טאייייייייייי

טאייייייייייי

כביסה מלוכלכת לא מוציאים החוצה, כתבתי בכותרת ההודעה שלי לחדר וידויים בלבד, וזה לא נקלט נכון. כתבתי מה שכתבתי כיון שידעתי שכל מי שנכנס לחדר וידויים יש לו נשמה טהורה. ועכשיו איזה פדיחות ופשלות, מרגישה ערומה לא רוצה שכולם יקראו מה שכתבתי. אפשר למחוק את ההודעה שלי, מהודעות נבחרות? ממש לא נוח לי, לא יודעת איך להסביר זאת. הרי כביסה מלוכלכת לא מוציאים החוצה, לא?????? ;-p אבל ברצינות לא נוח לי עם זה. יונית - תעשה משהו, טאי, שימחקו .

tairon

New member
יונית יקרה..

קראתי את בקשתך ואפנה לאנשי תפוז בבקשה הזו שלך זה לא בשליטה שלי הנושא של בחירת הודעות אבל אראה מה אני יכול לעשות ואין לך במה להתבייש לא עשית רע לאף אחד או אחת בכל מצב אני מאחורייך בוקר נהדר לך

tairon

New member
יונית זה הוסר ככה שתסירי דאגה מליבך

זה שייך רק לפה רק לוידויים

t@gel

New member
סליחה...

יונית בוקר אור ההודעה הוסרה מרשימת ההודעות הנבחרות. מחקתי את תגובתי להודעה, מפורום הזה מצטערת שעשיתי לך רע יכולת לפנות אלי במייל...במקום זה היה נמחק... אני לא שואלת שאלות...אני מכבדת בקשות... בכל מקרה...סליחה... מקווה שתסלחי לי...אני

רותי ב.

New member
יונית, (-: הזכרת לי משהו

בימים הראשונים של `סיפורים מהחיים` הגיעה איזו אחת, כתבה שהיא עושה מחקר על סודות שמספרים לחברה הכי טובה, והיא רוצה שהאנשים יביאו לה את הסודות ההכי כמוסים. כמובן שהתעצבנתי מה פתאום היא עושה דבר כזה, וכל מיני כאלה, ובסוף התנדבתי להביא לה איזה סוד, משהו עם אמא שלי, ופישול נוראי שעשיתי, ולמחרת אני רואה את הסוד שלי (שהיה אמיתי) מתנוסס בראש חוצות הפרדס. נורא פגע בי, וביקשתי ממי שהיתה אז אחראית לענין (ליהי קראו לה) להוריד, והיא הורידה. ואותו סיפור קרה לי אתמול עם ההודעה שעלתה לי כמעט בחיים, אבל כבר לא היה לי כח לבקש שיורידו. וחוץ מזה, אני איתך, מחבקת חיבוק וירטואלי, עד כמה שניתן. אוהבת, (-: וכולם פה איתך, אז שמישהו יעז להגיד משהו, כבר יראו לו מאיפה... ובוקר טוב, כבר אמרתי?

למעלה