 42

New member
נועה

גם אנחנו מכירים וחברים מעל 6 שנים..מה לעשות אני אישית מכיר את מרבית חברי הפורום פנים אל מול פנים. ד"א כל חברי הפורום המכובד החלו דרכם בצאט..אך שם לא יכלו לסתום פיות, או למחוק את שנכתב. שבת שלום וחג שמח בועה

מיקו 42

New member
נועה

תמשיכי בדרכך....אני כבר רואה את עתידך תמשיכי להיות בצד אחד כשאינך מכירה אך מסנג'רת לטובת האחר תמשיכי..אל תגיבי לי תעשי טובה

טאKילה

New member
נועה שלום לך...

את חברה חדשה באותו פורום, ואנחנו כלומר מיקו ואני מוותיקי הפורום, משו כמו 6 שנים, מאלה שהגיעו מיד אחרי הנחת אבן הפינה בפרום הזה. אני מכירה היטב את רוב הוותיקים הן וירטואלית והן ויזואלית. חלקם רגישים ונעימים, חלקם פרווה, ויש גם את הציניות המשולבת עם רוע. במקרה הזה עושה רושם שהניק של הנפטר העביר קונוטציה של מקרה מצחיק שגם לי היה מוכר ולכן מתקבל על הדעת שצחקו על הברווז מהסיפור העתיק בפורום. אבל מכאן עד ללקרוא למיקו צבוע המרחק עצום, את חווית תמיכה ועידוד, יופי מעולה, תשמרי על זה חזק. ואולי אחרים חוו אי נעימות, חשבת על זה? אולי מיקו נפגע שם מאנשים. מאין לך לדעת מה קרה או מה קורה שם? יקירתי להיות חברת פורום זה לא תמיד לדעת הכל. חג שמח

שלום גם לך

איני מתיימרת לדעת הכל, ומחוויות קשות שחוויתי מ"קסמי הוירטואליה" למדתי איך לשרוד במדיה, ולהכיר את חוקי המשחק. אני יודעת שקיימים תככים, העלבויות, פגיעות, והמון שדברים המתרחשים מתחת לפני השטח, ובין השורות. אותי זה לא מעניין. את הנפשות המעורבות במקרה הזה אני מכירה וירטואלית בלבד, ואך ורק מהפאן החיובי. ביום שאגיע למקום של לריב עם אנשים במדיה, אעלם ממנה. בשביל לריב יש חיים. זו עמדתי
שבוע טוב טאKילה

טאKילה

New member
יפה נועה...

זו הנקודה שאין לשפוט את האחר. את תעלמי כשתפגעי, אחרים לא נעלמים הם נשארים ומותר להם להוציא מעט קיטור. המדיה טובה גם להתרוקן, לא רק להטעין. שבוע טוב לך

מיקו 42

New member
תגידי

בכוח את מנסה אותי? כתבת ואני מצטט: • תתפלאו נועה של אף אחד ו 15:27 | 16/12/06 עד כמה אני מכירה. גם אותך... אז תחליטי..מכירה או לא? ואל תגיבי רק תתהי עם עצמך.......

tvrui10

New member
זה לא פייר !!

זה לא פייר לספר סיפור עסיסי ברמזים וכך אנחנו "מתים מסקרנות" ..ונשארים עם הלשון (שלא להגיד משהו אחר),בחוץ. קרוואלה, לעניות דעתי ,אם מעלים נושא בפורום,מן ההגינות להבהיר את הרקע, אם זה נושא שידוע למעט אנשים, מה הטעם לנהל אותו על גלי הפורום ???

קרוואלה

New member
תזהר החתול מת מסקרנות כמו שידוע !:-

צודק ולא צודק... לא כול דבר שעולה על דפי הפורום מחייב הסבר לכול חברי הפורום! אבל משום שאני מכירה מקרוב את חברי הפורום הזה ומיכוון שאני לא רוצה חס וכרפס שתשאר עם " הזה" ככה בחוצ בקור הזה אני אשתפ אותך אותכם חבר טוב נפטר השבוע אחד מהחברים פתח שירשור לזיכרו הכין מצגת יפה והעלה את זה לפורום כול שהוא פה בתפוז.. חברי הפורום לא כול כך אהבו את המצגת או את הפלישה או אלוהים יודע מה ופשוט לעגו לכול מה שנאמר שם .. ולעגו זו מילה עדינה למה שנעשה שם!! אותו חבר הרשה לעצמו להגיב להם והופס שניה לאחר שהגיב וגם אני נעלם לו השירשור.. < ואני לא אוכלת את הלוקש הזה שפתאום צצו להם המנהלים> אז שוב נכנסו לפורום וכול מה שביקשנו זה מעט כבוד למת מעט התחשבות וכול מה שקיבלנו זרה זו מעיין התנצלות מתנשאת... וזה היה משו כמו הזמנה " לקרב " בשבילי ואני אם מזמינים אותי לדו קרב אפ פעם לא מסרבת ! אני הם כתבו אנחנו ענינו והם פגעו ואנחנו החזרנו.... שורה תחתונה הסתבר לי מה שכבר אמרו לי אלף פעם .... החבר'ה שם סנובים מתנשאים ....וכול הבלה בלה הזה.... עכשו תכניס את המה שמו שלא יתקרר לך....... סיפקתי את סקרנותך

tvrui10

New member
אז כך יקירתי:

א. חן חן על ההתחשבות, באמת קר בחוץ. ב. ברחתי מפורום /קומונה שהיו בה התנצחויות בין מספר חברים מבלי שאיש יבין על מה המהומה. ולא רציתי שזה יקרה שוב. ג.לעניות דעתי הקובעת ,פורום כשמו כן הוא ,הוא מקום שאמור לשתף את כל הנמצאים בדיון ולא רק יודע סוד. ד.מאחר וכפי שמישהי אמרה פעם : תפוז הוא שלולית שכולם מתבוססים בתוכה,הרי מי שרוצה לדעת יודע, ומימלא יש פחות סודות ממא שנוטים לחשוב. ה.ככל ששמתי לב עד עתה,הניהול של גב' טאקילה (זו לא התחנפות) ,הוא מעולה ,ואי אפשר לצפות שכולם יהיו כך ו. עוד סעיף אחד ואני אגיע למה שמו ז. זהו, אני גמרתי !

tvrui10

New member
היה חסר לי סעיף

כדי להגיע ל סעיף ז'.. וחוץ מזה הכל נכון !

טקילה,היום לא חילקת פצפוצי../images/Emo211.gif

תני להם שימתקו
יש כבר מישהו פה עם ה-
בחוץ, אז מה אחת שאוהבת יקרה,, גם משהו נוסף יוצא לו
מי קופח ולא קיבל עוד מעות חנוכה?
שבוע טוב ומבורך,

למעלה