רק רציתי שהוא לא יחשוב בטעות שהוא מגיע למצב של דימום ואז זה אומר שהוא יודע את ארפשן XD וכמו כן אם אפשר להגיד כמה אני שונא את הקטע הזה! כמה דקות של התלהבות של אדי והן היילן ולא יותר יש שם קטע אם אני לא טועה לפני הטאפינג שזה באמת מגיע לרמה של לא יודע מה פשוט אין קשר שם וזה נשמע יותר כמו הקלטה של טכניקן בן 14 מאשר גיטריסט שמנסה להגיד משהו...
הוא ראשון בין ראשונים בטכניקה הזו . התלהבות אעלק.... אני לא אגיד שהוא המציא את הטאפניג כי לא ניתן להוכיח זאת, אבל הוא הראשון שטס על הגיטרה במהירות כזאת תוך שימוש בפירוק אקורדים בטאפינג. תזכור הוא ניגן ככה לפני שאני ואתה עוד נולדנו בכלל.(78, אם אני זוכר נכון...) נ.ב. אגב, הוא נהג לנגן בהופעות עם הגב לקהל בשביל שלא יעתיקו את הטכניקה שלו. לא עבד לשמחתינו
בדוגרי הוא מש מטומטם שהוא עשה את זה כי הוא יוצא משמ שחצן ואידיוט. מה הקטע לא לתת צ'אנס לגיטריסטים מוכשרים אחרים להתפתח ולנסות... בכל מקרה אפילו אז זה בסך הכל היה נראה לי חתיכת 'התפרצות' של בלאגן אחד ענק ואפשר להגיד שמרשים מבחינת הטכניקה (אולי מרשים אבל מרשים זה לא בהכרח יפה אל תשכחו).
יש לי שאלה. לפוקוס, להקת פרוד הולנדית משנות ה-70' יש דיסק נהדר שנקרא Moving waves (משנת 72') לשיר האחרון בדיסק קוראים Eruption (איזו הפתעה) האם יש קשר בין שני הקטעים? מישהו מכיר?
אם אתה רוצה להתאמן על טאפינג לא צריך בכלל שירים, פשוט תפרק אקורדים. קח למשל כל רצף אקורדים מג'וריים פשוט כמו... C D G F . תפרק אותם ל3 תווים ותמצא את המיקומים שלהם ל מיתר אחד. כאן למשל זה יהיה על מיתר E: 20-15-12 22-17-14 15-10-7 13-8-5 תחזור על כל אחד מאלה 4 פעמים... פירוקי אקורדים זה בד"כ מה שהולך הכי יפה בטאפינג, תגוון עם כל מיני שילובים שונים, למשל 13-5-8-5 סתם לדוגמה.. אם אתה רוצה דווקא שירים עם טאפינג.. נתחיל מקטע הטאפינג הכי בסיסי ב ONE של מטאליקה.. את ההתחלה של הפוגה בטוקטה ופוגה ברה מינור של באך אפשר לנגן בטאפינג וזה נשמע מעולה.. יש את אירפשיין של ואן היילן שדובר עליו כאן.. וזה מגיע עד קטעים כמו מידנייט של סטריאני וטכניקות טאפינג ב 8 אצבעות. בהצלחה !