טאק בואי פה רגע........

קרוואלה

New member
טאק בואי פה רגע........

שאלה לי אליך... ואם אפשר תרחיבי בתשובה זה חשוב לי !!.. עד כמה מותר למנהל פורום?? ואני אסביר את השאלה ..... נניח שמתנהל ויכוח בפורום וזה בעקבות שירשור שנפתח ע"י מישו שלא גולש קבוע בפורום... זה היה שירשור שנפתח למטרה מסויימת מפה זה גלש לצורה פוגעת ומעליבה של גולשי הפורום הקבועים. באדם מסויים! כשאותו אדם שפתח את השירשור הגיב < וזה לקח כמה שעות עד שהוא נכנס שוב וראה שעשו שם מסיבה על חשבון השירשור > ויחד איתו הגיבו עוד כמה אנשים ואמרו שזה לא לעיניין מה שנכתב ... שתביני הכול היה טוב ויפה עד שהגיבו מי שהגיבו על העלבונות...פה פתאוםםםםםםםםםם כאילו משום מקום נמחק לו השירשור.....< כאילו עד שהקבועים של הפורום כתבו הכול היה טוב ויפה להם מותר!! כשהגיבו " החדשים" משום מה לא אהבו את זה שם והופסססססססססססססססססססססס היה שירשור........מבחינהאנושית מוסרית או איך שלא יקראו לזה זה היה מגעיל למחוק "כשנוח" להם... השאלה היא אם מותר להם??. השאלה היא.... כמה מותר למנהל פורום לתת לקבועים לעשות מה שבא להם? לפגוע להשפיל לרמוס תקראי לזה איך שניראה לך. אני חייבת פעם אחת להבין.... מנהל פורום אמור להיות נטרלי... אמור לווסת את הפורום ולשמור על רמה נאותה . אמור להיות כנה ולא לעשות איפה ואיפה אני צודקת???

טאKילה

New member
קרוואלה יקירתי

אני לא יודעת מה קרה שם, תשובה לשאלתך היא שבכל פורום זה משתנה. הכי טוב לשאול שאלה כזו בתפוז משוב שם את תקבלי תשובה מדוייקת. עוד דבר כותבים צריכם להבין שמנהלים לא גרים במחשב, גם אם אראה באון ליין למשל זו לא תמיד אני כי גמלי שודדים מחשב. לגבי העלבה אני מניחה שהמנהלים מחקו כשראו שזה מאבד פרופורציה. ערב טוב

קרוואלה

New member
תודה }{

בכול פורום זה משתנה?? כאילו מה אין חוקים קבועים למנהלים מה מותר מה אסור?

טאKילה

New member
משתנה הכוונה

שבכל פורום יש מנהל אחר מטבע הדברים גם הראיה אחרת.

קרוואלה

New member
יודעת למה אני אוהבתותך??

סאמק את חכמה!!!! זה למה ! לא ציפיתי לתגובה אחרת!}{

טאKילה

New member
נו כייפלי סופסוף אומרים עלי חכמה:)

תדעי שכולם חושבימותי אהבלה, אפילו אני.

ורק אני.. ..

פשוט נהנת לראות את שני הכינויים שלכן בפורום.. ואפילו לא מצליחה לקרוא ככ מה כתבתן למה העיניים לא נפתחות לי.. אבל הלב מפמפם.. כי אתן יקרות ואהובות לי מאד.. .. יום טוב מכשושה ואוכלת פרורי עוגת גבינה.. .. :)

מיקו 42

New member
קראוולה

קודם אומרים שלום יפה ואחרי זה מוציאים את הזעם לעצם העיניין..יש שם חבורה מלוכדת סביב עיניינה וזהו לדעתי מי שהעלה את זה שם..היה צריך להיות מוכן לזה כי ככה הם אהלן מופי

קרוואלה

New member
בוקר טוב מיקו}{

אותך מזמן לא ראיתי! אמרתי שלום ולא הוצאתי זעם פשוט העמדתי דברים על דיוקם< להבדיל> חבורה מלוכדת זה אחלה! ואני בעד אבל מפה ועד להעליב לפגוע ולזלז בכבודו של אדם השמים הם הגבול. מי שפתח שם את השירשור לא היה מוכן לזה וזה מסיבה פשוטה הוא לא אדם שכותב בפורומים ובטח לא בפורום המסויים הזה.. ככה שמין הסתם זו היתה הפתעה בשבילו... כאחת שכותבת די הרבה שנים בפורומים גם אני הייתי מזועזעת מהתגובה שהייתה שם...< אותה לא ראית כי היא נמחקה ביחד עם השירשור שנלווה אליה >... אתה ואני כמו הרבה אחרים יודעים שעם הזמן נוצרת חברות מסויימת בין כותבי הפורום ואני מבינה ומקבלת את העובדה שכאשר מגיע מישו " מבחוצ" זה קצת צורם < נו בכול זאות מישו פולש להם " לבית"> אבל מעט אנושיות כבוד לזולת מה כבר ביקשנו שם? אגב אם תקרא את השירשור תראה שנוספ לכול טאק הגיבה שם ואמרה דברים נכונים..< ברובם לדעתי> ומה שהיה להם לומר זה " תחזרו לפורום קסם הוירטואליה".... לא צריך להיות גאון גדול כדי לתרגם את זה ... נכון??? מצטערת מי שמכיר אותי יודע שאני לא אדם שיודע לשתוק ובטח לא כאשר פוגעים באדם שקרוב אלי זו אני מי שטוב לו יגיד לי בוקר טוב ומי שלא גם טוב !!! שיהיה לך אחלה של יום מיקו באמת געגעתי לשמוע אותך }{

מיקו 42

New member
לא ארחיב

קראתי את שנאמר שם אותה גברת ( בכיינית בצורה מפחידה,,מציפה בהודעות שנוגעות רק לה..ועוד כהנה) וחבורתה..הן מיעוט מוקצע מהצאט. אלה סוג של אנשים שנבנה על מלחמות ולא מתוך פירגון. זילזול אצלהם/ן זה מילה טובה,,וכך הם ניראים לכן לא הגבתי לך שם כי לדעתי הם/ן לא ראויים לכבודי ואןתך................אוך כמה געגעתי ממני }{

קרוואלה

New member
כול מילה חקוקה בסלע מיקו../images/Emo24.gif

רק עצוב לי שמי שאמור למנוע את כול זה מלכתחילה פשוט מתעלם מזה ... ומפה בא השאלה שלי לטאק. וזה לך עם הרבה געגע}{}{

מה רצית?

שהמנהלים ישימו כפפות ויכנסו לזירת האגרוף? הגיעו המנהלים, ראו שהדיון ירד לפסים מאד מכוערים, ומחקו את החלקים הרלבנטיים. הודעת האבל של גרוזיני נשארה שם, עם כל תגובות הצער וההשתתפות. שבת שלום גם לך.

סליחה??

אני חברה בפורום המדובר, הגעתי לשם לפני מספר חודשים, ובהחלט לא היה פשוט. רוב האנשים שחברים בפורום הזה נמצאים שם כבר כמעט 5 שנים יחד, ואך טבעי זה שתווצר שם חבורה מגובשת. עם לא מעט שקרנים, נוכלים וטרולים שמסתובבים במדיה, גם החשדנות בחדשים מובנת וברורה לי. נכנס למקום אדם, שאינו מציג את עצמו, ורק מי שמסתובב גם בצ'ט יודע על מה מדובר, ושולח הודעת אבל על הניק של חברו שנפטר. הסרטון המלווה את ההודעה יתכן וירגש חלק מהאנשים, אבל לחלק הוא יראה מלא פאתוס, ומהחיבור בין הניק לסרטון, לא היה ברור שההודעה היא אמיתית. איני באה לתרץ או להצדיק, רק לנסות להסביר. לא הייתי שותפה לשרשור הזה, וגם לא לזה שבא אחריו. נכון, פורומים פתוחים לכל. אבל כשנכנסים לפורום שבו אף אחד לא מכיר אותך, וחברים בו אנשים שיושבים בו שנים, מן הראוי להציג את עצמך בפניהם, והדברים יתקבלו באופן שונה. לגבי הגברת המדוברת שכה השמצת מיקו, מההכרות שלי איתה, עם כל הקיטורים, רק טוב יש בה. ולגבי חבורתה - לא חוויתי שם שם זלזול, אלא רק פרגון ותמיכה, גם וירטואלית וגם אמיתית. ההשמצות שלך פה, הן המזלזלות, והן המעידות על צביעות גדולה. שבת שלום מיקו.

קרוואלה

New member
נועה שכחת משו קטן....

להציג את עצמך בפני חברי הפורום הזה!!! טוב שלא ביקשת שנתייצב גם לפני וועדת קבלה של הפורום... פורום נועד לכול !!!! לא אני לא את לא אפ אחד מחוייב להציג את עצמו בפני אפ אחד... בא לי אני אציג את עצמי לא יבוא לי לא אציג זה פשוט ! אם גרוזיני היה מעוניין לפתח קשרי חברות עם חברי הפורום המדובר סביר להניח שהיה מציג את עצמו.. כול מטרתו הייתה לפתוח שירשור נטו לזכרו של ברווז!! צודקת! החשדנות מובנת מקובלת אבל ברגע שנפתח השירשור היו תגובות של חברים נוספים של ברווז.. ככה שלא הייתה סיבה כזו גדולה לחשדנות! אני אישית לא מכירה אפ אחת מאותן גברות שהגיבו לי שם או לחבריי... אבל לא צריך להיות חכמים גדולים כדי להבין שהן מתנשאות... שתהיה לך שבת נעימה וחג שמח!!

דווקא כן הצגתי את עצמי

כחברה בפורום המדובר. נכון, פורום מיועד לכל, וכל אחד מוזמן לכתוב כאוות נפשו, אבל גם לדעת שהסיכוי שלא יתקבל בברכה קיים. ואם בא לך לכתוב דברים בפורום בו לא מכירים אותך, ולא יודעים במה המדובר, צריך לקחת בחשבון שהתגובות לא בהכרח תהיינה תמיד חביבות בעינייך. התגובות הראשוניות להודעה של גרוזיני היו של חברות הפורום, כך שלא יכלו לדעת שמדובר בהודעה אמיתית שבאה ממקום של כאב. לא מצדיקה את תגובותיהם, אבל בהחלט מבינה. שבת קסומה גם לך

קרוואלה

New member
איפה ראית...

שכעסנו שלא התקבלנו בברכה? מי חיפש " תגובות חביבות"? למען האמת מי בכלל חיפש תגובות מהם או מהן למען הדיוק... המעציב בכול הסיפור הזה שהן בתוך תוכן יודעות שטעו רק משום מה הגדולה להודות בטעות מהן והלאה! אמת הייתה שם מעין התנצלות אבל היה עדיף לוותר עליה עם כול ההתנשאות שהיא מכילה בתוכה !! שיבושם להן שיהנו עם הפורום שלא שלהן!!! כול טוב לך נועה

למעלה