טאם טא טאם! סקר:

Dazed&Confused

New member
טאם טא טאם! סקר:

כמה משתתפים מהצד יש פה? כן אתם שם, שקוראים ועוקבים אחר הנעשה בפורום אבל לא כותבים אף פעם... אל תתביישו ותראו חיים. כן. תגיבו להודעה הזאת. לא צריך לגולל סיפור חיים, רק משהו כמו "כן קוראים לי שמוליק ואני קורא את הפורום הזה..". קדימה בהמוניכם.

BladeRaider

New member
האקר? אולי SCRIPT KID.....

גם אם אתה האקר, אל תגלה את זה לכל העולם.

Variety

New member
היי תומר

היי תומר, אני גיא. אני אשמח לשמוע ממך, מה הנסיון שלך בחלימה צלולה? האם היה לך חלום צלול? אינך חייב לענות אם לא בא לך לכתוב. חלומות פז, Variety-

BladeRaider

New member
ובכן....

אני לא חושב שלהגיד אני תומר ברק ואני האקר זה רעיון טוב. (אלא אם כן תומר ברק זה לא השם האמיתי שלך) זה כמו להגיד אני XYZ מרחוב ABC בעיר DEF ואני שודד בנקים.

ובכן....

אתה צודק זה לא השם האמיתי שלי... אבל פעם נראה לי שאמרתי פה את השם האמיתי שלי אבל איך הגעת לזה שאני newbie? האמת כבר נמאס לי מנושא ההאקינג... מישהו רוצה שאני ילמד אותו כל מה שאני יודע וכך הוא ימשיך את קהילת ההאקרים? שימשיך את דרכי... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתם.. לא! מישהו באמת רוצה שאני ילמד אותו דבר או 2 או הכל?

shabaz

New member
טוב...

גם אני פעם הייתי האקר (כן...כן...). לא ממש מקצוען אבל גם לא ממש רע. ומזה נמאס לי מזה. כולה להיכנס (בד"כ) למחשבים אחרים ולגנוב תוכנות שאח"כ אני בכלל לא ישתמש בהן. מה הפואנטה? שבז נ.ב.-אבל היה דווקא מגניב הזה עם החלון שכל הזמן נפתח... זה היה ענק.

shabaz

New member
אתה בטח זוכר....

אני קורא לזה עידן הנטבאס... חחחח איזה תוכנה דפוקה... אבל היה נחמד להקהאק איתה. שבז

אוקי שמע

זה אומר שאתה היית האקר גרוע!!!!!! לפרוץ עם תוכנות? אני יודע לפרוץ בלי תוכנות בלי לשלוח טרוייאן... וחוץ מזה אתה לא יודע בכלל מזה האקר האקר זה לא ממש מישהו שכל הזמן פורץ וגונב לאחרים האקר זה מי שמשקיע שעות בלימוד על איך המחשב פועל ואיך כל פרט קטן פועל אחר כך הוא לומד לנצל את זה... האקר לא אמור לגרום לשום רע לדוגמא פעם גיליתי חור אבטחה באתר מפורסם שאולי אתה מכיר www.goop.co.il ואני יכולתי לפרוץ אליו וכל השטויות אבל אני שלחתי למנהל אי מייל שכתוב בוא שבשרת יש חור אבטחה גדול מאוד ושכל סקריפט קיד יכול לפרוץ את האתר והוא שינה את השרת שלו ונתן לי את כל התוכנות וכל מה שיש לו באתר עם אינטרנט מהיר שלח לי הכל! יש לו מלא דברים שהוא לא שם באתר.... אבל זה לא העיקר... העיקר הוא שהאקר לא רוצה להרוס מחשבים אלא רוצה ללמוד "ידע זה כוח" זה משפט שמוכיח את עצמו כל פעם מחדש בתחום ההאקינג ובאבטחת מידע

shabaz

New member
טוב....

כל הילדים\אתרים שהכרתי שקשורים להאקינג תמיד רצו לפרוץ... אבל אם אתה מציג את זה ככה אז סבבה.... אני ישמח אם תלמד אותי שבז

BladeRaider

New member
ובכן....

זה היה נראה כאילו כתבת את השם האמיתי שלך, וניסית לשחק עם HTML בפורום. מייד אחרי זה הצהרת שאתה האקר, אז חשבתי. סליחה טעיתי, טועים, טעינו. ואני אשמח מאוד ללמוד את הנושא.

BladeRaider

New member
מצטער על התגובה התוקפנית.....

זה קורה לי לפעמים. בכל אופן ברוך הבא לפורום, כמה זמן אתה משתתף לא פעיל בפורום?

לפעמים אני כותב פשוט אין לי מה...

אני מכיר את האתר הזה מאתר האקינג שגנב את האתר של אלון אני הודעתי על כך לאלון והנושא דיי התחיל לעניין אותי לא זוכר מתי התחלתי עם הפורום הזה...

אני...

אני משתדל להתעדכן כל יום במה שקורה בפורום כי הנושא נורא מעניין אבל אני לא משתתף פעיל... אני רוב הזמן מתעצל לכתוב מה אני חושב...

על מה אתם מדברים???

דבר ראשון ברוכים הבאים... כל מי שנמצא בפורום ולא כותב... כן כן גם אתה שקורא אתה זה!!! בכל מקרה... מה הקשר של האקינג וחלומות צלולים??? זה נחמד זה מגניב אבל זה מציף את הפורום וזה בכלל לא קשור! למרות שאם לא הייתם כותבים את זה בטח היה פורום ריק... ועוד משהו לכל מי שעכשיו קורא את זה אבל אף פעם לא כותב... אם זה מעניין אתכם ויש לכם שאלה... למה לא לכתוב אותה?! יש פה מספיק מומחים שישמחו לענות על השאלות ולא צריך להתביש... הם לא נושכים... אולי כריות... אז שנה טובה לכם!

למעלה