טאי צ'י

GoSHo

New member
טאי צ'י

אני חושב להתחיל בזה מישהו ניסה פעם? אני צריך דעה אני חושב שזה מרגיע

WhiteBear

New member
בבקשה תשרשר

כל הודעה חדשה דוחקת הודעה ישנה מהדף. אז הנוהג בפורום הזה הוא לשרשר הודעות אחת לשניה...

WhiteBear

New member
אז ככה

ראשית, יש מפגש אימון פורום, שם תוכל להתרשם בעבודת זוגות של שתי שיטות טאי צ'י (ועוד שיטות אצל שיטות ומורים טובים אחרים). http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=148&msgid=22919334 שנית, יש פה אנשים משיטות שונות של טאי צ'י. אני מניח שאם תגיד איפה אתה גר, אז חלק ישמחו לשץף איתך על בית ספר קרוב למקום מגוריך. בנוסף, יש בקישורים ובמאמרים ובלוחות - הרבה מקורות לאנשים שמחפשים אומנות לחימה. בהצלחה, טל.

טאי-צ'י מרגיע. נקודה.

האנשים שעושים טאי-צ'י, זה כבר סיפור אחר...

nitzano

New member
זה פועל כך

א' : "אני מזה עצבני גרררר"
איש טאי גי : "תרגע"
א' - רגוע

מזכיר לי

בחטיבה היה בחור אחד שהיה הולך במזדרונות, בועט ומכפכף עוברי אורח תמימים, ואומר להם "תרגע....". הבחור הזה היה ידוע בכינויו "בום תרגע..." גם זו דרך, למרות שלפניה יש הרבה מאוד דרכים אחרות שבדרך כלל התוצאה שלהן טובה יותר, ומצריכות פחות מאמץ. זה טאי צ'י.

orii

New member
המלצה

אני לומד טאי צ'י כבר שש וחצי שנים, הארבע האחרונות אצל חיים בנדר, אשמח לדבר איתך. אתה יכול לשלוח מסר או להרים טלפון 03-5665756 058-608774 ביי, אורי

fa jing

New member
אורי אתה עובד בחברת פירסום?../images/Emo8.gif

מתי אתנ יוצא עם שלטי חוצות?

orii

New member
שלטי חוצות קטן עלי,

תפתח ערוץ 2, עזוב ערוץ 2 קטנטן עלי, אני משדר ישירות לאנדרומדה – לעתיד... וטיפה יותר ברצינות חנן, תחשוב טיפה ואם זה עדיין לא ברור תרים טלפון...

למעלה