טאי צ'י

shaharl

New member
טאי צ'י

לכולם שלום. שמי שחר ואני בן 26. אני מתכנן בעוד כמספר חודשים לטוס לסין בכדי ללמוד טאי צ'י על בסיס יותר אינטנסיבי ובתקווה במסגרת אשר בה אוכל להפוך את האומנות והלימוד למרכז חיי בשנים הקרובות. אני מתעסק באומנויות לחימה מזה מספר שנים (7 שנים קראטה מגיל 11-17, וטאי צ'י על בסיס יום יומי בשנתייים האחרונות). בעיקרון מכיוון שמעולם לא הייתי בסין אני מנסה לאסוף כמה שיותר מידע בכל הנושאים הקשורים, בין אם מדובר על בתי-ספר ובין אם מדובר על נושאים אחרים אך לא פחות חשובים כגון, ויזה ,כסף, עבודה... אם תוכלו להציע או לעזור בכל דרך שהיא אהיה אסיר תודה. בעיקר בכל הקשור בנושא הויזה ומציאת עבודה. תודה לכולכם. שחר

orii

New member
אם אתה נוסע לטאיוואן

אני יכול לברר לך לגבי לימודים במרכז חווא טו שבטייפה. דרך אגב מי המורה שלך לטאי צ'י היום?

nitzano

New member
מידע

מנסה לאסוף כמה שיותר מידע בכל הנושאים הקשורים, בין אם מדובר על בתי-ספר ובין אם מדובר על נושאים אחרים אך לא פחות חשובים כגון, ויזה ,כסף, עבודה... גם אני מנסה לאסוף כמה שיותר מידע .אז כדאי שתתחיל בשאלות ממוקדות יותר . כי, כן צריך ויזה (מטייל L,עובד Z,סטודנט X) ,בטח שצריך כסף ועבודה ... זה כבר בעיה .

fa jing

New member
בטיוואן נראה לי כי יש יותר אופציות

וגם השכר טוב יותר אך יוקר המחיה גם גבוהה יותר. חנן

nitzano

New member
I've no Idea

One can teach English in Taiwan and get paid well (I think) In China one can teach Koreans English and get 110 Yuan per hour .Chinese don't have that much money and won't agree to pay more than 10-15 yuan per hour . Therefore you have to find Koreans .... or live where they do . Other Jobs ? Won't be easy to find if you don't speak Chinese or won't pay much​

למעלה