טאי צ'י בשלט רחוק?

טאי צ'י בשלט רחוק?

טוב, יש לי שאלה. יש מישהו שמוכן ללמד אותי טאי צ'י דרך האינטרנט (אפילו אם אפשר בעזרת מצלמת אינטרנט או משהו). אני מאוד רוצה ללמוד, אבל אין באיזור שלי. מי שיסכים, יקבל ממני קופון לקניית תומכי אוזניים, וחבילת שי של דובוני אכפת לי מנייר.

שלט רחוק

ידידי היקר תודה על ההצעה הנדיבה אבל טאי-צ'י אינו קרב מגע (בלי להעליב ) קרב מגע הוא בעל מורכבות תנועה בסיסית מאוד וקל מאוד לחלק אותו לקטעים ברורים בנוסף העברות המשקל שבו הרבה יותר עדינות (ועוד לא דיברתי על דחיסות אויר ..) ניתן לתת למישהוא מושג במילים לגבי תנועה רק אם הוא מיודע לאורך שנים לצורת תנועה זו. אבל רק מושג שלך ששת

נכון

ובגלל זה הוספתי, שאפשר (אולי, לי אין מושג) להשתמש במצלמת אינטרנט. זה פשוט האפשרות היחידה שלי. אם מישהו מוכן אפילו רק לנסות, מקסימום לא נצליח. ותזכרו, תומכי האוזניים ודובוני האיכפת לי מחכים רק לכם.

הקל

New member
ה' צבאות

סלחת כבר לרוני קלוגר? או שאתה מתבדר בינתיים כטרול עד שתביעת הדיבה תנחת על מפתן דלתך?

גקל

New member
הקל, יא דביל, תיזהר!

ה' צבאות לא רק ה', הוא גם יודע קרב מגע!

הקל

New member
גקל, עם כל הכבוד, יא עורב אנטישמי

לא נראה לך מוזר שהמודרטורים נותנים לפיסה של פגיעה ברגשות של דתיים לגור באתר? מה זה ה' צבאות? זה נכון שהטרול דורסני במיוחד, אבל בגלל זה צדים אותם בלילה.

גקל

New member
שיר

הנה שיר לך ולידידך הטרול אנטישמים אנטישמים אנטישמים אתם פשוט אנטישמים מתי תהיו פחות אגרסיבים? מתי? דבילים

גקל

New member
אז עשינו את היומית

יאללה, בוא נלך לאכול חתול, ראיתי אחד מאתמול ליד דרך לוד. אני עף מותק

Hwoarang

New member
XDDDDD אתה מצליח להצחיק אותי

כל פעם מחדש הקל\גקל אולי תצאו במופע סטנדאפ? יש בקאמל הישן ערבי חובבנים

סליחה עם פגעתי

רק רציתי להגיד, שאת הניק שלי בחרתי ברגע של עייפות, כמשהו שיאפיין אותי בתור אדם שעוסק באומנות לחימה ישראלית (קרב מגן ישראלי). אדוני - כקישור לישראל, וצבאות - כקישור לצד הלוחמני. אני מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד מצטער אם פגעתי במישהו. אם יבקשו ממני, אני בשמחה אשנה את השם - רק תבקשו.

bennyTKD

New member
רק תבקשו? מיתר כבר ביקשה!

תסתכל בהודעה של מיתר (אחת ממנהלי הפורום) - היא כבר ביקשה ממך לשנות את הניק.

gafni

New member
רועי - לסוס משא אין מטען

רק לסוס משא סלולרי יש מטען. ולא פורקים את המטען אלא את הסוללה. וסוס משא שפורקים לא את הסוללה בטח לא גר בצהלה. עזוב - תשאר ב ד אמותיך

gafni

New member
תלוי למי אתה קורא "הנוחר" , במקרה

שלי "הנוחר" זאת אימא של אישתי. ואימא של אישתי שומעת את הנחירות שלה אבל מדחיקה...

WaveGal

New member
רגע, רגע, אז החושך נכנס לתוך...

הנורה כשמדליקים את האור. כי אם נשבור אותה הוא יזרום החוצה?

למעלה