טאיפה צולם ומה היה פה פעם ?
ע עדגיל Well-known member 18/9/12 #2 בגלל שאני רואה את מגדל שלום אז אני משערת שזה באיזור נוה צדק ואם כך אולי מדובר במסילת הרכבת הישנה שהגיעה מי-ם
בגלל שאני רואה את מגדל שלום אז אני משערת שזה באיזור נוה צדק ואם כך אולי מדובר במסילת הרכבת הישנה שהגיעה מי-ם
א איציק הגדול New member 18/9/12 #4 שתי התשובות משלימות מדובר בחניון שנקרא חניון המסילה, ששוכן בין רחוב נחלת בנימין חבין מתחם התחנה ומוזיאון בתי האוסף. הגשר הוא אכן הגשר על רחוב שלוש. במקום מתוכננת בעתיד הרכבת הקלה של תל אביב
שתי התשובות משלימות מדובר בחניון שנקרא חניון המסילה, ששוכן בין רחוב נחלת בנימין חבין מתחם התחנה ומוזיאון בתי האוסף. הגשר הוא אכן הגשר על רחוב שלוש. במקום מתוכננת בעתיד הרכבת הקלה של תל אביב
א איציק הגדול New member 19/9/12 #6 ממש לא הייתה שם מסילת הברזל מירושלים לתל אביב. הרכבת חצתה את דרך פ"ת, את רחוב הרצל, והגיעה לתחנה שבא נמצא הים "מתחם התחנה" בתל אביב
ממש לא הייתה שם מסילת הברזל מירושלים לתל אביב. הרכבת חצתה את דרך פ"ת, את רחוב הרצל, והגיעה לתחנה שבא נמצא הים "מתחם התחנה" בתל אביב
Y Y. Welis New member 19/9/12 #7 אבל הגדות הגבוהות מכל צד מרמזות שזה היה ערוץ זכור לי שקראתי משהו על זה. אולי תמונות ישנות לפני שנתיבי איילון הוקמו.
אבל הגדות הגבוהות מכל צד מרמזות שזה היה ערוץ זכור לי שקראתי משהו על זה. אולי תמונות ישנות לפני שנתיבי איילון הוקמו.