טאי צ'י אצל עופר כהן

this is my name

New member
טאי צ'י אצל עופר כהן

שלום אני שוקלת להתחיל ללמוד טאי צ'י וראיתי שבאזור מגורי יש קבוצה של עופר כהן. מישהו יכול לספר/להמליץ עליו? תודה!

nyaron

New member
הכי מומלץ

זה ללכת לשעור נסיון בעצמך ולראות איך הוא

שי רגב

New member
עופר כהן: מומלץ מאוד!!!

עופר מלמד טאי-צ'י סגנון צ'ן (היה תלמידו של פיטו שרייבר במשך כ- 12 שנים) וכן נינג'יטסו. עופר הוא בעל ידע רב ועמוווק מ-א-ו-ד באמנות הלחימה. אני מאוד ממליץ לך ללמוד אצלו. (הערה: אל תצפי ממני לאובייקטיביות יתרה, אני מתאמן איתו כבר כ- 5 שנים...
).

עופר כהן

הי. אני לא מכיר את התאי צ'י של עופר וגם אותו לא יותר מידי זמן אבל אני יכול להעיד שזה בן אדם מקסים ונהדר שנכון תמיד לעזור ולהסביר.בתור בן אדם אני ממליץ עליו בחום לגבי התאי צ'י ,צר לי אבל אני לא מכיר פשוט צריך ללכת ולראות - אבל הבסיס הוא אדם טוב וזה חשוב מאוד מומלץ בחום

שי, מזו האהבה הזו?

והפרגון שאתה מרעיף על כולם ללא הרף? נעשתה ממש דביק! (סחטן!)

אח נשמה ,נשמה אתה....

שי ,תרים איזה טלפון מתי שאתה יכול ,החלפתי טלפון והמספר שלך היה במכשיר הישן 064-344446

עצה ידידותית - בקש שימחקו את ההודעה

ושלח לשי מסר אישי. זכור שאין לך אף שליטה על מי שרואה את הפרטים שבחרת לחשוף בפורום. אם אתה רוצה לפרסם את המספר עבור תלמידים פוטנציאלים - עשה זאת בלוחות, זמן החשיפה משמעותית ארוך יותר.

שי רגב

New member
אחי, סחטיין על המספר!

(טוב שיש קשרים בסלקום...). ואסיים בברכת: אחושילינג על העם השחורררררר !!! (כמובן - תמסור לו נשיקות ממני.
)

התרשמות../images/Emo45.gif../images/Emo26.gif

יצא לי לעבוד איתו רק פעמים בודדות וכולן במסגרות שונות של נינג'יטסו דווקא - אבל אני יכול להגיד לך שאני התרשמתי מאוד לטובה. הוא גם בן-אדם נעים, וגם מורה מצויין. הוא ידע לשים את האצבע בדיוק על מה שבעייתי לי ותיקן בדיוק מה שצריך. בקיצור - מומלץ מאוד, וכמו שנאמר כאן - כדאי ללכת לשעור ולהתרשם בעצמך.

שי רגב

New member
נו, ואיך התרשמת מאלון עדיקא??

(ספר למי שלא היה ויאלץ להמתין עוד שנתיים בערך, עד הסמינר הבא...)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gifמשובח ביותר!!!

מרתק הנינג'יטסו הזה... מרתק...

שי רגב

New member
../images/Emo13.gif אכן...

אני הייתי אומר: "חוויה מולטי-אורגזמית", אבל יש כאן ילדים קטנים...

למעלה