טאייייי......לתשומת לבך...

טאייייי......לתשומת לבך...

וזאת למה? כי טאי עומד לפרסם את התמונה שלו כאן בחדר הוידויים שהוא עומד בראשו. מה חשבת שאני צריכה לשמוע את זה מהשכנה ממול, שהם יזכו בזה לפנינו? ועוד עם כאבי הגב שלי, שמשקיעים את כל מרצם כאן, רצוי שתחסוך מאיתנו את ההליכה הזו לשם, ותפרסם את תמונתך כאן. במילים אחרות, מעליב :( ואני חשבתי טאי שומר סודות בכספת. לכל הבננות שמזילות ריר, אה איזה כיף לי, אני לפחות לא פיפסתי - 36 יו נואו - כל שנותר לי לאמר - טאי לכאן ועכשיו - יאלה טאי לא הוגן. מקוה לחזור ולראות לא לאכזב. תגידו? גם אני יכולה לפרסם את תמונתי כאן? אבל בבוק הבא, לא מה שיש לי עכשיו ;-) יאלה יום נעים ושמח לכולנווווווווו. יוניתוששששששששששש

tairon

New member
לכל הדורש/דורשת...

יונית אוהב אותכם המחץ את כולכם אחד אחד.. התמונה שלי כן נכון היה בפורום 40 עדין נמצאת שם וכל מי שרוצה יכול לגשת לשטוף ת`עיינים ...למה התמונה שם?? לא שאני חייב להסביר.. אבל שם יש לי חברים טובים טובים שמכירים אותי לא מעט זמן משו כמו שנתיים מימיי בצאט שהיום כבר לא קיים בשם נט קינג והגיע הזמן שהם יזכו לראות אייך אני נראה לפחות מושג כללי אז מי שחפץ יכול לגשת...אני מצטער אין בכוונתי לפרסם שוב..

אוסי

New member
בוקר טוב ....

יונית, סתם עצה ידידותית , בלי הרבה שאלות מיותרות שווה להציץ . אוסי.

טאירוןןןןןןן

בטח לא חייב, ביקשתי יפה לא? אני ראיתי מאיכפת לי? חחחחחה. אבל הערה קטנטנה....יש לי הרבה חברים אבל אתה יודע שלפעמים החברים שהכרת בזמן הקצר שלך הם חברים לא פחות .... טוב, מה אני מקשקשת לך,,,,אתה אחלה. יוניתושששששששששש

tairon

New member
שמעי אמרתי לעצמי נו טוב..

נשים את התמונה בפורום כזה צדדי ואף אחד לא ישים לב לזה.. והאמת בינינו באו חברים שלי ואמרו פייי יא מכוער אמרתי יו איזה מזל לא שמתי את זה פה כל הקהילה היתה בורחת על נפשה.... אז ניסים קורים מסתבר!

למעלה