טאי יקר מהילי לרגע

הילי

New member
טאי יקר מהילי לרגע

לא ברור לי ממש לא מדוע נמחק מה אמר נלסונ מנדלה על אימרות שכאלה ישב האיש בכלא וראה היכנ הוא עכשיו . נמחקה שיירת הנמלימ שבתוכה הסתתר וידוי נמחקה הודעתה של דפנה בה היא מושיטה יד לפיוס. [אימל`ה איזה פחד]. שוטטתי וגמ כתבתי בפורומימ אחרימ כשהחלו מלחמות הדרתי רגליי ולא משומ שלא לא מעריכה את האנשימ שכתבו ועדיינ כותבימ אלה משומ שאיני יודעת להילחמ במלחמות לא לי הגעתי לכאנ וכנראה שוב רק לרגע. לכתוב וידוי זה כמו לידה זמנ ארוכ בבטנ עד שיוצא וכשנולד הוידוי ויוצא לאור אכ טבעי שיאמרו השכנימ מה אשר על ליבמ. המשיכו לכתוב אנשימ . ואני אמשיכ להגיע להציצ ולהנות . תודה על שארחתמ אותי לרגע הילי נ.ב. גר בהר -שמי כאנ הוא הילי לרגע זו הגרה על הגבעה ולא כפי שכתבת ליהי.

tairon

New member
הילי אלף ואחד התנצלות ממני על מחיקת ההודעה שלך כמו של גר בהר מאחר ו..

ההודעות של שניכם היו בשלשלת ההודעות המיותרות ולא נחוצות נמחקו אלו שלכם אני מתנצלבפני שניכם יכוללומר לשניכם שהדבר נעשה אחרי התלבטות קשה וזו לא היתה החלטה קלה לעשות לא מאחל לאף אחד מכם להיות בנעלים שלי אני לא אוהב את המחיקות בללו אבל לא נותרה לי ברירה וגר בההר אכן זו לא רוסיה אבל אנשים פה צריכים להבין שגם למילים יש כובד וגם הן מכאיבות לפעמים

גר^^בהר

New member
הילי,זו הגרה על הגיבעה הכי יפה

אהבתי את מה שכתבת על הנמלים מקווה שהספקת לקרוא מה שעניתי לך וחוץ מזה יש לי סמפטיה לגבעות בערבות ושקיעות מול הרי אדום

למעלה