טאם טאם טא טאאאאםם!!!

S.Riddle

New member
טאם טאם טא טאאאאםם!!!

הפקות לירון גאות להציג- פרק 1 בפאנפיק שלי! האמתי, הפרק הזה די צול, אבל פרק 2 הרבה יותר מעניין... עכשיו, בבקשה תקראו ותגיבו, זה ממש חשוב לי!! (הערה: גירסאת הבטא תישלח לבטאים בקרוב..) -לירון-

פוקי!

זה לא עולה!!! מה אני יעשה! מה יהיה? איך ימשיך העולם? לא אמרת שהפרק ארוך יותר? ולא-הפרק השני שלי לא מוכן עדיין *בורחת*... -ליאת-

וואו! יפה מאוד!

אני מחכה בקוצר רוח לפרק השני... חוצמזה כשכתבת שזה היה בתחילת השנה השישית, זה לא אמור להיות השנה החמישית? s@me @ne

תוכלי לשלוח לי

את גירסת הבטאים שוב? זה נאבד לי במחשב! וממה שכבר קראתי זה ממש יפה ומותח! ותכתבי זכויות יוצרים אטק! -ליאת ששומרת על הכבוד האבוד של האתר שלה-

S.tal

New member
יפה!

בינתיים הפאנפיק ממש יפה ומעניין! ואני מחכה כבר לקרוא את הפרק הבא! טל, t@l

S.Riddle

New member
וואו, תודה...... *מסמיקה*

אבל באמת פרק 1 לא יצא לי משהו..... בכל מקרה, עשיתי את זה בכוונה בשנה 6, יש לי את הסיבות שלי....

S.Riddle

New member
אולי בעברית,

אבל אם תשימי לב באנגלית כותבים את זה beauxbatons, מה שאומר שצריך לבטא גם את ה-X וגם את ה-S בסוף, מה שיוצא ביוקסבאטונס.

S.Riddle

New member
או דאמיט!!!!

נחתך לי חלק מהשיר של מצנפת המיון ועכשיו הוא נעלם לו!!!!

MadonnaFan

New member
לא נכון!

אני לומדת צרפתית *מוחה דמעה*, וקוראים את זה בובאטון. בצרפתית יש הרבה יותר מדי אותיות שלא קוראים... בעיקר X ו-S. וזהו להיום, תלמידים... ש``ב מעמוד 14 עד עוד 70 כולל. והפאנפיק הזה ממש ממש חמוד בינתיים!

אני יודעת שעבר רק יום אבל...

איפה ההמשך???????? את משאירה אותנו במתח... זה ממש יפה... איפה ההמשך??????? מאי. :p נ.ב. איפה ההמשך??????????

LuNaTiC

New member
נכון זה היה מדהים???

כבר אמרתי ללירון את דעתי... והתחננתי להיות בטאית אך ללא הואיל.. אוה וול... נקסט טיים... -ענבל, שציירה ציור של הירו יוי ולא מבינה למה להרוס פרצוף מושלם כמו שלו- הירו צריך להיות הארי בהארי פוטר - הסדרה המצויירת! הירו שווה. הירו הוא.. הוא.. הכי יפה באנימה... ולא משנה כמה הצמה של דואו חמודה... ארג. ציור מגעיל!

הירו יוי?

*מרגישה בחוץ* מי זה?! וכמו שדנו כבר-הארי פוטר הסדרה המצוירת...רעיון טוב, באמת....בכל מקרה, טילין ריינטרי צריכה לאייר את זה...או סטארלינג...או קלילה יארווד....או קלודיה לה טונג`ה....אבל טילין ריינטרי היא הבחירה הכי טובה...=אהמ= לא קשור...ואם מישהו צריך להיהפך לדמות בהארי פוטר זה סאם ויימס (שאני חושבת שמורה הדא``דא שלי בפאנפיק די דומה לו ^^ אבל אני אשנה אותו קצת...בגלל זכויות יוצרים....בלעעע...שוב לא קשור! תתעלמו ממני ומההודעות שלי...!) ובכל זאת-מי זה הירו יוי?! -ליאת-

LuNaTiC

New member
הירו יוי - תמונה אפשר למצוא בכרטיס

האישי שלי! ותגדילו אותה כדי לראות כמה הוא מדהים... אתמול בלילה ציירתי ציור שלו... ודייי הירו מדהים!!! הוא אהובי המצוייר. דראקו הוא אהובי הספרותי. ואני גם אוהבת את ****. מישהו מנחש? המפ -ענבל-

מדברים על אהובים ספרותיים?^^

יש לי רשימה ארוכההההה.... שר``ה: סאם גאמגי (לשלטון!!!). דיסקוורלד: נייג`ל (``מעשי קסמים``) סאם ויימס (כל ספרי המשמר) מוות (כל הספרים! הוריי! אבל הוא בד``כ רק בהופעות אורח...למרות שיש לו סדרת ספרים...מוות לשלטון...) מדריך הטרמפיסט לגלקסיה: זאפוד ביבלברוקס (לשלטון! ^^) פורד פרפקט מרווין (שאלה, בעצם, כל הגיבורים הבנים חוץ מארת`ור דנט...המממ...) ה``פ: רון וויזלי! (שלי! שלי!!!!) ברטי קראוץ` ג`וניור סווי סנייפ...אהובים מצוירים אין לי...לא רואה סדרות מצוירות...ואני לא אוהבת אף אחד מציאותי, כי אני פאתטית כ``כ עד שיש לי משהו כמו 10 אהובים ספרותיים! ארג! מה אני עושה לעצמי?! -ליאת-

S.Riddle

New member
לך יש רישמה ארוכה?!

אז תנו לי לספר לכם על אהוביי!: פוקימון: ברוקיקון פוצ´פוצ´ון שלי!!! הארי פוטר: אממ..... אני מניחה סדריקו´ש!!!!! וגם סיריוס חמודי.... ופרד וג´ורג´ ורון ולי ג´ורדן מתוקים!!!! קארד קאפצ´ר סאקורה: יוקיטו ההורס המדהים, וכמובן, הצורה הלא אמיתית שלו וההורסת למדי, יו החתיך מדהים עם התנהגות אדישה הורסת בפני עצמה ויכולת לא לחייך לעולם!!!אאאאאהההההה!!!!!!!! שר"ה: פיפין טוק לשילטון!!!! הוא הכי מדהים מכל העבדים האלה שיש שמה *פוזלת לעבר סאם* וכמובן, בראד פיט וג´וני דפ!!!!

LuNaTiC

New member
יו... התמונה שווה!!

אולי.. תשלחי לי אחת יותר טובה שלו ואני... אצייר? כל המחמאות הלא מוצדקות שקיבלתי על הציורים של הירו וקטרה עולות לי לראש... חחחחח *מעמידה פנים שהיא מוכשרת* -ענבל, עם הערכה עצמית של נמלה-

S.Riddle

New member
חבר´לך....

אני ממש מודהמת מכם! לא ידעתי שהפיק שלי כל כך טוב! וגם אם הוא באמת לא מדהים כמו שנראה לי, אתם עושים עבודה מצויינת בלעודד אותי! תודה!!!! ופרק 2 עוד לא גמור, אבל כנראה תוכלו לראות אותו רק עוד שבועיים כשאני אחזור מחו"ל..... או אם יהיה לי כוח אני אקליד את מה שיש לי עד יום ראשון..... אבל קשה לי להאמין שאני ממש אצליח להזיז את התחת העצל שלי מהכסא!!! ועוד משהו- אני לא רוצה לגלות יותר מדי, אבל.... הרבה חבר´ה ימותו. טוב, לא הרבה, אבל כמה. ולדראקו יהיה רומן עם מישהי. וזהו! לא מגלה יותר!!! *מתחמקת מהמבטים של ליאת*

למעלה